Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ ΝΑ ΠΑΡΩ (ΔΙΑΘΕΤΩ 1.200 ΕΥΡΩ). ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΘΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΙΚΩΝ-ΚΑΤΟΠΤΡΙΚΩΝ-ΚΑΤΟΔΙΟΠΤΡΙΚΩΝ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΩΝ.(ΕΙΜΑΙ FUN ΤΩΝ ΔΙΟΠΤΡΙΚΩΝ).

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Δημοσιεύτηκε

Αυτά που ρωτάς για σύγκριση πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα κάθε τύπου τηλεσκοπίων δεν απαντώνται σε ένα πόστ ενός φόρουμ. Μια έρευνα στο google θα σου απαντήσει στις απορίες σου. Για το τι να πάρεις θα αποφασίσεις μόνος σου. Πάντως διοπτρικό σε αυτά τα λεφτά θα είναι μικρό έως πολύ μικρό αποχρωματικό η μεσαίο αχρωματικό κοντό με μπόλικο χρωματικό σφάλμα.

Να πάρεις νευτώνιο ισημερινό 8" σε EQ5 αν φτάνει το 1200ρι. Αυτή είναι η γνώμη μου και ξέχνα τα διοπτρικά που είσαι fan (όχι fun :cheesy:)

Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
Δημοσιεύτηκε

Θα ηθελα να μοθ πειτε συγκρισεις μεταξυ DOBSONIAN 10″ (Αναδιπλούμενο Truss) GOTO (SKDOB10-GOTO) : 1.199.00 και DOBSONIAN 12″ (Αναδιπλούμενο Dobson Truss) (SKDOB12F) : 1.049.00

Γιατι ενω εχει 2" παραπανω οχι μονο δεν εχει την ιδια τιμη αλλα ειναι ακομα φθηνοτερο??? ποιο ειναι καλυτερο απο τα 2???

Δημοσιεύτηκε

Γιατί το ένα εχει βάση Goto.Ρομποτική δηλαδή βάση.

Το άλλο έχει την κλασική βάση.

Θα έλεγα να πας με το "12 εάν θέλεις να βρίσκεις τα αντικείμενα μόνος σου.

12923506513ffaeef0ecd23.gif

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης