The Humble Programmer Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2012 Νόμιζα πως υπήρχε topic για αυτό το θέμα αλλά με μια αναζήτηση δεν το βρήκα.Ένα αρκετά δημοφιλές site για online μαθήματα από γνωστά πανεπιστήμια είναι το http://www.coursera.org Υπάρχουν 120+ μαθήματα που μπορείτε να παρακολουθήσετε όπως Introduction to Astronomy από το Duke University (ξεκινάει 27/11)https://www.coursera.org/course/introastro Galaxies and Cosmology από το Caltech ( 07/01/2012)http://www.coursera.org/course/cosmo
Karellen Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2012 Κοίτα σύμπτωση!Χθες βράδυ γράφτηκα στο Introduction to Astronomy.8-9 εβδομάδες διάρκεια με βίντεο και ασκήσεις.Ανυπομονώ... Φιλικά Νίκος Μέλος Αστρονομικής Ένωσης Σπάρτης
minaskar Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2012 Δυστυχώς φέτος δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο (3η λυκείου), με αποτέλεσμα να μην μπορώ να συμμετέχω σε κάποιο από τα μαθήματα. I''ve seen things you people wouldn''t believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time, like tears... in rain. Time to die.
gregohks Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2012 Το θέμα πρέπει να έχει ξαναμπεί απο τον pit.q αλλά όπως και να έχει δεν πειράζει! Έχω γραφτεί στο Κοσμολογία και γαλαξίες του Caltech αλλα ξεκινάει το 13.
The Humble Programmer Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2012 Όντως το είχε αναφέρει ο pit.q (http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=16832) αλλά έκανα αναζήτηση με τη λέξη coursera και δεν το βρήκα...Anyway,κι εγώ έχω γραφτεί στα 2 παραπάνω και έχω παρακολουθήσει 1 έως τώρα (Algorithms Part 1)
minaskar Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2012 Υπάρχει κάποιος που έχει παρακολουθησει κάποιο μάθημα? I''ve seen things you people wouldn''t believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time, like tears... in rain. Time to die.
The Humble Programmer Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2012 Όντως το είχε αναφέρει ο pit.q (http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=16832) αλλά έκανα αναζήτηση με τη λέξη coursera και δεν το βρήκα...Anyway,κι εγώ έχω γραφτεί στα 2 παραπάνω και έχω παρακολουθήσει 1 έως τώρα (Algorithms Part 1)Θες να ρωτήσεις κάτι?
minaskar Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2012 Όντως το είχε αναφέρει ο pit.q (http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=16832) αλλά έκανα αναζήτηση με τη λέξη coursera και δεν το βρήκα...Anyway,κι εγώ έχω γραφτεί στα 2 παραπάνω και έχω παρακολουθήσει 1 έως τώρα (Algorithms Part 1)Θες να ρωτήσεις κάτι? είμαι περίεργος να μάθω με ποιον τρόπο διεξάγονταν τα μαθήματα, μιας και έχεις αποκτήσει την εμπειρία μπορείς να μου πεις με λίγα λόγια? Ευχαριστώ.Μηνάς I''ve seen things you people wouldn''t believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time, like tears... in rain. Time to die.
The Humble Programmer Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2012 Κάθε εβδομάδα ανεβαίνουν κάποιες διαλέξεις συνολικής διάρκειας 2 περίπου ωρών(πχ 6 20λεπτα βιντεάκια ).Για κάθε εβδομάδα υπάρχουν κάποιες ασκήσεις που πρέπει να λύσεις,αυτές είναι σχετικά εύκολες καιδεν παίρνουν πολύ χρόνο (μερικά λεπτά).Για κάθε εβδομάδα υπάρχει και μια εργασία ,αυτή μπορεί να σου πάρει αρκετά περισσότερο χρόνο. Και οι ασκήσεις και οι εργασίες βαθμολογούνται,έχεις 1-2 βδομάδες να τις παραδώσειςαν αργήσεις έχεις μια ποινή στη βαθμολογία πχ 20%. Ούτε οι ασκήσεις ούτε οι εργασίες είναι υποχρεωτικές.Σε κάποια μαθήματα αν τις έχεις κάνει μπορείς να πάρεις κάτι σαν πτυχίο ,ανεπίσημο βέβαια. Υπάρχει ένα forum που μπορείς να συζητήσεις με τους υπόλοιπους.Υπάρχει και αυτό το site http://www.meetup.com/Coursera/ που μπορούν να βρεθούν courserians σε διάφορες πόλεις.Δεν έχω πάει σε καμιά συνάντηση αλλά λέω να πάω στην επόμενη σε 3 μέρες. Αυτά ισχύουν για το μάθημα που έχω παρακολουθήσει εγώ (Algorihms Part 1 ) αλλά έτσι είναι και τα υπόλοιπα Αν θες μπορείς να γραφείς σε κάποιο μάθημα που γίνεται αυτή τι στιγμή και να δεις μόνος σου όλα τα παραπάνω...
panos - LX12 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2012 Έν Αρχή ην το Χάος ............................... Μετα έπονται όλα τα υπόλοιπα Greek an Roman Mythology Και ο θεός βοηθός .. Το πολυ πολυ να μην πάρουμε το certificate ! (αχ βρε αυτη η αυτόματη διόρθωση) ... αντικρίζοντας το σύμπαν , αντιλαμβάνεσαι τη θέση σου .. και συνάμα , πόσα ακόμα να ψάξεις ...με την αβίαστη μελέτη Του .. χωρίς αγκυλώσεις , ιχνηλατείς στις εσχατιες του πεπερασμένου απείρου Σου ... www.spartastronomy.gr
ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΛΕΩΝ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2012 Και εγω θα παρακολουθησω το introduction,περισσοτερο για να μπω στο κλιμα της διαδικασιας.Ελπιζω να προλαβω την αρχη αφου γυριζω απο την εκλειψη στην Αυστραλια στις 18 Νοε. Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr
ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΛΕΩΝ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2012 Και εγω θα παρακολουθησω το introduction,περισσοτερο για να μπω στο κλιμα της διαδικασιας.Ελπιζω να προλαβω την αρχη αφου γυριζω απο την εκλειψη στην Αυστραλια στις 18 Νοε. Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr
Efstathios Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2012 Πήρα το introduction to programming, ωραία φαίνονται τα μαθήματα που προσφέρει γενικά το coursera. Βέβαια μετά σε δελεάζει να γραφτείς σε κάποιο full course που προσφέρουν κάποια πανεπιστήμια, όπως του Washington που έχει πάρα πολλά και δίνουν full certificate. Άν είναι να δώσεις λεφτά σε κάποιο σεμινάριο εδώ, γιατί όχι σε ένα τέτοιο πανεπιστήμιο? Θέλει ψάξιμο βέβαια η υπόθεση. starrynights.blog
bellatrix Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2012 Έχω εγγραφεί ήδη σε 3 μαθήματα, από τα οποία το ένα ξεκινά τον Νοέμβριο Από ότι έχω ακούσει είναι πολύ ενδιαφέροντα και οργανωμένα..Θα παρακολουθούσα το Introduction to Mathematical Thinking, Stanford Uni. αλλά ξεκίνησε εν μέσω εξεταστικής.. Πάντως είναι μια πολύ καλή αρχή η συγκεκριμένη κίνηση, και πιστεύω πως θα βοηθήσει ιδιαίτερα τους φοιτητές
panos - LX12 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2012 πολύ συνωστισμός για τη μυθολογία !... φεύγει το μυαλό τους ή κατευθύνεται προς την γενεσιουργό αιτία του αρχέτυπου ? ας ελπίσω οτι το σεμινάριο θα κατευθυνθεί προς την σωστή διεύθυνση . Dear Panagiotis Pigadiotis, We're just hours away from the launch of our Coursera course on Greek and Roman Mythology! We'll be engaging in something the likes of which has never quite been seen. You have joined over 50,000 people from around the world, and you're going to bring a truly global perspective to some of the greatest stories that survive from the earliest records of the human family. I have heard by email from Courserians in Egypt, Spain, Russia, Indonesia, Brazil, Maine, California, and many other places around the globe. Much as I wish I could respond individually, given the volume of the correspondence, and the size of our team, there is just no way I am able to. As you'll see soon, our course website will be a great place to share ideas and questions about the substance, format, requirements, and content of the course. Most likely, you'll learn more from your fellow Courserians than from me or any of us on the teaching side. Some of my most valuable learning experiences have been in teaching these texts to large groups, several hundreds at a time at my beloved University of Pennsylvania. But crowd sourcing has just jumped two orders of magnitude. There are tremendous possibilities here and I'm delighted to be in a position to see what they are! See you all very soon, Peter Struck ... αντικρίζοντας το σύμπαν , αντιλαμβάνεσαι τη θέση σου .. και συνάμα , πόσα ακόμα να ψάξεις ...με την αβίαστη μελέτη Του .. χωρίς αγκυλώσεις , ιχνηλατείς στις εσχατιες του πεπερασμένου απείρου Σου ... www.spartastronomy.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα