maniakos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2012 Καλημερα σε ολους. Οπως μπορει αρκετοι απο εσεις να γνωριζετε το συνεδριο ACSTAC που γινετε καθε χρονο στην Θεσσαλονικη στο Anatolia College. ( http://acstac.gr/el/ ). Σε αυτο το συνεδριο, μονο μαθητες κανουν επιστημονικες παρουσιασεις για θεματα των θετικων επιστημων (φετος μαθηματικα, φυσικη και πληροφορικη). Θα ηθελα να παρουσιασω ενα θεμα πανω στην αστρονομια, αλλα δεν μπορω να σκευτω καποιο θεμα. Εσεις που ασχολειστε καιρο με την αστρονομια, θα ξερετε καποιο ωραιο θεμα για παρουσιαση. Να εχετε στο μυαλο σας πως δεν προκειτε για παρουσιαση καποιου εντελως καινουργιου και προτοποριακου θεματος, αλλα για καποιου ηδη ερευνημενου, εμεις παρουσιαζουμε μονο (αν και, αν προκειτε για καποιο αστρονομικο αντικειμενο που μπορω να δω με το τηλεσκοπιο μου θα μπορουσα να το παρατηρησω και να συλλεξω και εγω δεδομενα πανω σε αυτο. Πραγμα λιγο δυσκολο αλλα τελος παντων.) Την βοηθεια σας λοιπον, και τις προτασεις σας για το τι θα θελατε να δειτε στο συνεδριο ACSTAC να παρουσιαζετε απο εναν νεο αστρονομο!
bellatrix Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2012 Καλημέρα Υπάρχουν πολλά θέματα που θα μπορούσες να αναπτύξεις μια παρουσίαση: 1) Για τον Ήλιο (ηλιακές καταίγιδες κλπ)2) Αστρική εξέλιξη3) Μαύρες τρύπες4) Διαστημικά τηλεσκόπια5) Αστεροειδείς (τρόπος εύρεσης αστεροειδών κλπ)6) Μαύρες τρύπες Καλή σου επιτυχία
Greekdestiny Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2012 Γεια σου φιλε,καλη σ επιτυχεια στην παρουσιαση που θα κανεις,εγω θα σου προτεινα να παρουσιασεις τη ζωη και των θανατων των αστεριων,μπορω να σου στειλω καποιες πληροφοριες σχετικα με αυτο το θεμα και πιστευω γενικα ειναι ενα ευκολο θεμα για παρουσιαση. Tο προφίλ του προσωπικού μου αστεροσκοπείου στο Instagram:https://www.instagram.com/specca_observatory Η Σελίδα μου στο Facebook.https://www.facebook.com/dailyastronomy1/ Specca Observatory,IoanninaΛέκκας Γεώργιος.
maniakos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2012 Ωραιες οι σκεψεις σας! Πιο πολυ ενδιαφερομαι για την εξελιξη των αστεριων απο την γεννηση μεχρι τον θανατο τους, αλλα και για τους αστεροιδεις. Οταν αποφασισω θα σας πω το θεμα
paranoia Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2012 Καλησπέρα κι απο εμένα! Οντως το θεμα ''Ζωή και θάνατος των αστέρων'' ειναι πολυ ενδιαφερον και είναι σχετικά εύκολο να βρεις πληροφορίες αλλα και να δομήσεις μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση για αυτό που να την καταλάβουν όλοι. Κυριως βέβαια θα μαθεις πολλα εσυ απο ενα τετοιο θεμα μιας και είναι μια πολύ βασική γνώση που πρέπει να έχει κάποιος όταν ξεκινάει την ενασχοληση με την αστρονομία.Μπορώ αν θέλεις να σε βοηθήσω προσωπικά για το θέμα αυτό ή για όποιο άλλο επιλέξεις.ΦιλικάΙωάννα "Κι εσείς άστρα, αιώνες τώρα κάτι θέλετε να μας πείτε, μα σε λίγο ξημερώνει και δεν προφταίνουμε να μάθουμε" Τάσος Λειβαδίτης, Μικρό βιβλιο για μεγάλα όνειρα
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2012 Θα μπορούσες να κάνεις και για τις Ηλιακές εκλείψεις μιας και ήταν επίκαιρο θέμα. Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα