eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2013 Pentax XW 10mm, ακριβώς όπως θα τον αγοράζατε καινούργιο, στο κουτί με τα χαρτιά του χωρίς χτυπήματα ή σημάδια οπουδήποτε στο σώμα ή στο γυαλί. Παρόλαυτά υπάρχει ένα θέμα το οποίο οφείλω να αναφέρω: Μετά από κάποιο καιρό, κάποια στιγμή ανακάλυψα ότι κάτω από συγκεκριμένη γωνία και δυνατό φως, σε ένα μικρό σημείο των επιστρώσεων στο άκρο, φαίνεται να υπάρχει κάποια διαφοροποίηση πάνω στις επιστρώσεις - δεν μπορώ να το περιγράψω ακριβώς. Κανένας υποψήφιος αγοραστής δεν πρόκειται να το προσέξει - όπως κι εγώ το πρόσεξα μετά από καιρό - αλλά μια και το παρατήρησα, οφείλω να το αναφέρω. Μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερα να ζουμάρω και να το αποτυπώσω σε μία από τις φωτογραφίες που συνοδεύουν την αγγελία. Πιθανότατα είναι κάποια μικρή δαχτυλιά που θα φύγει με ένα καθάρισμα ή μπορεί να είναι κάποιο θεματάκι που υπήρχε από την αρχή στο προσοφθάλμιο. Όπως και να έχει δεν υπάρχει καμία πρακτική επίπτωση στην παρατήρηση, αλλά επειδή δεν σκοπεύω να ασχοληθώ με καθάρισμα κλπ και για να φύγει το προσοφθάλμιο πιο εύκολα χαμηλώνω την τιμή στα 190 ευρώ.Ευχαριστώ,Ηλίας.
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2013 Ακόμη δεν πουλήθηκε;Χάλασε ο κόσμος! Θα το έπαιρνα αμέσως αν δεν είχα τον Delos στα ίδια mm. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2013 Ολα οκ Κώστα! Ο κόσμος σώθηκε! Έκλεισε εντός 24ώρου, και το καλύτερο: θα πάει σε φίλο και συν-παρατηρητή!!! Κράτηση για τον Κυριάκο!
Τάσος Βράτολης Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2013 Κυριάκο βλέπω πως αυγατίζουν οι XW σιγά σιγά...καλορίζικος! «Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
supernovus Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26, 2013 Από φίλο σε φίλο. Τέλειο.Κυριάκο, λοιπόν βρέθηκε και ο 10άρης Καλορίζικος!!! ...,εάν αποτύχει, τουλάχιστον θα αποτύχει έχοντας τολμήσει να μεγαλουργήσει. Οπότε η θέση του ποτέ δεν θα είναι ανάμεσα στις κρύες και δειλές ψυχές, που δεν γνώρισαν ποτέ, ούτε τις νίκες ούτε τις ήττες. (Theodore Roosevelt)
PanosSky Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2013 Ακόμη δεν πουλήθηκε;Χάλασε ο κόσμος! Θα το έπαιρνα αμέσως αν δεν είχα τον Delos στα ίδια mm. Σιγά τον Delos. Ήθελα να ήξερα ποιος σε πήρε στο λαιμό του και τον πήρες. O Pentax είναι καλύτερος..... Κυριάκο αν σου ζητήσουν ανταλαγή μη δεχτείς. ΜΑΝΟΥΣΟΣ : ΚΑΤ΄ΟΝΟΜΑ «ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ» ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΩΝ-----ΠΡΟΣΟΧΗΟι κατασκευές του :https://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=26016=asc&start=165https://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=26016=asc&start=150
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2013 Δεν επιλέγω με βάση το ποιός θεωρείται καλύτερος, αλλά με βάση τις προσωπικές μου ανάγκες. Οι οποίες έχουν καλυφθεί, αν εξαιρέσεις έναν ES82 30 που μου λείπει. Εξάλλου, όποτε θέλω σε καμμιά εξόρμηση Pentax θα τον έχω δωρεάν, σε διάφορες εστιακές. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα