Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
σκεφτομαι να προχωρησω λιγο τα μαθηματικα και να παρω το βιβλιο του στεργιου εαν τον ξερετε γραφει βοηθηματα για το λυκειο, και για τον διαγωνισμο ευκλεισης και αρχιμιδης junior και αργοτερα αν το αντεξω για αρχιμιδη senior σιγα σιγα ομως τι λετε εσεις, πιστευω θα με βοηθησει σε καλυτερη κατανοηση των μαθηματικων http://www.e-shop.gr/product?id=BKS.0096699 αυτο αρχικα φευγω πολυ απο την φιλοσοφια της φυσικης θα με βοηθησει καθολου? θελω δηλαδη να εμβαθυνω στα μαθηματικα να ειμαι πιο ανετος οταν εμφανιζονται μπροστα μου !! ακουω γνωμες παιδια
"Στον Kόσμο τίποτα δεν χάνεται και τίποτα δεν δημιουργείται, τίποτα δεν γεννιέται από την ανυπαρξία ούτε και επιστρέφει στην ανυπαρξία." :-k
Δημοσιεύτηκε
οποιος μπορει ασ απαντησει παιδια ;)
"Στον Kόσμο τίποτα δεν χάνεται και τίποτα δεν δημιουργείται, τίποτα δεν γεννιέται από την ανυπαρξία ούτε και επιστρέφει στην ανυπαρξία." :-k
Δημοσιεύτηκε

τα μαθηματικα ειναι απο τις πιο ομορφες και ενδιαφερουσες επιστημες. Σιγουρα ειναι μεγαλο ζητημα να τα κατακτησεις αλλα...οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει δυνατοτερο :wink:

οσο αφορα τους διαγωνισμους ειναι ενας τροπος να δεις τι <παιζει> ομως συνεχισε και μονος σου. το διαδικτυο ειναι ενα καλο μεσο να δεις και να μαθεις πολλα σχετικα με τα μαθηματικα.

επισης βρηκα αυτο το βιβλιο πιο λογοτεχνικο βεβαια.ελπιζω να σε βοηθησα

http://www.skroutz.gr/books/109251.Logicomix.html

φιλικα sm47

Δημοσιεύτηκε
εχω το ο θειος πετρος και η εικασια του γκολντμπαχ δνε το εχω διαβασει ακομα γιατι ειναι λογοτεχνικο αλλα θα το κανω και το logicomic εχω φοβερο βιβλιο, στο ιντερνετ χανομαι..εχω τελειωσει την υλη της α λυκειου και θελω να προχωρησω!!
Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε
σε αυτο ημουν χαχα..ομως προσπαθω να κανω ενα ποστ και δεν με αφηνει αν δεν ειναι γραμμενο σε latex :(
Δημοσιεύτηκε
μου εχουν πει κ αλλοι για το απειροστο λογισμικο ειναι η λεγομενη αναλυση σωστα? ειναι καλο να διαβασω για εμβαθυνση?
Δημοσιεύτηκε

Νομίζω είναι λίγο βαρύ για αυτή τη στιγμή το συγκεκριμένο βιβλίο.

Όπως είπε κι ο gregohks αν πέσει στα χέρια σου ρίξε μια ματιά.

Δεν έχω ασχοληθεί με τους διαγωνισμούς Μαθηματικών,οπότε δε μπορώ να προσθέσω κάτι άλλο.

μου εχουν πει κ αλλοι για το απειροστο λογισμικο ειναι η λεγομενη αναλυση σωστα? ειναι καλο να διαβασω για εμβαθυνση?

Γενικότερα,παρόμοια βιβλία λεχουν τίτλους όπως'' Απειροστικός'' ή ''Διαφορικός Λογισμός'' ή ''Πραγματική Ανάλυση''.

Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Δημοσιεύτηκε
πολλααααααααααααααααα πραγματα χαχα απειρες πληροφορεις πιαστο αβγο και κουρεφτο απο τη μια θελω να εμβαθυνω στην υλη μαθηματικων και φυσικης να τελειωσω την υλη του λυκειου απο την αλλη θελω να φτιαξω ενα δυνατο μυαλο που ναμην χρησιμοποιει τυπους μονο β βαθμια εξισωση λυνει και η γιαγια μου και ειναι και η αστρονομια που θελω να παρω μερος σε διαγωνισμους και ερχονται και οι εξετασεις που πρεπει να διαβασω βαρετα αρχαια και βιολογια τραγικη κατασταση ;)

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης