Erisian Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2014 Όπως επιθυμείτε. Καλό σας απόγευμα. www.star-surfing.com
bellatrix Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2014 Όπως επιθυμείτε. Καλό σας απόγευμα. Ευχαριστώ πολύ. Επίσης
giannis60 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2014 Ήταν σαφέστατο το ποστ μου. Μην γράφεις σε παρακαλώ πράγματα που δεν ειπώθηκαν από την μεριά μου. Αν θέλετε να κάνετε συζήτηση με "ιδιαίτερη" πρόσκληση υπάρχουν τα π.μ. από την στιγμή που γράφετε δημοσίως, αναπόφευκτα θα υπάρχει και αντίλογος. Αν δεν μπορείς να το δεχτείς φρόντισε το διαφορετικά Μέχρι στιγμής πάντως από την πλευρά σου δεν υπήρξε στην συζήτηση αντίλογος αλλά επίπληξη.Όσο για τα θρησκευτικά θέματα δίκιο έχουν όσοι ισχυρίζονται ότι όταν μιλάς για θέματα κοσμογονίας μοιρέως θα αναφερθείς και στις θρησκείες, διότι αυτό που συνέβη στην ιστορία της ανθρωπότητας είναι ότι προηγήθηκαν οι θρησκείες στην κοσμολογική εξήγηση του κόσμου, κι ακολούθησαν η φιλοσοφία και τώρα στο τέλος η επιστήμη.Και τέλος για τα όσα γράφτηκαν πάρα πάνω, δεν διακρίνω την παραμικρή αιχμή για να θιχτούν τα πιστεύω κάποιου άλλου. Στα πλαίσια της ελευθερίας οι φίλοι μας εξέθεσαν τις απόψεις τους. Εσύ να βγεις και να αποκριθείς παρών στο παρελθόν σου. Ρέα Γαλανάκη. Από το, Ελένη ή ο κανένας.
Kostas Tzimoulias Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2014 ναι γιατι ολα τα χρονια η επιστημονες διωχνονταν και σκοτωνονταν, και ειπε ο θεος ποτε οτι δεν μπορουμε να αναφερομαστε σ αυτον? γενικα μου κανει εντυπωση ο φανατισμος που επικρατει εδω μεσα, και να κανουμε τετοια συζητηση τι? θα αλλαξουν τα πιστευω μας η τα πιστευω του αλλου? Δεν νομιζω να υπηρξε καμια προσβολη, προσβολες κατα της επιστημης υπηρχαν παντα Αυτοι που δεν μπορουσαν να δεχτουν οτι η γη γυριζει καταφεραν και ειχαν εξουσια και ο καημενος ο γαλιλεος ηταν στην απεξω. Δεν θελω να επεκταθω σε αλλα τετοια θεματα τα μισω ολα αυτα ολα στην ελλαδα γινονται με βαση το χριστιανισμο ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι το υπουργειο παιδειας εχει και τον τιτλο θρησκευματων μεσα σ αυτο τελως παντων συγγνωμη αν εθιξα καποιον παντως "Στον Kόσμο τίποτα δεν χάνεται και τίποτα δεν δημιουργείται, τίποτα δεν γεννιέται από την ανυπαρξία ούτε και επιστρέφει στην ανυπαρξία."
bellatrix Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2014 Μέχρι στιγμής πάντως από την πλευρά σου δεν υπήρξε στην συζήτηση αντίλογος αλλά επίπληξη.Όσο για τα θρησκευτικά θέματα δίκιο έχουν όσοι ισχυρίζονται ότι όταν μιλάς για θέματα κοσμογονίας μοιρέως θα αναφερθείς και στις θρησκείες, διότι αυτό που συνέβη στην ιστορία της ανθρωπότητας είναι ότι προηγήθηκαν οι θρησκείες στην κοσμολογική εξήγηση του κόσμου, κι ακολούθησαν η φιλοσοφία και τώρα στο τέλος η επιστήμη.Και τέλος για τα όσα γράφτηκαν πάρα πάνω, δεν διακρίνω την παραμικρή αιχμή για να θιχτούν τα πιστεύω κάποιου άλλου. Στα πλαίσια της ελευθερίας οι φίλοι μας εξέθεσαν τις απόψεις τους. Σεβομαι την αποψη σας και την δεχομαι..Προφανως διακρινατε στα ποστς κατι διαφορετικο σε σχεση με αυτο που αντιληφθηκα εγω..Ευχαριστω
Kostas Tzimoulias Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2014 εχεις δικιο και η δικη σου αποψη ειναι απολυτα σωστη καλυτερα να μην επεκταθουμε περισσοτερο σε θεμα πιστης δεν οδηγει πουθενα η επιστημη προεχει σ αυτο το φορουμ και παλι συγγνωμη "Στον Kόσμο τίποτα δεν χάνεται και τίποτα δεν δημιουργείται, τίποτα δεν γεννιέται από την ανυπαρξία ούτε και επιστρέφει στην ανυπαρξία."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα