kostasigou Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2014 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2014 Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους, καλή χρονιά με υγεία ειρήνη και αγάπη.Κώστας
Greekdestiny Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2014 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2014 Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους.Καλες και αποδοτικες παρατηρήσεις να εχετε με καθαρους ουρανους.Σας ευχομαι ότι καλυτερο στη ζωη σας !!! Επισης ένα μεγαλο ευχαριστω σε οσους με εχουν βοηθησει εδω και περιπου 3 χρονια !!! Καη συνεχεια να εχουμε με πολλες επιτυχιες !!! Με εκτιμηση,Γιωργος Λεκκας Tο προφίλ του προσωπικού μου αστεροσκοπείου στο Instagram:https://www.instagram.com/specca_observatory Η Σελίδα μου στο Facebook.https://www.facebook.com/dailyastronomy1/ Specca Observatory,IoanninaΛέκκας Γεώργιος.
astroexplorer Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2015 Καλή χρονιά σε όλους τους φίλους του astrovox.
elias Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2015 Χρόνια Πολλά, Καλή Χρόνια με υγεία. SILENCE OF UNIVERSE
PanosSky Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2015 Καλή χρονιά σε όλους με υγεία χαρά και καθαρούς ουρανούς...... ΜΑΝΟΥΣΟΣ : ΚΑΤ΄ΟΝΟΜΑ «ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ» ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΩΝ-----ΠΡΟΣΟΧΗΟι κατασκευές του :https://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=26016=asc&start=165https://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=26016=asc&start=150
andreasart Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2015 Kαλή χρονιά σε όλο τον κόσμο,πάντα με υγεία,το βασικότερο. ΕΣΤΙΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ,ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
Makis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2015 Καλή χρονιά και από μένα!!!!Εύχομαι η καινούργια χρονιά να μην έχει αυτά της προηγούμενης (πτώσεις αεροσκαφών, ιδιαίτερατων Μαλαισιανών αερογραμμών, ναυάγια όπως το πρόσφατο Norman Atlantic κλπ).Επίσης, εύχομαι ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, περισσότερες άστρο-παρατηρήσεις κλπ καιτα βασικότερα: ΥΓΕΙΑ-ΑΓΑΠΗ-ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!! Καλές Παρατηρήσεις & Καθαρούς Ουρανούς! Μάκης ΛυκόπουλοςΜέλος Ελληνικής Αστρονομικής Ένωσης (ΕΑΕ)Μέλος Συλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Βοιωτίας (ΣΕΑΒ)
AstroGEO Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2015 Να καταθεσω και εγω τα Χρονια Πολλα σε ολους τους αστροφιλους και τις οικογενειες σας,υγεια,ευτυχια και καθαρους ουρανους με πολλες επιτυχιες στην κοινοτητα των ερασιτεχνων αστρονομων.
dimbot Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2015 Να σας πώ κι εγώ τις καλύτερες ευχές μου για το 2015 Να είστε υγιείς και ευχτυχισμένοι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να κάνετε ότι σας ευχαριστεί ! ..και φυσικά να έχουμε περισσότερους καθαρούς ουρανούς από πάνω μας ! Per aspera ad astra...
ckormpos1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2015 Καλη Πρωτοχρονιά και ευτυχισμένο το 2015 ως προς τις δουλειές σας και τον ουρανο Χρόνια πολλά στους εωρταζοντες και εωρταζουσες!!! ''...Λειψανα αστρων με μορφες αραχνιασμενες'' Οδυσσεας Ελυτης Τhe Delphinus Observatoryhttp://delphinusobservatory.blogspot.gr/
Giannis1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2015 Aς ειναι το 2015 καλητερο απο το 2014 ... ζηταω πολλα ;;; Καλη Χρονια !!!
Crazy_teacher.l Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2015 Aς ειναι το 2015 καλητερο απο το 2014 ... ζηταω πολλα ;;; Καλη Χρονια !!! Χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Ευτυχισμένο το 2015
Giannis1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2015 Aς ειναι το 2015 καλητερο απο το 2014 ... ζηταω πολλα ;;; Καλη Χρονια !!! Χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Ευτυχισμένο το 2015
HOMO Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2015 Ευχομαι κι εγώ με τη σειρά μου λίγες βροχοπτώσεις , χαμηλές υγρασίες , ελάχιστη φωτορρύπανση , καλό seeing , αυξημένη διακριτική ικανότητα , φορτισμένες μπαταρίες , αφθονες καρτες μνήμης , καλές πολικές ευθυγραμμίσεις , αβραχυκυκλωτες καλωδιώσεις....................α ναι ξέχασα και προ πάντων υγεία για να εχουμε κουράγιο να στήνουμε όλο τον εξοπλισμό. Parsec πολλά και καλές γιορτές!!!!!!!! Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2015 Aς ειναι το 2015 καλητερο απο το 2014 ... ζηταω πολλα ;;; Καλη Χρονια !!! Χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Ευτυχισμένο το 2015 Φίλε μου... εδώ παρακαλάμε το 2015 να ΜΗΝ είναι χειρότερο απο το 2014....... Υγεία...μόνο υγεία και τα άλλα θα γίνουν παιδιά! Καλή χρονιά να έχουμε Δημήτρης
saxlina Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2015 Καλύτερη Χρονια και χρονια καλα!Γιατι καμια φορα τα πολλα δεν ειναι και καλα!Με υγεια, υπομονη και σοφές επιλογές! ''''''''''''''''''''''''''''''''Τα πάντα εν σοφία Εποιησε'''''''''''''''''''''''''''''''' S ταύρος Α μανατιδης του Χ αραλαμπου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα