giorgos83 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2015 θα ηθελα μια μικρη βοηθεια επειδη κατα το κοινως λεγομενον...την πατησα!!Εφτασα ωραια και καλα στο εξοχικο μου μαζι με τον εξοπλισμο μου αλλα μολις ειδα οτι δεν εχω υγρο καθαρισματος των προσοφθαλμιων μου.Μπορω να χρησιμοποιησω υγρο που καθαριζουμε το φακο της φωτογραφικης μηχανης;Επιτρεπεται ή θα τους καταστρεψω;; Στη νεα ταξη πραγματων,τα πραγματα ειμαστε εμεις...
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2015 Χρησιμοποιώ εδώ και 6-7 μήνες το gel από ένα σετακι του Πλαισίου για φωτογραφικές μηχανές, χωρίς πρόβλημα. Το πανάκι αφήνει χνουδι και χρησιμοποιώ το Baader, αλλά το υγρό είναι καλό, όπως και οι τρίχες του lenspen (το άλλο άκρο δεν το χρησιμοποιώ) και το φυσερό και όλα ήταν αρκετά φθηνά ώστε πήρα 3 σετ, μικροσκόπιο, κιάλια και φακοί. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
StamosP Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2015 Αυτό το σετάκι του πλαισίου κοίταζα και γώ σήμερα, το άλλο άκρο από το βουρτσάκι τι χρήση έχει;Το τζέλ είναι ασφαλές για τα πολυεπιστρωμένα προσοφθάλμια? Σταμάτης-https://www.astrobin.com/users/Stamos/
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2015 Δεν έπαθε κανένα τίποτε. Αρχικά το δοκίμασα στα φθηνά του μικροσκοπίου αλλά τώρα που είμαι σίγουρος το βάζω παντού. Οι επιστρώσεις των φακών της φωτογραφικής είναι παρόμοιες. Το άλλο άκρο του lenspen έχει κάποιο καθαριστικό με άνθρακα μάλλον. Το χρησιμοποίησα στο παρελθόν αλλά εδώ και 5 χρόνια το αποφεύγω. Το υγρό + πανάκι μικροινών καθαρίζει καλά, δεν χρειάζεται το lenspen, εκτός από το πινέλο που απομακρύνει τη σκόνη που ξεφεύγει από το φυσερό. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
StamosP Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2015 Το υγρό φαντάζομαι μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως και το Baader optical wonder, με μπατονέτα αντί για πανάκι μετά το φύσημα-ξεσκόνισμα...Αύριο πάω να πάρω το σετάκι. Σταμάτης-https://www.astrobin.com/users/Stamos/
giorgos83 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2015 Ευχαριστώ πολύ!πήρα ήδη το σετακι και θα το χρησιμοποιώ σε ώρα ανάγκης όπως τώρα που τα ξέχασα Στη νεα ταξη πραγματων,τα πραγματα ειμαστε εμεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα