Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Ενώ υπάρχουν αρκετά προγραμματάκια για τον αστρο-καιρό της Αμερικής, για την Ευρώπη έχει λίγα (π.χ. του FLO) και επειδή στην Αγγλία που είμαι αυτή τη στιγμή είναι μεγάλο θέμα το πότε θα κάνει ξαστεριά και καλό είναι να διασταυρώνονται οι πληροφορίες είπα να βάλω σε εφαρμογή μια χρήσιμη πηγή πρόγνωσης που δεν υπάρχει διαθέσιμη (το 7Timer!).

Αν κάποιος έχει iphone/ipad και ενδιαφέρεται να το δοκιμάσει τώρα που είναι beta, μπορεί να μου στείλει το email του σε π.μ.

405369784_iOSSimulatorScreenShotOct920153_38_45AM.thumb.png.1e67f6e83f4a5b1e62807c1697762b09.png

Υπό κατασκευή...

Astro Blog Delta & Polar Scope Align for iOS

http://astro.ecuadors.net

Violence is the last refuge of the incompetent.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε
Να ευχαριστήσω το φίλο Ανδρέα που προσφέρθηκε να δοκιμάσει και να συμβουλεύσει. Θα βγει σύντομα και στο App Store. Προφανώς οι περισσότεροι έχουν Android (όπως και εγώ για προσωπικό κινητό) - αλλά τεχνικώς μου ήταν πολύ πιο εύκολο να ετοιμάσω κάτι σε iOS.

1191025470_iOSSimulatorScreenShotOct1820151_50_09PM.thumb.png.b29b42e95030780206a3c29cd0ac1307.png

464510900_iOSSimulatorScreenShotOct1820151_47_58PM.thumb.png.960518a91caa9c7b380ab7761f9c6fd4.png

68302274_iOSSimulatorScreenShotOct1820151_43_55PM.thumb.png.0142c3c2fd4492f06661f391fd065977.png

Δημοσιεύτηκε
Μπραβο ρε συ! Ωραιο φαινεται. Κριμα για μας τα ανδροειδες.

To προγραμμα του FLO που λες πως να το κανω αναζητηση;

Το πρόγραμμα του FLO λέγεται Clear Outside. Χρησιμοποιεί διαφορετικό μοντέλο, άρα καλό είναι να διασταυρώνουμε πηγές (εντάξει όταν είμαστε στην Ελλάδα είναι λιγότερο επιτακτικό - εδώ στην Αγγλία πιο χρήσιμο και πάλι δε φτάνει!). Υπάρχει για Android ένα αν βάλεις αναζήτηση 7Timer στο Play Store, αλλά που το είχα δοκιμάσει πριν λίγο καιρό ήταν ψιλοτραγικό, που ήταν ένας βασικός λόγος που έφτιαξα την Ξαστεριά, για να βολευτώ εγώ δηλαδή ;)

Δημοσιεύτηκε
Μπράβο, φαίνεται πολύ καλό. Εγώ είμαι αρχαίος με το 4s χωρίς αναβάθμιση λογισμικού και θα το κρατήσω έτσι καθώς έχω το Skywire με είσοδο για 4. Πέρα από τηλέφωνα και Sky Safari στο Nexstar όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει ταμπλέτα Android που είναι καλύτερη σε όλα τα επίπεδα από τα iPod/Pad/Phone/Watch κλπ. Αν τα τινάξει το 4s Android κινητό με κλειστά μάτια. Αλλά πολλοί έχουν iPhone 6 (όσοι είναι κάτω από 46 στο σπίτι μου για παράδειγμα) και σου εύχομαι εμπορική επιτυχία.

Οὖτιν με κικλήσκουσι

My Optics

Δημοσιεύτηκε
Μπράβο, φαίνεται πολύ καλό. Εγώ είμαι αρχαίος με το 4s χωρίς αναβάθμιση λογισμικού και θα το κρατήσω έτσι καθώς έχω το Skywire με είσοδο για 4. Πέρα από τηλέφωνα και Sky Safari στο Nexstar όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει ταμπλέτα Android που είναι καλύτερη σε όλα τα επίπεδα από τα iPod/Pad/Phone/Watch κλπ. Αν τα τινάξει το 4s Android κινητό με κλειστά μάτια. Αλλά πολλοί έχουν iPhone 6 (όσοι είναι κάτω από 46 στο σπίτι μου για παράδειγμα) και σου εύχομαι εμπορική επιτυχία.

Δηλαδή έχεις το 4s χωρίς να έχει αναβαθμιστεί ποτέ, δηλαδή με iOS 5? Χμμ, είσαι λίγο ιδιάζουσα περίπτωση, ουσιαστικά με το iOS 6 (που δε με αφήνει η Apple να ανεβάσω νέα εφαρμογή με παλαιότερη υποστήριξη) νόμιζα πως τους κάλυπτα όλους, αφού ακόμα και ένα αρχαίο iPhone 3GS που έχω παίρνει iOS 6.1 :)

Η εφαρμογή θα είναι δωρεάν, δεν πάμε για εμπορική επιτυχία, θα την έφτιαχνα για εμένα έτσι κι αλλιώς, αλλά ευχαριστώ για την ευχή. Ενδεχομένως να έχω και μία έξτρα έκδοση του δολλαρίου με μια επιπλέον λειτουργία γιατί μερικοί χρήστες θέλουν να σε στηρίζουν και καλό είναι να τους δίνεις την ευκαιρία, αλλά συνήθως σε εξειδικευμένες εφαρμογές μιλάμε ότι βγάζουμε π.χ. το κόστος να ανεβάσουμε εφαρμογή στο app store ή κάπως έτσι.

Δημοσιεύτηκε
Μπραβο ρε συ! Ωραιο φαινεται. Κριμα για μας τα ανδροειδες.

To προγραμμα του FLO που λες πως να το κανω αναζητηση;

Το πρόγραμμα του FLO λέγεται Clear Outside. Χρησιμοποιεί διαφορετικό μοντέλο, άρα καλό είναι να διασταυρώνουμε πηγές (εντάξει όταν είμαστε στην Ελλάδα είναι λιγότερο επιτακτικό - εδώ στην Αγγλία πιο χρήσιμο και πάλι δε φτάνει!). Υπάρχει για Android ένα αν βάλεις αναζήτηση 7Timer στο Play Store, αλλά που το είχα δοκιμάσει πριν λίγο καιρό ήταν ψιλοτραγικό, που ήταν ένας βασικός λόγος που έφτιαξα την Ξαστεριά, για να βολευτώ εγώ δηλαδή ;)

Η αναζητηση με τον ορο "7Timer" μου βγαζει το "Astro Panel" και το "HKAS" μαζι με καποια αλλα που θεωρω ασχετα.

Επισης υπαρχει και το "Clear Outside" που λες.

Ποιο απο αυτα δηλαδη εσυ προτεινεις και θεωρεις καλυτερο;

Still I Rise
Δημοσιεύτηκε
Εχω το 5ρι. Πως μπορω να τη κατεβασω;

SkyWatcher Esprit 100ED PRO Triplet

ASI183MM-C Pro | Canon EOS 100D

ZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOS

ZWO OAG w/ ASI290MM Mini

SkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMOD

PegasusAstro Pocket Powerbox

Intel Compute Stick

Δημοσιεύτηκε

Η αναζητηση με τον ορο "7Timer" μου βγαζει το "Astro Panel" και το "HKAS" μαζι με καποια αλλα που θεωρω ασχετα.

Επισης υπαρχει και το "Clear Outside" που λες.

Ποιο απο αυτα δηλαδη εσυ προτεινεις και θεωρεις καλυτερο;

To Astro Panel όταν το δοκίμασα ήταν πολύ προβληματικό, δεν ξέρω αν έχει βελτιωθεί.. Χρησιμοποιεί πάντως τα ίδια δεδομένα με την Ξαστεριά. Το Clear Outside μου λειτουργεί καλά, αλλά το βρίσκω λίγο "μπερδεψιάρικο" στην ανάγνωση, οπότε θέμα γούστου. Στα δεδομένα τουλάχιστον για εμένα κάποιες φορές διαφωνούν, αλλά δε μπορώ να πω με σιγουριά ποιό είναι πιο ακριβές.

Εχω το 5ρι. Πως μπορω να τη κατεβασω;

Αν θες να την κατεβάσεις πριν εμφανιστεί στο app store, στείλε μου pm το email σου και θα σου έρθουν οδηγίες από την Apple.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης