rofos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2015 Καλησπερα πωλειται ο εξοπλισμος λογο μη χρήσηςεχω χρονια να ασχοληθώ με το αντικημενο οπότε εχω χαθεί και απο την αγορά..τιμη- περιμένω προσφορές 1 JUST FOR FUN......
scaff Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2015 Εχεις ΠΜ ATLAS TEAM OBSERVATORYhttp://atlasobs.blogspot.gr/
rofos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2015 Παιδιά θέλω να τα δώσω σαν πακέτο και όχι μεμονωμένα JUST FOR FUN......
rofos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2015 up JUST FOR FUN......
saxlina Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2015 Κάποια τιμή στο περιπου... ??? ''''''''''''''''''''''''''''''''Τα πάντα εν σοφία Εποιησε'''''''''''''''''''''''''''''''' S ταύρος Α μανατιδης του Χ αραλαμπου
rofos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2015 up JUST FOR FUN......
alepohori Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2015 Δε καταλαβαίνω. Περιμένεις εμείς να κάνουμε τη σούμα και μετά τι; Θα μας πεις ναι ή όχι; Ναι ή όχι σε σχέση με τι; Εν πάση περιπτώσει, ενδιαφέρομαι για το collimator και περιμένω νέα σου. Καλή χρονιά! Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
scaff Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2015 Εχει δίκιο ο alepohori Κάνε μια ερευνα στο διαδικτυο , βρες τις τιμες και κανε μια σουμα.Σε περιπτωση που τα σπασεις,σου εχω στειλει απο την αρχη ΠΜ για την θηκη της βασης. Ευχαριστω και καλη χρονιά.Γιώργος ATLAS TEAM OBSERVATORYhttp://atlasobs.blogspot.gr/
achille66 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2015 εχεις πμ για βαση και τηλεσκοπιο
rofos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2016 χρονιά πολλάσας ειπα οτι εχω να ασχοληθώ πολλά χρονιά ,όποιος ενδιαφέρεται ας μου κάνει μια πρόταση και αν με ικανοποιήσει το συζητάμε δεν νομίζω να ειναι δύσκολο για εσάς αλλα για εμένα είναι ,οταν κάτι το εγκαταλείπεις χάνεσαι .συγνώμη για την διαδικασία αυτή,δεν εχω σκοπό να μπω σε διαδικασία πλειστηριασμου,απλά είμαι άσχετος . JUST FOR FUN......
scaff Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2016 Φίλε RofosΣε παρακαλώ , ενημέρωσε μας αν εχεις την προθεση ή οχι να σπάσεις το πακετο, για να μη περιμενουμε αδικα. Απο οτι βλεπω και αλλα μελη εχουν εκδηλωσει ενδιαφερον.Αν ειναι να μη το σπασεις πες το μας ωστε να παμε να τα αγορασουμε κανονικα. ΕυχαριστωΦιλικαΓιώργος ATLAS TEAM OBSERVATORYhttp://atlasobs.blogspot.gr/
rofos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2016 up JUST FOR FUN......
saxlina Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2016 500 euro όλα! ''''''''''''''''''''''''''''''''Τα πάντα εν σοφία Εποιησε'''''''''''''''''''''''''''''''' S ταύρος Α μανατιδης του Χ αραλαμπου
rofos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2016 δωσε κατι παραπανω.... JUST FOR FUN......
cost_ang Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2016 Δημοπρασία; σου εχω στειλει πμ .
saxlina Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2016 Μου φαίνεται ότι πάει για πληστιριασμο που δεν το ήθελες... Άρα δωσε κάποια περισσότερα στοιχεία, μοντέλο τηλεσκοπίου, στήριξη, προσοφθσλμια κλπ αξεσουάρ, και μια τιμή που θα σε ικανοποιουσε... ''''''''''''''''''''''''''''''''Τα πάντα εν σοφία Εποιησε'''''''''''''''''''''''''''''''' S ταύρος Α μανατιδης του Χ αραλαμπου
saxlina Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2016 Πμ. Και από μένα... . ''''''''''''''''''''''''''''''''Τα πάντα εν σοφία Εποιησε'''''''''''''''''''''''''''''''' S ταύρος Α μανατιδης του Χ αραλαμπου
rofos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2016 συγνώμη αλλα 500 ευρό δεν κάνει ούτε η βάση οπότε μην γράφετε οτι νάνε στο φόρουμ....οχι δεν θελω πλειστηριασμού το είπα απο την αρχή... αλλα οκ νομίζω 1600 ειναι μια πολυ καλη τιμη ....για ολα.αν δεν βρεθεί κάποιος να το πάρει πακέτο θα τα σπάσω.σασ ευχαριστω.φιλικα παντα . JUST FOR FUN......
saxlina Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2016 Φίλε εσύ έγραφες ότι ναναι στο φόρουμ, σε παρακαλούσανε τόσα άτομα να δωσεις τιμή... Τουλάχιστον τώρα το κατάλαβες και έβαλες.. Φιλικά πάντα. ''''''''''''''''''''''''''''''''Τα πάντα εν σοφία Εποιησε'''''''''''''''''''''''''''''''' S ταύρος Α μανατιδης του Χ αραλαμπου
tkarachalios Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2016 Άμα σπάσει το πακέτο, ενδιαφέρομαι για το reducer...
ZaitseF Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2016 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2016 Καλησπέρα.Το τηλεσκόπιο έχει πουληθεί ή ειναι ακόμα διαθέσιμο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα