τσινας χρηστος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2015 Πωλουνται βιβλια αστρονομιας σε αριστη κατασταση 5 τον αριθμο 100€.αστρονομια εισαγωγη, παρατηρησιακη αστρονομια, πρακτηκος οδηγος για το συμπαν, οδηγος παρατηρησης του ουρανου, το συμπαν και περα απο αυτο,
TUPAC_RIP Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2015 Πωλουνται βιβλια αστρονομιας σε αριστη κατασταση 5 τον αριθμο 100€Καταπληκτικα βιβλια! Ειναι το ευαγγελιο του αστρονομου! Ο καθενας που σεβεται τον εαυτο του πρεπει να τα αποκτησει! Still I Rise
bellatrix Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2015 Καλή η διαφήμιση αλλά άμα δεν αναφέρετε ποια βιβλία είναι πως θα ξέρει ο άλλος αν αξίζουν ή όχι Μια αναφορά θα ήταν καλό να γίνει!
glamt Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2015 Μπορούν τα βιβλία " να μετουσιωθούν από το αόρατο σε ορατό" όπως λέει και το ρητό τού φίλου; Στον τρελλό έδειχναν το φεγγαρι κι αυτός κοιτούσε το δάχτυλο
bellatrix Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2015 Μπορούν τα βιβλία " να μετουσιωθούν από το αόρατο σε ορατό" όπως λέει και το ρητό τού φίλου; -off topic- *φιλη* Αναφέρω το φύλο μου, το username είναι γένους θηλυκου (Η bellatrix) και παρόλα αυτά πολλοί με θεωρείτε αρσενικο Μου φαίνεται θα πρέπει να βάλω μια πινακίδα ως υπογραφή που να λέει " ΓΥΝΑΙΚΑ"..Δεν γίνεται διαφορετικά!
TUPAC_RIP Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2015 Καλή η διαφήμιση αλλά άμα δεν αναφέρετε ποια βιβλία είναι πως θα ξέρει ο άλλος αν αξίζουν ή όχι Μια αναφορά θα ήταν καλό να γίνει!Μα καλα, δε βλεπεις;;; Ειναι ολοφανερο! Τρομερα βιβλια απο καταπληκτικους συγγραφεις! (Μαλλον δεν καταλαβες οτι ειρωνευομαι.) Still I Rise
bellatrix Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2015 Όχι το ποστ μου πήγαινε στον θέματοθέτη! Πωλουνται βιβλια αστρονομιας σε αριστη κατασταση 5 τον αριθμο 100€.αστρονομια εισαγωγη, παρατηρησιακη αστρονομια, πρακτηκος οδηγος για το συμπαν, οδηγος παρατηρησης του ουρανου, το συμπαν και περα απο αυτο, Κρίμα τα έχω ολα
Προτεινόμενες αναρτήσεις