Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Πωλουνται βιβλια αστρονομιας σε αριστη κατασταση 5 τον αριθμο 100€.αστρονομια εισαγωγη, παρατηρησιακη αστρονομια, πρακτηκος οδηγος για το συμπαν, οδηγος παρατηρησης του ουρανου, το συμπαν και περα απο αυτο,
Δημοσιεύτηκε
Πωλουνται βιβλια αστρονομιας σε αριστη κατασταση 5 τον αριθμο 100€

Καταπληκτικα βιβλια! Ειναι το ευαγγελιο του αστρονομου! Ο καθενας που σεβεται τον εαυτο του πρεπει να τα αποκτησει!

Still I Rise
Δημοσιεύτηκε
Μπορούν τα βιβλία " να μετουσιωθούν από το αόρατο σε ορατό" όπως λέει και το ρητό τού φίλου;
Στον τρελλό έδειχναν το φεγγαρι κι αυτός κοιτούσε το δάχτυλο :shock:
Δημοσιεύτηκε
Μπορούν τα βιβλία " να μετουσιωθούν από το αόρατο σε ορατό" όπως λέει και το ρητό τού φίλου;

-off topic-

*φιλη*

Αναφέρω το φύλο μου, το username είναι γένους θηλυκου (Η bellatrix) και παρόλα αυτά πολλοί με θεωρείτε αρσενικο :!:

Μου φαίνεται θα πρέπει να βάλω μια πινακίδα ως υπογραφή που να λέει " ΓΥΝΑΙΚΑ"..Δεν γίνεται διαφορετικά! :P :lol:

Δημοσιεύτηκε
Καλή η διαφήμιση αλλά άμα δεν αναφέρετε ποια βιβλία είναι πως θα ξέρει ο άλλος αν αξίζουν ή όχι :-k

Μια αναφορά θα ήταν καλό να γίνει!

Μα καλα, δε βλεπεις;;; Ειναι ολοφανερο! Τρομερα βιβλια απο καταπληκτικους συγγραφεις!

(Μαλλον δεν καταλαβες οτι ειρωνευομαι.)

Still I Rise
Δημοσιεύτηκε

Όχι το ποστ μου πήγαινε στον θέματοθέτη!

Πωλουνται βιβλια αστρονομιας σε αριστη κατασταση 5 τον αριθμο 100€.αστρονομια εισαγωγη, παρατηρησιακη αστρονομια, πρακτηκος οδηγος για το συμπαν, οδηγος παρατηρησης του ουρανου, το συμπαν και περα απο αυτο,

Κρίμα τα έχω ολα :P

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης