Magicstar Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2016 Καλησπέρα στην παρέα, Δεν πέρασε 1 εβδομάδα που ολοκληρώθηκε η ομαδική παραγγελία από την FLO και κάποια μέλη με ρώτησαν πότε θα γίνει η επόμενη για να συμμετέχουν. Οπότε ανακοινώνω πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα παραγγείλουμε από Hutech και FirstLightOptics. Παραθέτω τα site για καλό ψάξιμο http://www.firstlightoptics.co.ukhttp://www.hutech.com Στείλτε μου με PM τα πράγματα που θέλετε ώστε να οργανωθούμε. Παντελής SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
Magicstar Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2016 Είμαστε ήδη 3 άτομα οπότε μόλις μαζευτούμε 5-6 θα πραγματοποιηθει η παραγγελία. Στείλτε μου PM. SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
Nebulas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2016 Είναι καλή ευκαιρία γιατί μας βολεύει η ισοτιμία με τη λίρα. Πολύ καλή προσπάθεια φίλε magicstar. Γ.Μαργαρίτης:"Tα ίδια λέμε και μεις με τους έντεχνους μόνο που δεν τα λέμε μέσω Λαμίας.." Celestron Nexstar 8seSkyWatcher Heritage 130mmOpticorn Porro 10x50
Magicstar Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2016 Ευχαριστώ Κώστα Σε λίγες μέρες θα κάνουμε τη παραγγελία! SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
Magicstar Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2016 Παιδιά η παραγγελία θα γίνει την Πέμπτη. Όσοι θέλετε να συμμετέχετε στείλτε μου PM. SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
Magicstar Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2016 Παιδιά η παραγγελία από FLO έγινε σήμερα τελικά. Θα σας κρατάω ενήμερους για την πορεία της αποστολής. SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
Nebulas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2016 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2016 Θέλω να ευχαριστήσω το φίλο Παντελή για την άψογη συνεργασία.Παρέλαβα τον εξοπλισμό μου σε τέλεια κατάσταση και η αλήθεια είναι ότιείχα πάρει πολλά πράγματα και μεγάλης αξίας. Θα ξανασυμμετέχω σίγουρα στο μέλλον στις ομαδικές παραγγελίες. Το χόμπυ αυτό στο τέλος θα μας "φαληρίσει" ΥΓ: Το μικρό δωράκι για τα ανήψια είναι σούπερ! Γ.Μαργαρίτης:"Tα ίδια λέμε και μεις με τους έντεχνους μόνο που δεν τα λέμε μέσω Λαμίας.." Celestron Nexstar 8seSkyWatcher Heritage 130mmOpticorn Porro 10x50
Magicstar Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2016 Κωστα σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια και την εμπιστοσυνη που μου εδειξες Την πρωτη εβδομαδα καθε μηνα θα κανουμε ομαδικη παραγγελια. Ηδη "τρεχει" του Αυγουστου η οποια θα πραγματοποιηθει στις 10 του μηνα! Οσοι θελετε στειλτε μου PM. SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
Georgegramm Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2016 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2016 +1 εφτασε και το δικο μου (εδω και κατι μερες αλλα λογω του ενθουσιασμου....). Ευχαριστω τον Κ. Παντελη για την εξαιρετικη συνεργασια και συννενοηση. "Εγω =1÷γνώση Όσο περισσότερη η γνώση τόσο μικρότερο το εγώ, όσο μικροτερη η γνώση, τόσο μεγαλύτερο το εγώ" Albert Einstein
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα