mosquito Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2006 καλησπερα παιδια!!!!!!!! καταρχην θα ηθελα να πω οτι το astrovox(εννοειται οι ανθρωποι που το απαρτιζουν)με εχει βοηθησει στα μεγιστα σε αυτην την ''ιωση'' που εχω κολλησει τελευταια με την αστρονομια!!!!!στο θεμα μας ....ειδα κατι ενδιαφερον σε ενα ξενο site,Γερμανικο για την ακριβεια,το http://www.optical-systems.com/default.phpκαι θα ηθελα να αγορασω κατι(ενα τηλεσκοπιο.). κατα ποσον αυτες οι αγορες ειναι ασφαλεις??????????ειναι ενταξει αν παραγγειλω?Υ.Γ. ενταξει σιγουρα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα οσο τα παρουσιαζω απλα..θελω να ειμαι σιγουρος! σας ευχαριστω!!!!!!!!!
maxplanck Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2006 Οταν λες ''ασφαλής αγορα" υπονοεις υποθετω τη χρηση πιστωτικής κάρτας.ναι,στο θεμα αυτο ειναι ασφαλής αγορα.Αν όμως ερθει χτυπημενο,"ασφαλώς" και τη πάτησες!Πάντως κατι που να με ενθουσιάσει δεν ειδα .τι ακριβως σου άρεσε φιλε super ... κουνουπι???
filiatra Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2006 Δεν ξερω τι μπορει να ειδε ο φιλος mosquito αλλα στα vixen που κοιταξα κ συγκρινα η aktis ειναι πολυ φθηνοτερη. Πχ Vixen R200SSDG-GPD Teleskop 3,398.95EUR.Στην Aktis 2.998Vixen ED80Sf-Porta Teleskop 1,098.95EUR.Στην Aktis 895. Αλλο παραδειγμα δεν νομιζω πως χρειαζεται.Ειναι ολλα ετσι.Προσεξε φιλε mosquito απο που πας να ψωνισεις. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
mosquito Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2006 σας ευχαριστω για τις πολυτιμες συμβουλες σας παιδια!!!!!μια κουνουπιερα ηθελα απλα κοιτουσα για τιμες και με δελεασαν καποιες φθηνουτσικες σε αυτο και σε καποια αλλα site. θελω οπωσδηποτε μεχρι το καλοκαιρι να εχω τηλεσκοπιο και τρεχω να βρω ''κατι καλο''
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2006 Ριχνε καμμια βολτα και στο ebay... εχει καλες ευκαιριες πολλες φορες. Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
mosquito Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2006 εχω βρει το SKYWATCHER 200/1000mm EQ-5 στο http://www.astroshop.de/shop/en/158/5019/ 445ευρωπουλα .πιστευω ειναι αυτο που παντα ηθελα αν μου πειτε οτι ειναι καλο το παιρνω και αυριο!!!!!
Flashy Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2006 Εγω δεν καταλαβα γιατι να μην το παρεις απο Ελλαδα... Celestron CPC C8 XLTCelestron NexStar GT - Mak-Cas 4"Μύκονος: 37ο 26'' Ν, 25ο 21'' Ε ================================================Άκης Γκίκας 48η Σειρά Απόφοιτος (Α.Σ.Τ.Ε.Ρ)
mosquito Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2006 φιλε μου Τακη το βρισκω πολυ ακριβο στην ελλαδα. Υ.Γ. σε λιγες μερες κατεβαινω κατω.ελπιζω να τα ξαναπουμε.
amgamer Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2006 αφου μονο η βαση κανει 500Ευρωπουλα εδω...αν το βρισκεις τοσο πραγματικα κ ερθει κ σε καλη κατασταση χωρις να πληρωσεις τρελα μεταφορικα τοτε Καλοριζικο απο τωρα. BRESSER-GALAXIA(114/900)K-6mm,K-25mm,barlow 2xcelestron kit : 5 plossl fully multicoated(32mm,15mm,9mm,6mm,4mm,barlow 2x) +7 planet filters.
angelos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2006 Αγαπητέ Φίλε, Εκτός από τα μεταφορικά θα πρέπει να λάβεις υπ' όψιν σου και τον εκτελωνισμό ο οποίος είναι πλέον του 25% της αξίας (+αποθήκευτρα, κλπ). Πιστέυω ότι εάν το αγοράσεις από ένα ΚΑΛΟ κατάστημα (με after sales service-μπορείς να διακρίνεις το καλό μέσα από τις συζητήσεις του forum) η διαφορά θα είναι μικρή. Φιικώτατα, Angelos
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2006 Τι εκτελωνισμο; Απο κρατη μελη της ΕΕ δεν υπαρχουν δασμοι. Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
amgamer Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2006 ειμαστε Ευρωπαιοι πλεον ρε παιδια!!!!! BRESSER-GALAXIA(114/900)K-6mm,K-25mm,barlow 2xcelestron kit : 5 plossl fully multicoated(32mm,15mm,9mm,6mm,4mm,barlow 2x) +7 planet filters.
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2006 Εγω οταν πηρα κατοπτρο και αλλα υλικα για το 8" dob μου απο ΗΠΑ ημουν τυχερος.. δεν τα ανοιξαν καν στο τελώνειο και δεν πληρωσα τιποτα δασμους. Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
mosquito Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2006 ωραια!!! δηλαδη δασμους τους ξεχναω.μονο μεταφορικα χρεωνομαι.
erivoas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2006 Από αυτό το μαγαζί έχω αγοράσει κιάλια δύο φορές. Πλήρωσα την μια φορά 8 € και την άλλη 13,40 € λόγω διαφοράς βάρους. Τα πράγματα ήρθαν μέσα σε μία εβδομάδα μέσω του ταχυδρομείου και φυσικά πλήρωσα με κάρτα. Την δεύτερη φορά υπήρχε ένα μικρό πρόβλημα διότι μου χρέωσαν κάτι δύο φορές το οποίο όμως μετά από email μου διορθώθηκε και καταθέσαν το ποσό στον λογαριασμό μου. Κύριοι. Βέβαια παρότι στο site τους γράφουν λιγότερα μεταφορικά για Ελλάδα τελικά χρεώνουν περισσότερα κάτι που τους το ανέφερα χρησιμοποιώντας γλώσσα ολίγον τι ειρωνική αλλά και η δική τους απάντηση ήταν καλή. Για όποιον ξέρει αγγλικά ας το διαβάσει Εγώ έγγραψα Dear sir my name is …………………………….. I am leaving in Greece. It is my second time which I ordered a product from your company via your e-shop (internet). Everything was ok, EXCEPT the shipping costs. In your site in the product page it is written that “Shipping surcharge D: EUR 4,50 EU: EUR 4,50 Int.: EUR 9,50” but for me and probably for all the Greeks the charge for this is 13 euros. I can imagine two reasons for that: 1) The software for the e-shop has a bug or a problem.2) Maybe someone there or your computer has no idea where is Greece. I can tell you for sure that Greece belongs to the EU since 1981. Also we belong in Europe. Last year in Portugal we won the European football cup and two days ago in Ukraine we won the Eurovision song contest. For the two products I had to pay 9 euros for the shipping (according to your site) but eventually you charge me 26 euros, 17 euros more. Why? My next buy will be a telescope, probably in October. I would like to spend 1.500,00 euros but I can’ t think what will cost me the shipping. More than 120 euros (International charge) who knows? I would decide after a lot of thinking And for the end I believe this happens accidentally. I am waiting for your answer or for your compensation. My regards Αυτοί έγγραψαν Dear Mr. ……….. thank you for your orders. I hope you are and will be satisfied with the binocular you have and the one we will send within the next days. Let me explain how the shipping costs are calculated by our shop software.With many products you see "shipping surcharges" like i.e. 4,50 Euro. They are, because of heavy weight or other facts that make the shipment a bit more expensive.Within Germany, we don't have general shipping costs below 40 Euro. Abroad, EU and worldwide we have general shipping costs of 8,90 Euro to which are added the "shipping surcharges". In the cases of your orders means that the costs are:General shipping cost 8,90 EuroShipping surcharge for the product 4,50 EuroToegther 13,40 Euro I'm aware that Greece is within the EU and has won the European soccer cup (with the German Otto Rehagel) and the song contest (we have been the last) and congratulate your country. Outside of EU you would have to pay 8,90 + 9,50 Euro = 18,40 Euro. I know, that's quite confusing and we are going to change it and tell our customers exact shipping costs for every product, according to the weight and other factors, but that can last some time, because the software has to be moddified. Please mention, that although Greece is within the EU, it is quite far away from Germany, so the shipping costs we pay to the post (DHL) are partly higher than the ones we charge. I hope for your understanding. When you are planning to buy a telescope, I would be happy to help you as much I can. If you tell me the product number you are interested in, I could tell you the exact shipping costs.Yours sincerelyBen Schwarz Και Αργότερα για την επιστροφή Dear Mr. ………….. I am sorry for that and my collegue Mr. Richter already transfered back the money. He calculated 27,00 Euro shipping costs we have to pay and did charge them without asking you. That was a mistake. However, please mention that in fact we have to pay 27,00 Euro to DHL for shipping, so shipping costs of 13,40 Euro are quite good.Unfortunatelly, Greece is quite far away from Germany.Yours sincerelyBen Schwarz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα