Jump to content

mosquito

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    64
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα αναρτήθηκαν από mosquito

  1. καλησπερα παιδια...!!! καλη ιδεα ο λυκαβηττος..μηπως ομως ξερετε αν η Ακρόπολη ειναι ανοιχτη σημερα το βραδυ για την εκλειψη??????
  2. achilleas των ειδα και εγω αυτον τον τυπο στο μοναστηρακι το σαββατοκυριακο και ηθελα να το σχολιασω!!! ακου εκει ενα ευρω ο Διας τι ειναι?φυστικια???
  3. καταπληκτικη και μια απο τις καλυτερες.
  4. mosquito

    ''Μολων Λαβέ''

    ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας σχολια.χαιρομαι να μοιραζομαι τις φωτογραφιες μου μαζι σας!!!
  5. mosquito

    χαλκιδα

    George12,ολη δικια σου!!
  6. mosquito

    ''Μολων Λαβέ''

    σας ευχαριστω παιδια!!!!
  7. mosquito

    ''Μολων Λαβέ''

    Το φεγγάρι λυγίζει κατω απο το ανίκητο δόρυ του μεγάλου βασιλειά που ποτε δεν έπαψε να φυλάει Θερμοπύλες!!!!
  8. φιλε panosg καλως ορισες και απο εμενα !!!! φιλε panosg..Αραξε...ολα θα γινουν!!! οταν πρωτοβρηκα το astrovox πελαγωσα απο τις πολλες πληροφοριες αλλα γρηγορα καταλαβα οτι τα παιδια εδω ξερουν τι κανουν και τι λενε(εκτος απο εμενα ) και ετσι επεσα σε βαθια μελετη το τηλεσκοπιο που λες ειναι για μενα αυτο που παντα θελω να αποκτησω. για να μην απογοητευτω ομως ξεκινησα απο χαμηλα(και ακομα εκει ειμαι ) για να δω αν οντως μου ταιριαζει αυτο και περα απο τα βιβλια!!!! οτι και αν γινει ρωτα συνεχεια για τις αποριες σου και διαβαζε συνεχεια post. καλως ηρθες !!
  9. mosquito

    Διας και Ιο

    .........9 johndouk,πολυ μου αρεσε το σχόλιο!!!δεν υπαρχει προβλημα φιλε μου,τα ποτα και οι γυναικες δικα μου !!!! αρα παμε στα .....49
  10. παιδια οσο για το acer μεχρι στιγμης ολα καλα! οσο αναφορα την toucam εχω ψηθει παρα πολυ αλλα πρεπει να παρω πρωτα μεγαλυτερο τηλεσκοπιο!
  11. foehammer το συγκεκριμενο ειναι παλιο.τωρα εχει πεταξει φυλλαρακια.(πλακα κανω,ζει και βασιλευει και θα παιξεικαι φετος χεχεχε ) εριξα πολυ γελιο με αυτο το προηγουμενο Πασχα αλλα με προδωσε οταν καταλαθος....μου επεσε απο τα χερια !!!!!!!! εχω αυτο ομως για ειδικες περιπτωσεις!!!!
  12. ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΥΠΟΠΤΑ ΑΥΓΑ !!!!!!!
  13. καλως ηρθες φιλε στην παρεα μας!!!! Υ.Γ. τρελη φωτο.μπραβο!!
  14. τι λες τωρα!!!!! μπραβο και απο εμενα φιλε Τηλεμαχε!!!!! εισαι αστερι και βεβαια θα τα καταφερεις με το ΑΠΘ. μεσα απο την καρδια μου!!!
  15. Αφιερωμενες εξαιρετικα στον GEORGE12 που δεν καταφερε να ερθει μαζι μας!!!!!
  16. Αφιερωμενες εξαιρετικα στον GEORGE12 που δεν καταφερε να ερθει μαζι μας!!!!!
  17. Αφιερωμενες εξαιρετικα στον GEORGE12 που δεν καταφερε να ερθει μαζι μας!!!!!
  18. αα και ηθελα να ανεβω στο καστρο αλλα τελικα με επεισε ο κολλητος μου να κατσουμε εκει. ασε το αλλο...εκει που καθομαι ειναι η ταρατσα μιας κατι καφετεριας!!!!εβαζε μουσικουλα καλη.
  19. παντα πιστευα οτι για να βγεις εξωφυλλο σε μια εφημεριδα ή δολοφονος πρεπει να εισαι ή πολιτικος που τον κραζουν για τον προυπολογισμο και για τις ανεκπληρωτες υποσχεσεις ως συνηθως.... σημερα το πρωι λοιπον περιμενοντας το λεωφορειο στα Κατω Πατησια (μολις ειχα ερθει απο Καστελλοριζο και Ρόδο) και οντως πραγματικα ξενυχτης,(τα λεπτα της αναμονης περνουσαν με τον ιδιο ρυθμο που περναν και τα λεωφορεια) θελησα να παρω μια εφημεριδα για να περασει η ωρα. το σοκ που επαθα δεν μπορω να το εκφρασω με λογια οταν.....ειδα τον εαυτο μου στο εξωφυλλο στην εφημεριδα ''ΤΑ ΝΕΑ"................ θα ηθελα να μην με παρεξηγησετε,πραγματικα δεν ειμαι κανενα ''ψωνιο'' αλλα χαρηκα παρα πολυ. ειχα ηδη χασει το μυαλο μου με το φαινομενο στο Καστελλοριζο και μετα ηρθε αυτο και εδεσε.
  20. μαζι και εγω σε αυτην την υπεροχη αστροπαρεα της ροδου.θα με παιξετε και εμενα??? please
  21. καλησπερα παιδια,ελπιζω να καταφερουμε να βρεθουμε στο καστελοριζο.καλο ταξιδι σε αυτους που ειναι σε καποιο καταστρωμα ή στο παραθυρο ενος αεροπλανου.καλο ταξιδι και σε ολους αυτους θα φυγουν σε λιγο. καλα να περασουμε!! καθαρους ουρανους!!!
  22. bester??? δυστυχως πρωτη φορα τον ακουω! θα τον ψαξω ομως. εχω κολλησει με asimov αυτον τον καιρο παρα πολυ καλος!!
  23. πραγματικα απιστευτο το διηγημα σου max!!! μου θυμισε εντονα a.clark!!!!!! να μας γραφεις πιο συχνα αγαπητε μου φιλε τετοια μικρα διαμαντακια
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης