Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

κ. Αντώνη άμα είχα τα λεφτά θα το έπαιρνα!!! είναι στα υπόψιν όταν μου πέσει το ΛΟΤΤΟ, εκτός και αν έχετε να μου προτείνετε κάτι καλύτερο.

Ελπίζω να μην έχει τζόγο 1mm όπως η προηγούμενη στήριξη μου και το GOTO του να μην πηγαίνει εδώ και εκεί!!!! :wink:

Φιλικά Γιώργος

Α!!! για μένα δεν υπάρχουν όρια φτάνει να έχει λεφτά κάποιος!!! δυστυχώς εκείνα μας βάζουν τα όρια. Θα ήθελα να ήξερα ποιος βλαξ ανακάλυψε τα λεφτά. ](*,)

Ταρσούδης Γιώργος

Αλεξ/πολη

George Tarsoudis

Υπό κατασκευή / προσωρινό

http://lunarcaptures.wordpress.com/

Δημοσιεύτηκε
Α!!! για μένα δεν υπάρχουν όρια φτάνει να έχει λεφτά κάποιος!!!

[-X Υπάρχουν όρια ανάλογα με το ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!

Για παράδειγμα για μένα προσωπικά η θέα του Γαλαξία μέσα από ένα ζευγάρι κυάλια δε συγκρίνεται ουτέ με τη θέα μέσα από το καλύτερο 20"

Επίσης δεν είναι ανάγκη να δώσει κάποιος 2000000000000000 Ευρώ για να απολαύσει τον ουρανό!

Τώρα για την αστροφωτογράφιση....υπάρχει ένα αρκετά μεγαλύτερο χρηματικό όριο χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν είναι πεπερασμένο!

Θα ήθελα να ήξερα ποιος βλαξ ανακάλυψε τα λεφτά.

Οι βλάκες οι Φοίνικες! :D

(Η μήπως τα βρήκαν οι Έλληνες και αυτά; :-k )

Δημοσιεύτηκε

Τώρα για την αστροφωτογράφιση....υπάρχει ένα αρκετά μεγαλύτερο χρηματικό όριο χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν είναι πεπερασμένο!

Σωστος!!! =D> =D>

Νομιζω οτι μετα απο ενα οριο εξοπλισμου απο κει και περα παιζει μεγαλο ρολο η εμπειρια οι συνθηκες και για μενα πανω απο ολα το ταλεντο του αστροφωτογραφου.... :D

Στο Απειρο και Ακομα Παραπερα ...... dance004.gif dance017.gif

J.N

Δημοσιεύτηκε
Άσε Vegan μην σκαλίζεις πληγές !!! πάντως όποιος τα ανακάλυψε έκανε την μεγαλύτερη πατάτα!!! στην αρχή καλά είχε ξεκινήσει και ο κόσμος έκανε ανταλλαγές προϊόντων, τι καλά να δίναμε π.χ. αυγά και να μας έδιναν μια Astro-Physic βάση :-k άραγε πόσα αυγά θα έπρεπε να δώσουμε? Η πορτοκάλια? :?:

Ταρσούδης Γιώργος

Αλεξ/πολη

George Tarsoudis

Δημοσιεύτηκε
Άσε Vegan μην σκαλίζεις πληγές !!! πάντως όποιος τα ανακάλυψε έκανε την μεγαλύτερη πατάτα!!! στην αρχή καλά είχε ξεκινήσει και ο κόσμος έκανε ανταλλαγές προϊόντων, τι καλά να δίναμε π.χ. αυγά και να μας έδιναν μια Astro-Physic βάση :-k άραγε πόσα αυγά θα έπρεπε να δώσουμε? Η πορτοκάλια? :?:

Γιωργο,

Υπολογιζω περιπου 80.000 αυγα (μονο) ... αντε, τρεξε να βρεις τον Λεο για να αρπαξετε κοτες ... και κοτες ... και κοτες!

Φιλικά,

Αντώνης Αγιομαμίτης

http://www.perseus.gr

Δημοσιεύτηκε

Τώρα με την Ασιατική κ. Αντώνη οι κότες είναι υπό έλλειψη. Που να βρω τόσα αυγά άρα η λεφτά η αβγά το πρόβλημα παραμένει!!! δεν πειράζει έχει ο θεός.

Αχ !!! ένα ΛΟΤΤΟ θα με σώσει. Αφήστε που μέχρι να τα μαζέψω θα λήξουν και θα κλουβιάσουν!!!

](*,) :mrgreen:

Ταρσούδης Γιώργος

Αλεξ/πολη

George Tarsoudis

Δημοσιεύτηκε

Eπικίνδυνος καιρός να μιλάμε για αυγά......... :-$ :-$ :-$

Εγω αυτή τη στιγμή πάντως για αυτά που έχω στο μυαλό μου θέλω περίπου

5.000 πορτοκάλια!(Ουτε ολόκληρη η Πελοπόνησος δε βγάζει τόσα!)

1000 επίδομα +1500 υποτροφία+200 το μηνιάτικο... #-o #-o #-o

Δημοσιεύτηκε
Εγω αυτή τη στιγμή πάντως για αυτά που έχω στο μυαλό μου θέλω περίπου 5.000 πορτοκάλια!(Ουτε ολόκληρη η Πελοπόνησος δε βγάζει τόσα!)

Ενας γνωστος ερασιτεχνης στην Αμερικη (Ιταλος μαλιστα) πηρε ενα 32" RC ... η σωληνα μονο αξιζει πανω απο 200.000$ ... βαλε και αλλο ρευστο για βαση, εγκαταστασεις κτλ και μιλαμε για ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ!!!

Το ωραιο: το ειχε να καθετε για μερικα χρονια επειδη ειχε πολυ δουλεια. Δεν ξερω αν η πολυ δουλεια ηταν για να τα πληρωσει ολα αυτα η απλα ηταν συμπτωση. :-k

Φιλικά,

Αντώνης Αγιομαμίτης

Δημοσιεύτηκε

Η μοναδικη πρωτια που ειχαν οι Φοινικες ηταν στους "φοινικες " του Καποδιστρια....

Και δεν ηταν βλακες καθοσον ως ... ληστοπειρατες διεπρεψαν!!!

Νωριτερα απο το 3000π.χ. ειχαμε συναλλαγες με την Κυπρο.

Οι Φοινικες δεν "υπηρχαν" τοτε...

Δημοσιεύτηκε

ΩΧ !!! προβλέπω να ζεστάνει η ατμόσφαιρα!!!

Εμένα θα μου επιτρέψετε να συμφωνήσω με τον Βασίλη.

Αλλά όπως είπα δεν έχει σημασία !!!

Ταρσούδης Γιώργος

Αλεξ/πολη

George Tarsoudis

Δημοσιεύτηκε
Βασίλη, δε τους συμπαθείς και πολύ τους Φοίνικες βλέπω. Μήπως προτείνεις απερίφραστα: "Delenda Cartago" όπως έλεγε και ο μέγας Κάτων...
Δημοσιεύτηκε
Εγω αυτή τη στιγμή πάντως για αυτά που έχω στο μυαλό μου θέλω περίπου 5.000 πορτοκάλια!(Ουτε ολόκληρη η Πελοπόνησος δε βγάζει τόσα!)

Ενας γνωστος ερασιτεχνης στην Αμερικη (Ιταλος μαλιστα) πηρε ενα 32" RC ... η σωληνα μονο αξιζει πανω απο 200.000$ ... βαλε και αλλο ρευστο για βαση, εγκαταστασεις κτλ και μιλαμε για ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ!!!

Το ωραιο: το ειχε να καθετε για μερικα χρονια επειδη ειχε πολυ δουλεια. Δεν ξερω αν η πολυ δουλεια ηταν για να τα πληρωσει ολα αυτα η απλα ηταν συμπτωση. :-k

Και τι θα το κάνει το 32"?Τι πεδίο θα έχει με την CCD του?

Εκτός και αν έδωσε άλλα τόσα και πήρε καμμια 2mΧ2m κάμερα για να μπορεί να βγαζει φυσιολογικές φώτο!

.....Αν είναι δυνατον! έλεος!

ps Μήπως έχετε κανενα link με τη δουλειά του?....έτσι από περιέργεια....

Δημοσιεύτηκε

Εκτός και αν έδωσε άλλα τόσα και πήρε καμμια 2mΧ2m κάμερα για να μπορεί να βγαζει φυσιολογικές φώτο!

Φυσικα πηρε μια STL-11000 με το πεδιο αναλογο του 35 χιλ αρνητικου ...

Αμε ...

Φιλικά,

Αντώνης Αγιομαμίτης

Δημοσιεύτηκε

Ναι αλλα ξερεις τι θα βλεπει με το ματι????

Απο χρωματα στα αμυδρα νεφελωματα μεχρι......εξωγηινες κοτες :cheesy: :cheesy:

J.N

Δημοσιεύτηκε

Μπα δε ζεσταινεται καμμια ατμοσφαιρα,ειναι ηδη αρκετα ζεστη ,ειναι ωραιο να βρισκεσαι μαζι με φιλους!!!

Αλλωστε οπως λεει και ο μεγας Αραβας διανοητης Tar-su-di... Χαλαρα και με τρελλα!!!!

MR Heal ,τους παραδεχομαι τους Φοίονικες ! Εξαιρετικοι ... δουλεμποροι!!!

Δημοσιεύτηκε
.....καλά με έπεισες τωρα......

Δώσε εσύ 200.000 για να βλέπεις χρώματα στα αμυδρά νεφελώματα.... ](*,) ](*,) ](*,)

Η πλακα ειναι οτι το πηρε για αστροφωτογραφηση ... δηλαδη η καμερα βλεπει χρωματα στα αμυδρα ετσι και αλλιως! :lol:

Φιλικά,

Αντώνης Αγιομαμίτης

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον , ο επομενος Astrovoxιτης που θα παντρευτει θα ανοιξει λιστα γαμου σε μαγαζι με αστρονομικα ειδη!!!

Τερμα οι αχρηστες καραφες ,τα ανοητα βαζα και τα λαμπογυαλοπιατικα!!!

Δημοσιεύτηκε

Εεε τώρα, λεπτομέρειες... O:) O:)

Όσο για την κύρια κουβέντα, όσο θα υπάρχουν κότες, αυγά και πορτοκάλια δε θα υπάρχει όριο στο πόσα θα ξοδεψει κανείς για εξοπλισμό.

Εξάλλου υπάρχουν ένα σωρό νεόπλουτοι -και παλαιόπλουτοι- που ξοδεύουν πολλά περισσότερα για απλή ματαιοδοξία... Στο βαθμό που δε γίνεται η αγορά εξοπλισμού για ματαιοδοξία και φιγούρα, αλλά για απόλαυση και για την τρέλλα προσωπικά το επικροτώ!

Δημοσιεύτηκε

Εεε τώρα, λεπτομέρειες... O:) O:)

Όσο για την κύρια κουβέντα, όσο θα υπάρχουν κότες, αυγά και πορτοκάλια δε θα υπάρχει όριο στο πόσα θα ξοδεψει κανείς για εξοπλισμό.

Εξάλλου υπάρχουν ένα σωρό νεόπλουτοι -και παλαιόπλουτοι- που ξοδεύουν πολλά περισσότερα για απλή ματαιοδοξία... Στο βαθμό που δε γίνεται για ματαιοδοξία, αλλά για απόλαυση και για την τρέλλα προσωπικά το επικροτώ!

Σωστα !!!! Αλλα που σταματα η απολαυση και η τρελα και αρχιζει η ματαιοδοξια ??

" Εγω θελω να πετυχω την καλυτερη φωτο και να την βαλω εκει και αλλου και να γινω γνωστος και και και ....."

Σιγουρα υπαρχουν τετοια ατομα εε??

J.N

Δημοσιεύτηκε
.....καλά με έπεισες τωρα......

Δώσε εσύ 200.000 για να βλέπεις χρώματα στα αμυδρά νεφελώματα.... ](*,) ](*,) ](*,)

Η πλακα ειναι οτι το πηρε για αστροφωτογραφηση ... δηλαδη η καμερα βλεπει χρωματα στα αμυδρα ετσι και αλλιως! :lol:

...ουδεν σχολιον......

Τελος πάντων...Να το έχει να το χαίρεται ο άνθρωπος!

Δημοσιεύτηκε
Με την ευκαιρία θα τολμήσω να ρωτήσω για ποιό λόγο δεν βλέπουμε χρώματα στα νεφελώματα...είναι θέμα ευαισθησίας των ματιών :?: Γίνεται να αντιμετωπιστεί αυτό :?: (εκτός του ανίδεου ποσού των 200.000 :) )

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης