aristarchus Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 For Sale: Astro-Physics 160 f/7.5 StarfireEDF & 900GTO @ $26,000 http://www.astromart.com/classifieds/details.asp?classified_id=413015 Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
Γεώργιος Ταρσούδης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 κ. Αντώνη άμα είχα τα λεφτά θα το έπαιρνα!!! είναι στα υπόψιν όταν μου πέσει το ΛΟΤΤΟ, εκτός και αν έχετε να μου προτείνετε κάτι καλύτερο.Ελπίζω να μην έχει τζόγο 1mm όπως η προηγούμενη στήριξη μου και το GOTO του να μην πηγαίνει εδώ και εκεί!!!! Φιλικά ΓιώργοςΑ!!! για μένα δεν υπάρχουν όρια φτάνει να έχει λεφτά κάποιος!!! δυστυχώς εκείνα μας βάζουν τα όρια. Θα ήθελα να ήξερα ποιος βλαξ ανακάλυψε τα λεφτά. Ταρσούδης ΓιώργοςΑλεξ/πολη Υπό κατασκευή / προσωρινόhttp://lunarcaptures.wordpress.com/
aristarchus Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
Vegan Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Α!!! για μένα δεν υπάρχουν όρια φτάνει να έχει λεφτά κάποιος!!! Υπάρχουν όρια ανάλογα με το ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ! Για παράδειγμα για μένα προσωπικά η θέα του Γαλαξία μέσα από ένα ζευγάρι κυάλια δε συγκρίνεται ουτέ με τη θέα μέσα από το καλύτερο 20"Επίσης δεν είναι ανάγκη να δώσει κάποιος 2000000000000000 Ευρώ για να απολαύσει τον ουρανό!Τώρα για την αστροφωτογράφιση....υπάρχει ένα αρκετά μεγαλύτερο χρηματικό όριο χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν είναι πεπερασμένο! Θα ήθελα να ήξερα ποιος βλαξ ανακάλυψε τα λεφτά. Οι βλάκες οι Φοίνικες! (Η μήπως τα βρήκαν οι Έλληνες και αυτά; )
inest Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Τώρα για την αστροφωτογράφιση....υπάρχει ένα αρκετά μεγαλύτερο χρηματικό όριο χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν είναι πεπερασμένο! Σωστος!!! Νομιζω οτι μετα απο ενα οριο εξοπλισμου απο κει και περα παιζει μεγαλο ρολο η εμπειρια οι συνθηκες και για μενα πανω απο ολα το ταλεντο του αστροφωτογραφου.... Στο Απειρο και Ακομα Παραπερα ...... J.N
Γεώργιος Ταρσούδης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Άσε Vegan μην σκαλίζεις πληγές !!! πάντως όποιος τα ανακάλυψε έκανε την μεγαλύτερη πατάτα!!! στην αρχή καλά είχε ξεκινήσει και ο κόσμος έκανε ανταλλαγές προϊόντων, τι καλά να δίναμε π.χ. αυγά και να μας έδιναν μια Astro-Physic βάση άραγε πόσα αυγά θα έπρεπε να δώσουμε? Η πορτοκάλια? Ταρσούδης ΓιώργοςΑλεξ/πολη Υπό κατασκευή / προσωρινόhttp://lunarcaptures.wordpress.com/
aristarchus Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Άσε Vegan μην σκαλίζεις πληγές !!! πάντως όποιος τα ανακάλυψε έκανε την μεγαλύτερη πατάτα!!! στην αρχή καλά είχε ξεκινήσει και ο κόσμος έκανε ανταλλαγές προϊόντων, τι καλά να δίναμε π.χ. αυγά και να μας έδιναν μια Astro-Physic βάση άραγε πόσα αυγά θα έπρεπε να δώσουμε? Η πορτοκάλια? Γιωργο, Υπολογιζω περιπου 80.000 αυγα (μονο) ... αντε, τρεξε να βρεις τον Λεο για να αρπαξετε κοτες ... και κοτες ... και κοτες! Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
Γεώργιος Ταρσούδης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Τώρα με την Ασιατική κ. Αντώνη οι κότες είναι υπό έλλειψη. Που να βρω τόσα αυγά άρα η λεφτά η αβγά το πρόβλημα παραμένει!!! δεν πειράζει έχει ο θεός.Αχ !!! ένα ΛΟΤΤΟ θα με σώσει. Αφήστε που μέχρι να τα μαζέψω θα λήξουν και θα κλουβιάσουν!!! Ταρσούδης ΓιώργοςΑλεξ/πολη Υπό κατασκευή / προσωρινόhttp://lunarcaptures.wordpress.com/
Vegan Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Eπικίνδυνος καιρός να μιλάμε για αυγά......... Εγω αυτή τη στιγμή πάντως για αυτά που έχω στο μυαλό μου θέλω περίπου5.000 πορτοκάλια!(Ουτε ολόκληρη η Πελοπόνησος δε βγάζει τόσα!) 1000 επίδομα +1500 υποτροφία+200 το μηνιάτικο...
aristarchus Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Εγω αυτή τη στιγμή πάντως για αυτά που έχω στο μυαλό μου θέλω περίπου 5.000 πορτοκάλια!(Ουτε ολόκληρη η Πελοπόνησος δε βγάζει τόσα!)Ενας γνωστος ερασιτεχνης στην Αμερικη (Ιταλος μαλιστα) πηρε ενα 32" RC ... η σωληνα μονο αξιζει πανω απο 200.000$ ... βαλε και αλλο ρευστο για βαση, εγκαταστασεις κτλ και μιλαμε για ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ!!! Το ωραιο: το ειχε να καθετε για μερικα χρονια επειδη ειχε πολυ δουλεια. Δεν ξερω αν η πολυ δουλεια ηταν για να τα πληρωσει ολα αυτα η απλα ηταν συμπτωση. Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
maxplanck Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Η μοναδικη πρωτια που ειχαν οι Φοινικες ηταν στους "φοινικες " του Καποδιστρια....Και δεν ηταν βλακες καθοσον ως ... ληστοπειρατες διεπρεψαν!!!Νωριτερα απο το 3000π.χ. ειχαμε συναλλαγες με την Κυπρο.Οι Φοινικες δεν "υπηρχαν" τοτε...
Γεώργιος Ταρσούδης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 ΩΧ !!! προβλέπω να ζεστάνει η ατμόσφαιρα!!!Εμένα θα μου επιτρέψετε να συμφωνήσω με τον Βασίλη.Αλλά όπως είπα δεν έχει σημασία !!! Ταρσούδης ΓιώργοςΑλεξ/πολη Υπό κατασκευή / προσωρινόhttp://lunarcaptures.wordpress.com/
Heal Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Βασίλη, δε τους συμπαθείς και πολύ τους Φοίνικες βλέπω. Μήπως προτείνεις απερίφραστα: "Delenda Cartago" όπως έλεγε και ο μέγας Κάτων...
Vegan Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Εγω αυτή τη στιγμή πάντως για αυτά που έχω στο μυαλό μου θέλω περίπου 5.000 πορτοκάλια!(Ουτε ολόκληρη η Πελοπόνησος δε βγάζει τόσα!)Ενας γνωστος ερασιτεχνης στην Αμερικη (Ιταλος μαλιστα) πηρε ενα 32" RC ... η σωληνα μονο αξιζει πανω απο 200.000$ ... βαλε και αλλο ρευστο για βαση, εγκαταστασεις κτλ και μιλαμε για ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ!!! Το ωραιο: το ειχε να καθετε για μερικα χρονια επειδη ειχε πολυ δουλεια. Δεν ξερω αν η πολυ δουλεια ηταν για να τα πληρωσει ολα αυτα η απλα ηταν συμπτωση. Και τι θα το κάνει το 32"?Τι πεδίο θα έχει με την CCD του?Εκτός και αν έδωσε άλλα τόσα και πήρε καμμια 2mΧ2m κάμερα για να μπορεί να βγαζει φυσιολογικές φώτο!.....Αν είναι δυνατον! έλεος! ps Μήπως έχετε κανενα link με τη δουλειά του?....έτσι από περιέργεια....
aristarchus Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Εγω αυτή τη στιγμή πάντως για αυτά που έχω στο μυαλό μου θέλω περίπου 5.000 πορτοκάλια!(Ουτε ολόκληρη η Πελοπόνησος δε βγάζει τόσα!)Ενας γνωστος ερασιτεχνης στην Αμερικη (Ιταλος μαλιστα) πηρε ενα 32" RC ... η σωληνα μονο αξιζει πανω απο 200.000$ ... βαλε και αλλο ρευστο για βαση, εγκαταστασεις κτλ και μιλαμε για ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ!!! Το ωραιο: το ειχε να καθετε για μερικα χρονια επειδη ειχε πολυ δουλεια. Δεν ξερω αν η πολυ δουλεια ηταν για να τα πληρωσει ολα αυτα η απλα ηταν συμπτωση. Και τι θα το κάνει το 32"?Τι πεδίο θα έχει με την CCD του?Εκτός και αν έδωσε άλλα τόσα και πήρε καμμια 2mΧ2m κάμερα για να μπορεί να βγαζει φυσιολογικές φώτο!.....Αν είναι δυνατον! έλεος!Φυσικα πηρε μια STL-11000 με το πεδιο αναλογο του 35 χιλ αρνητικου ... ps Μήπως έχετε κανενα link με τη δουλειά του?....έτσι από περιέργεια....Αμε ... Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
inest Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Και τι θα το κάνει το 32"?Τι πεδίο θα έχει με την CCD του?Εκτός και αν έδωσε άλλα τόσα και πήρε καμμια 2mΧ2m κάμερα για να μπορεί να βγαζει φυσιολογικές φώτο!.....Αν είναι δυνατον! έλεος! ps Μήπως έχετε κανενα link με τη δουλειά του?....έτσι από περιέργεια.... Ναι αλλα ξερεις τι θα βλεπει με το ματι????Απο χρωματα στα αμυδρα νεφελωματα μεχρι......εξωγηινες κοτες Στο Απειρο και Ακομα Παραπερα ...... J.N
maxplanck Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Μπα δε ζεσταινεται καμμια ατμοσφαιρα,ειναι ηδη αρκετα ζεστη ,ειναι ωραιο να βρισκεσαι μαζι με φιλους!!!Αλλωστε οπως λεει και ο μεγας Αραβας διανοητης Tar-su-di... Χαλαρα και με τρελλα!!!!MR Heal ,τους παραδεχομαι τους Φοίονικες ! Εξαιρετικοι ... δουλεμποροι!!!
Vegan Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 .....καλά με έπεισες τωρα......Δώσε εσύ 200.000 για να βλέπεις χρώματα στα αμυδρά νεφελώματα....
maxplanck Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Ενας .. εξυπνος ΓΑΜΟΣ θα μας σωσει!!!!!!!!!
aristarchus Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 .....καλά με έπεισες τωρα......Δώσε εσύ 200.000 για να βλέπεις χρώματα στα αμυδρά νεφελώματα.... Η πλακα ειναι οτι το πηρε για αστροφωτογραφηση ... δηλαδη η καμερα βλεπει χρωματα στα αμυδρα ετσι και αλλιως! Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
maxplanck Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Λοιπον , ο επομενος Astrovoxιτης που θα παντρευτει θα ανοιξει λιστα γαμου σε μαγαζι με αστρονομικα ειδη!!!Τερμα οι αχρηστες καραφες ,τα ανοητα βαζα και τα λαμπογυαλοπιατικα!!!
Heal Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 MR Heal ,τους παραδεχομαι τους Φοίονικες ! Εξαιρετικοι ... δουλεμποροι!!! Εεε τώρα, λεπτομέρειες... Όσο για την κύρια κουβέντα, όσο θα υπάρχουν κότες, αυγά και πορτοκάλια δε θα υπάρχει όριο στο πόσα θα ξοδεψει κανείς για εξοπλισμό. Εξάλλου υπάρχουν ένα σωρό νεόπλουτοι -και παλαιόπλουτοι- που ξοδεύουν πολλά περισσότερα για απλή ματαιοδοξία... Στο βαθμό που δε γίνεται η αγορά εξοπλισμού για ματαιοδοξία και φιγούρα, αλλά για απόλαυση και για την τρέλλα προσωπικά το επικροτώ!
inest Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 MR Heal ,τους παραδεχομαι τους Φοίονικες ! Εξαιρετικοι ... δουλεμποροι!!! Εεε τώρα, λεπτομέρειες... Όσο για την κύρια κουβέντα, όσο θα υπάρχουν κότες, αυγά και πορτοκάλια δε θα υπάρχει όριο στο πόσα θα ξοδεψει κανείς για εξοπλισμό. Εξάλλου υπάρχουν ένα σωρό νεόπλουτοι -και παλαιόπλουτοι- που ξοδεύουν πολλά περισσότερα για απλή ματαιοδοξία... Στο βαθμό που δε γίνεται για ματαιοδοξία, αλλά για απόλαυση και για την τρέλλα προσωπικά το επικροτώ! Σωστα !!!! Αλλα που σταματα η απολαυση και η τρελα και αρχιζει η ματαιοδοξια ?? " Εγω θελω να πετυχω την καλυτερη φωτο και να την βαλω εκει και αλλου και να γινω γνωστος και και και ....." Σιγουρα υπαρχουν τετοια ατομα εε?? Στο Απειρο και Ακομα Παραπερα ...... J.N
Vegan Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 .....καλά με έπεισες τωρα......Δώσε εσύ 200.000 για να βλέπεις χρώματα στα αμυδρά νεφελώματα.... Η πλακα ειναι οτι το πηρε για αστροφωτογραφηση ... δηλαδη η καμερα βλεπει χρωματα στα αμυδρα ετσι και αλλιως! ...ουδεν σχολιον......Τελος πάντων...Να το έχει να το χαίρεται ο άνθρωπος!
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2006 Με την ευκαιρία θα τολμήσω να ρωτήσω για ποιό λόγο δεν βλέπουμε χρώματα στα νεφελώματα...είναι θέμα ευαισθησίας των ματιών Γίνεται να αντιμετωπιστεί αυτό (εκτός του ανίδεου ποσού των 200.000 )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα