Jump to content

Δραστηριότητες ΣΕΑ κατά την περίοδο απομόνωσης


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγαπητοί φίλοι,

 

κατά την περίοδο που διανύουμε – όπου προσπαθούμε να περιορίσουμε την εξάπλωσης της επιδημίας Covid-19 – το σύνολο τον δραστηριοτήτων έχει μεταφερθεί ηλεκτρονικά. #ΜένουμεΣπίτι είναι το σλόγκαν που κυριαρχεί και διαφημίζει πολλές εναλλακτικές δράσεις. Σαν ΣΕΑ δεν θα το χρησιμοποιήσουμε για να περιγράψουμε αντίστοιχες δράσεις, καθώς προωθούμε και υλοποιούμε συνεχώς δραστηριότητες που μπορούν να αναπτυχθούν από το σπίτι και να συμβάλλουν στην Αστρονομία. Π.χ. να πραγματοποιήσουμε δικές μας παρατηρήσεις (από το σπίτι), να αναλύσουμε τις εικόνες ή τα δεδομένα που έχουμε μαζέψει εμείς είτε άλλων ερασιτεχνών / επαγγελματιών, να παρακολουθήσουμε ενημερωτικά και εκπαιδευτικά σεμινάρια. Αστρονομία για όλους λοιπόν και ασφάλεια.

 

Δεδομένης της κατάστασης, θεωρήσαμε ότι είναι σημαντικό (σαν πρόταση) όσο και συνεπές (σαν αποστολή μας) να συγκεντρώσουμε όλο το υλικό το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε μια διέξοδο από την απομόνωση στο σπίτι ή (και γιατί όχι) να ανακαλύψετε ένα πιο μακρόχρονο χόμπυ. Για όσους από σας όμως έχετε μεγαλύτερη εμπειρία και ενδιαφέρον έχουμε συγκεντρώσει ακόμα πιο ενδιαφέροντα θέματα.

 

Περισσότερα εδώ:

 

https://hellas-astro.gr/αστρονομια-για-ολους-covid19/

 

Μάνος Καρδάσης

Υπεύθυνος Δημ.Σχέσεων Συλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας

Μάνος Καρδάσης

http://kardasis.weebly.com/

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Πολλα μπραβο Μανο! Ειδα οτι βαλατε και νεα βιντεο στο youtube σας!

Ειναι μια καλη ευκαιρια τωρα για τους συλλογους να ριξουν μια ματια και στους ιντερνετικους τροπους για να ερθουν σε επαφη με τον κοσμο τους, και γιατι οχι να ειχαμε και μετα την καραντινα ζωντανες συνδεσεις ομιλιων απο συλλογους σε ολη την Ελλαδα!

Vasilis Hailsteel
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Μπράβο στα παιδιά του ΣΕΑ! Πιστεύω πως οι ερασιτέχνες αστρονόμοι είναι μια κατηγορία ανθρώπων οι οποίοι αντιμετωπίζουν επιτυχώς την πλήξη του εγκλεισμού . Όλοι μας έχουμε να διαβάσουμε βιβλία , να δούμε βιντεάκια , να ψάξουμε σε χάρτες να ξανακοιτάξουμε και να βελτιώσουμε παλιές φωτογραφίες. Η σελίδα σας και οι δράσεις σας δίνουν άλλη μια ευκαιρία δραπέτευσης !! :D :D
Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης