nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2006 Πρίν μερικά χρόνια η μάνα μου είχε αγοράσει ενα κομμάτι άθερμου φίλτρου για μια επικύμενη έκλειψη ηλίου που είχαμε τότε.Το συγκεκριμένο όμως δεν το χρησιμοποιήσαμε ποτέ γιατί δεν είμασταν σίγουροι για την ασφάλεια που διέθετε.Επάνω αναγράφει κάτι στοιχεία τα οποιά δεν ξέρω κατά πόσο είναι χρήσιμα.Πείτε μου την γνώμη σας. Υ.Γ Μην γελάσετε για τα φρουτάκια που βλέπετε ως φόντο.Την φωτογραφία την έβγαλα απο το τραπέζι της κουζίνας μας οπού υπάρχει ο δυνατότερος φυσικός φωτισμός
jk423 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2006 Ε, μέχρι πριν λίγα χρόνια όταν έβλεπες το CE ήσουν σίγουρος για την ασφάλεια του προιόντος. Τώρα πια .. .. .. .. ..
ender Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2006 φίλε alkhs, ίσως στην φιλοσοφική σου αναζήτηση σε βοηθήσει η ρήση του Descartes cogito ergo sum αναρωτούμενος αν σκέφτεται, τοτε θα υπάρχει καλώς ήλθεςίσως αν ήσουν λιιιιιιιίγο πιο συγκεκριμένος;;
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2006 Αν το 11 που γράφει στην περιγραφή είναι όπως τα νούμερα στα γυαλιά ηλεκτροκόλησης, τότε δεν είναι ασφαλές. Πρέπει να είναι τουλάχιστον 14. Πάντως, ίσα που την προλαβαίνεις την έκλειψη από Ελλάδα... Βιάσου!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα