Jump to content

Σχετικά με την εφαρμογή StarSense Explorer


zidianakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγόρασα πρόσφατα το τηλεσκόπιο Celestron starsense explorer DX 102AZ .Το συγκεκριμένο τηλεσκόπιο χρησιμοποιεί την εφαρμογή starsense explorer στο κινητό με το οποίο συνδέεται . Ακολουθώ κάθε φορά τις οδηγίες της εφαρμογής για αναζήτηση αστεριών, νεφελωμάτων, πλανητών κλπ. Η εφαρμογή όμως δεν λειτουργεί. Αν έχει κάποιος το συγκεκριμένο τηλεσκόπιο με αυτή την εφαρμογή, θα ήθελα τη βοήθειά του μήπως δεν κάνω κάτι σωστά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Φίλε μας, υπάρχουν πάμπολλες αναφορές για κάθε είδους προβλήματα με το Starsense. Εδώ δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο στις ΗΠΑ, οπότε προτείνω να απευθυνθείς σε αυτό το forum https://www.cloudynights.com/forum/90-celestron-computerized-telescopes/

Οὖτιν με κικλήσκουσι

 

My Optics

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα και παλι στην ομαδα!!

Zidianakis εχω δει κάποια βιντεο και σχολια για το συγκεκριμένο μοντέλο τηλεσκοπίου γιατί ενδιαφέρομαι αλλα κολλάω στο γεγονός και στο φοβο

οτι το λογισμικό του κινητου μου ισως δεν είναι συμβατό .Απο οτι εχω δει πρέπει να κατεβάσεις ειδικη εφαρμογή.

 

Βρηκες λυση τελικα;

 

Ευχαριστώ

Gregory

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Αν υπάρχει δεύτερο τηλέφωνο κοντά δοκίμασε την εφαρμογή σ' εκείνο. Το starsense explorer δεν είναι συμβατό με όλα τα κινητά. Είναι τόσο μάπα εφαρμογή που αν έστω η κάμερα του κινητού δεν έχει κάποιες προδιαγραφές, δεν δουλεύει καθόλου.

Save the darkness

Let it never fade away!

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Υπάρχει η εναλλακτική της αγοράς ενός απλού ρομποτικού Celestron ή Skywatcher και η χρήση Skysafari με Wifi ή Bluetooth προσαρμογέα. Ακόμη δεν έχει έρθει το δικό μου που έχω παραγγείλει, αλλά στα διεθνή forum διαβάζω πως λειτουργεί καλύτερα από το Starsence.

Έχω χρησιμοποιήσει χωρίς προβλήματα, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, το Nexremote με ένα μικρό netbook (από εκείνα που είχε μοιράσει στην 1η Γυμνασίου η κυβέρνηση Καραμανλή) και το Skysafari με Skywire και iPhone. Εκμεταλλεύεσαι το GPS και το ρολόϊ του κινητού, καθώς και τη βάση δεδομένων του Skywire. Το μόνο που λείπει είναι το αυτόματο Skyalign, το οποίο είναι πανεύκολη διαδικασία ούτως ή άλλως. Ούτε ποια είναι τα αστέρια που βλέπεις δεν χρειάζεται να ξέρεις, αν και δεν είναι τίποτε να γνωρίζεις τον Σείριο, τον Στάχυ, τον Αλντεβαράν, τον Ντένεμπ, με 6-9 αστέρες καλύπτεις και τις 4 εποχές.

Οὖτιν με κικλήσκουσι

 

My Optics

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης