Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Μάλιστα... Σιβηρία 2008... Vegan εσύ ακόμα θα εκπροσωπείς το ΑΠΘ τότε ε??? Καλή φάση \:D/

Θα γουστάρω τρελά, ελληνική απόβαση στο Νοβοσιμπιρσκ... Θα τους μάθουμε τί σημαίνει ρεμπέτικο, ε inest? Γεροί να 'μαστε βασικά μέχρι τότε...

johndouk, λες να 'χει καλές ταβέρνες εκεί :lol: ? Ξέρεις, είμαι κι εγώ του αθλήματος...

Σ.

Ρε αθεόφοβοι , στη Σιβηρία θα πάτε τρομάρα σας,σε Ελληνικές ταβέρνες θα πάτε να φάτε?????

Virial ειδικά εσένα δε μπορώ να σε καταλάβω....

Σήμερα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είμασταν, σε αράβικο εστιατόριο με πήγες, στη Σιβηρία πρέπει να φτάσεις για να φάς τζατζίκι??? Ημαρτον! τσ τσ τσ....

• Απαντήσεις 217
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσιεύτηκε
Το Νοβοσιμπίρσκ μου φαίνεται η τέλεια επιλογή γιατί είναι μεγάλη πόλη με πολλά ξενοδοχεία, πανεπιστήμιο και.....εργοστάσιο τηλεσκοπίων :cheesy:

Κομραντ Γιαννη,

Οι τιμες ειναι αρκετα ευνοικες .... http://www.allsiberia.com/novosibirsk/prices.htm ... ναι μεν το δειγμα ειναι μικρο αλλα ειναι μια καλη ενδειξη.

Πολύ ενθαρυντικά όλα!

Και βίζα πλέον παίρνεις σχετικά εύκολα....

Τώρα για εξοπίσμό, θέλει ψάξιμο , αλλά και πάλι είναι νωρίς ακόμα

Δημοσιεύτηκε
Πού μίλησε ο Στέλιος για ελληνικές ταβέρνες, βρε Γιάννη;

(θαμπώθηκες από τη φωτο του Κern μου φαίνεται !) :mrgreen:

Ξέρω εγώ τι λέω.....όταν ο virial λέει ταβέρνες εννοεί ΤΑΒΕΡΝΕΣ!!!!!!!!!!

Δημοσιεύτηκε
Μάλιστα... Σιβηρία 2008... Vegan εσύ ακόμα θα εκπροσωπείς το ΑΠΘ τότε ε??? Καλή φάση \:D/

Θα γουστάρω τρελά, ελληνική απόβαση στο Νοβοσιμπιρσκ... Θα τους μάθουμε τί σημαίνει ρεμπέτικο, ε inest? Γεροί να 'μαστε βασικά μέχρι τότε...

johndouk, λες να 'χει καλές ταβέρνες εκεί :lol: ? Ξέρεις, είμαι κι εγώ του αθλήματος...

Σ.

Εσυ θα τους μαθεις τα ρεμπεντικα και εγω την Rock (σε ολες της ποιητικες μορφες της) χεχεχεχε!!!!!

Οπως λες υγεια πρωτα απο απ'ολα.

Επισης δηλωνω δημοσια οτι μετα την βουτια που εκανα στα παγομενα νερα του Καστελοριζου.....

προκειτε να ανοιξω τρυπα στον παγο και να κανω και εκει μια μικρη.

Μαλιστα θα αρχισω να προπονουμαι απο του χρονου το χειμωνα στην παραλια της Λαρισας (ολοι την ξερετε ελπιζω) ή σε κανενα ποταμι στην βορεια ευρωπη :cheesy: :cheesy:

Στο Απειρο και Ακομα Παραπερα ...... dance004.gif dance017.gif

J.N

Δημοσιεύτηκε
... αλλά και πάλι είναι νωρίς ακόμα

Αχ, Γιάννη, Γιάννη !

Νά'ξερες πόσο γρήγορα περνάνε τα χρόνια φίλε μου ....

We are just a moment in time

a blink of an eye

a dream for the blind

visions from a dying brain

I hope you don't understand

......Anathema

....Αμάν πάλι την έκλειψη μου φέρατε στο μυαλό!!!!!

Δημοσιεύτηκε

Επισης δηλωνω δημοσια οτι μετα την βουτια που εκανα στα παγομενα νερα του Καστελοριζου.....

προκειτε να ανοιξω τρυπα στον παγο και να κανω και εκει μια μικρη.

Κάνε εσύ βουτιά και δε θα είναι μόνο η τρύπα στον πάγο μικρή όταν βγείς......

Μαλιστα θα αρχισω να προπονουμαι απο του χρονου το χειμωνα στην παραλια της Λαρισας (ολοι την ξερετε ελπιζω)

Καλό \:D/ το άλλο με το ζνακ ζνακ το ξέρεις?????

Δημοσιεύτηκε

Καλα ετσι μου λεγαται και για Καστελοριζο......

Θα δειτε ομως οτι ειμαι πολυ θερμος και δεν εχω προβληματα σμυκρινσης!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

J.N

Δημοσιεύτηκε
Καλα ετσι μου λεγαται και για Καστελοριζο......

Εγώ ακόμα δεν έχω δει φωτογραφία, άρα δεν πιστεύω τίποτα...

Θα δειτε ομως οτι ειμαι πολυ θερμος...

Δε μου λες, εσένα Θερμοδυναμική δε σου έμαθε κανένας στο Πανεπιστήμιο?

Βέβαια η ιδέα για τρύπα στον πάγο και έναν κύκλο - γύρω γύρω όλοι - για ψάρεμα είναι ότι πρέπει! Η φωτιαρίκα από δίπλα για on the fly ψήσιμο, και ρακόμελα! Κι αν αποτύχουν τα καλάμια, θα στείλουμε τον inest για... ψαροντούφεκο!

Στέλιος

ΥΓ Παραλία Λάρισας? Σιμπιζάκι έχει???

Δημοσιεύτηκε
Βέβαια η ιδέα για τρύπα στον πάγο και έναν κύκλο - γύρω γύρω όλοι - για ψάρεμα είναι ότι πρέπει! Η φωτιαρίκα από δίπλα για on the fly ψήσιμο, και ρακόμελα! Κι αν αποτύχουν τα καλάμια, θα στείλουμε τον inest για... ψαροντούφεκο!

Άσε άσε, προτιμώ μπύρα , μελωμένο κοτόπουλο ,την τέντα του Σεϊχη και όλα τα γνωστά.....

Ελπίζω να αποζημιωθώ στο Περτούλι φέτος............ :cheesy:

Δημοσιεύτηκε
Θα γουστάρω τρελά, ελληνική απόβαση στο Νοβοσιμπιρσκ...

aristrachus, inest, virial, vegan, quendi, johndouk κλπ προελαύνουν, με εξοπλισμό και ....προμήθειες (βρώσιμα κλπ), προς ένα καλό σημείο ολικότητας στο Novosibirsk......

novosibirsk2008.jpg.9e8ef3d3e31da75aefb9ced0346cfb95.jpg

Δημοσιεύτηκε
Εγώ ακόμα δεν έχω δει φωτογραφία, άρα δεν πιστεύω τίποτα...

Tωρα ερχονται οι φωτο ......απο καστελοριζο!!!!, ειναι ακομα μεσα στην μηχανη η οποια ειναι μαζι με τον εξοπλισμο.....

J.N

Δημοσιεύτηκε

Βλεπω οτι ειστε ετοιμοι και οτι μαλλον δε θα σας λειψει η τροφη στην Σιβηρια...

Αν αναλαβω να φτιαχνω τα ρακομελα και να παρκαρω το φορτηγο (ειναι οι δυο τομεις στους οποιους εχω χρησιμη, για την αποστολη σας, προυπηρεσια) με δεχεστε στην ομαδα σας;

...we didn t come to Anarres for safety, but for freedom.
Δημοσιεύτηκε

Ρε συ johndouk, μας κόβω να πεινάμε με αυτά τα λίγα που βάζεις... Μη ριμαδοτσιμπάμε, πρέπει να έχουμε δυνάμεις!!!

takver (είσαι "η" είπαμε ε?) καλά για τα ρακόμελα, στα φορτηγά πού βρήκες προϋπηρεσία??? (...αν επιτρέπεις...) Επίσης, όλοι οι καλοί χωράνε που λένε... Μη βλέπεις που βάζουμε και τον inest στο παιχνίδι!

antony, περιττό να σου πω ότι η ειδικότητά μου είναι οι... διπλοί αστέρες

Vegan, θα σου ζωγραφίσω μια εικόνα: Τσαντίρ ουλ Σειχ, δυο τούμπες (κοινώς μπρρρρρ) εκατέρωθεν, καρεκλάκια παραλίας (με ενιαίο πανί, όχι σπαστά), αιώρα, σεβαστές ποσότητες κανουλίτσας (να μην ξεχνιόμαστε.... το πιοτί πάνω από όλα), device και οργανάκια, ιδιωτική ψησταριά για κρασάτα μπούτια κοτόπουλο και η ειδική σπεσιαλιτέ μου: καραμελωμένο γουρουνόπουλο.... Δε νομίζω να σε χαλάει

Στέλιος

Δημοσιεύτηκε
Επίσης, όλοι οι καλοί χωράνε που λένε... Μη βλέπεις που βάζουμε και τον inest στο παιχνίδι!

Δηλαδη ρε Virial εγω ειμαι κακος???

J.N

Δημοσιεύτηκε

Vegan, θα σου ζωγραφίσω μια εικόνα: Τσαντίρ ουλ Σειχ, δυο τούμπες (κοινώς μπρρρρρ) εκατέρωθεν, καρεκλάκια παραλίας (με ενιαίο πανί, όχι σπαστά), αιώρα, σεβαστές ποσότητες κανουλίτσας (να μην ξεχνιόμαστε.... το πιοτί πάνω από όλα), device και οργανάκια, ιδιωτική ψησταριά για κρασάτα μπούτια κοτόπουλο και η ειδική σπεσιαλιτέ μου: καραμελωμένο γουρουνόπουλο.... Δε νομίζω να σε χαλάει

Στέλιος

Ωραία ζωγραφίζεις!!!!!! :cheesy:

Δημοσιεύτηκε
στα φορτηγά πού βρήκες προϋπηρεσία??? (...αν επιτρέπεις...)

Στα φορτηγα(κια) απεκτησα προυπηρεσια οταν χρειαστηκε να νοικιασω ενα, να το οδηγησω και να το παρκαρω (διπλα στο πεζοδρομιο, με την οπισθεν, σε "μικρη" θεση κλπ), λογω μετακομησης... Μετραει;

ΥΓ) στο καραμελωμενο γουρουνοπουλο βαζεις και δαμασκηνα;

...we didn t come to Anarres for safety, but for freedom.
Δημοσιεύτηκε

Ax, αχ takver, ένας μάγειρας ποτέ δεν αποκαλύπτει τα μυστικά του :-note

Αν βρεθείς Θεσσαλονίκη σε καμιά "εθνική εορτή" (κοινώς μια μέρα που εγώ, ο messier51 και ο vegan [τυχαία σειρά] αποφασίσαμε να ξεσκάσουμε) ίσως και να έχεις την τύχη να τη δοκιμάσεις...

Στέλιος

ΥΓ Α, ναι, ξέχασα και τον inest. Συγγνώμη ρε συ, πραγματικά :cheesy:

ΥΓ2 Το :-({|= μου εγώ ε?

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης