Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

παντα πιστευα οτι για να βγεις εξωφυλλο σε μια εφημεριδα ή δολοφονος πρεπει να εισαι ή πολιτικος που τον κραζουν για τον προυπολογισμο και για τις ανεκπληρωτες υποσχεσεις ως συνηθως....

σημερα το πρωι λοιπον περιμενοντας το λεωφορειο στα Κατω Πατησια (μολις ειχα ερθει απο Καστελλοριζο και Ρόδο) και οντως πραγματικα ξενυχτης,(τα λεπτα της αναμονης περνουσαν με τον ιδιο ρυθμο που περναν και τα λεωφορεια) θελησα να παρω μια εφημεριδα για να περασει η ωρα.

το σοκ που επαθα δεν μπορω να το εκφρασω με λογια οταν.....ειδα τον εαυτο μου στο εξωφυλλο στην εφημεριδα ''ΤΑ ΝΕΑ"................

:shock:

θα ηθελα να μην με παρεξηγησετε,πραγματικα δεν ειμαι κανενα ''ψωνιο'' αλλα χαρηκα παρα πολυ.

ειχα ηδη χασει το μυαλο μου με το φαινομενο στο Καστελλοριζο και μετα ηρθε αυτο και εδεσε.

Δημοσιεύτηκε
Ωχ!! :shock: Περίεργη αίσθηση πρέπει να ήταν αυτή αλλά δεν νομίζω να σε χάλασε!!! :D :D Ωστόσο αυτά τα λένε πιο νωρίς ώστε να βγούμε και εμείς στα περίπτερα να προλάβουμε καμιά εφημερίδα...
Δημοσιεύτηκε
Mosquito μια χαρά!!! Άντε και στις άλλες εκλείψεις πρωτοσέλιδος!!!! Βλέπω είχες μείνει κάτω στο τζαμί! Καλή επιλογή αφού μάλλον εκεί δεν είχες πολύ αέρα... Εμείς που ήμασταν πάνω στο κάστρο...μας πήρε και μας σήκωσε!!! Καταπληκτική εμπειρία όμως!!!! Άντε και σε άλλα με υγεία!!! :P :P :P
Και εγένετω φως....
Δημοσιεύτηκε

αα και ηθελα να ανεβω στο καστρο αλλα τελικα με επεισε ο κολλητος μου να κατσουμε εκει.

ασε το αλλο...εκει που καθομαι ειναι η ταρατσα μιας κατι καφετεριας!!!!εβαζε μουσικουλα καλη.

Δημοσιεύτηκε

Μόσχο την πήρα την εφημερίδα και σε είδα πρωτοσέλιδο.Super είναι!!! :lol:

Το τηλεσκόπιο αυτό είναι το δικό σου??

There is no dark side of the moon, its all dark.
Δημοσιεύτηκε

mosquito

μπράβο και από μένα =D> =D>

ο συνδυασμός φίλτρο στο τηλεσκόπιο και γυαλί ηλίου στα μάτια ήταν ... θανατερός :mrgreen:

φαντάζομαι ότι τώρα θα σε κυνηγούν έξαλλες funs!!! :mrgreen: τυχεράκια!

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης