Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

χαχαχαχαχα!!!!!!!!!

δεν ήξερα ότι είχατε αλώσει και την αγνή κατηγορία των αστροφωτογραφιών

να τολμήσω να ρωτήσω την εθνικότητα του Bilele Lele????????

Δημοσιεύτηκε

Δύσκολο να διαλέξεις μουσική για να εκφρασει κατι που θάμπωσε τα μάτια σου... Τουλάχιστον για μένα που δε βρίσκω ακόμα τα λόγια μου, και ισως, στο κατω-κατω, να μην ειναι ανάγκη και να τα βρω.

Αν περίμενα κατι συγκεκριμένο απο την εκλειψη, πιθανον να χα διαλεξει απο πριν μια μουσικη για να την ντύσω. Νομιζω, ωστοσο, οτι και πάλι, εκεινη την στιγμη δεν θα την ακουγα, γιατι οταν χαθηκε ο Ήλιος η μονη αισθηση μου που λειτουργουσε, αυτη που μ εξουσιαζε, ηταν η οραση...

Μπορω λιγα πραγματα. Πρωτα να ψαξω αγαρμπα, μουσικη και στιχους για το συναισθημα, μετα, οταν ο κοσμος επανερχεται στα "γνωριμα". Ολα τα τραγουδια που μιλανε για Ηλιο, σεληνη, ουρανο, σε οποιαδηποτε γλωσσα, που μπορει να με εκφραζουν γενικοτερα, απορριπτονται: Ειναι φτιαγμενα σε ενα κοσμο οπου η "μερα" και η "νυχτα", ο ηλιος και το φεγγαρι, σεβονται την σειρα, τον ρολο και τον συμβολισμο τους. Οχι για αυτο που ειδα!

Οι στιχοι που μου ρχονται, που τους απευθυνω στον Ηλιο, ειναι "ασχετοι". Ειναι απο ενα απο παντα αγαπημενο τραγουδι που τωρα βρισκω προσωπικη στιγμη που μπορει να εκφραζουν:

"Δεν μας ακους που τραγουδαμε

με φωνες ηλεκτρικες

μες τις υπογειες στοες,

ωσπου οι τροχιες μας συναντανε

τις βασικες σου τις αρχες"

και:

"σ αυτη τη Γη οσοι αγαπανε, τρωνε βρομικο ψωμι, τρωνε βρωμικο ψωμι..."

(με την βραχναδα της Μπελλου στα αυτια μου! ολο το τραγουδι)

Μπορω επεισης να ευχαριστησω αυτους, που πιο προετοιμασμενοι ;), ειχαν διαλεξει μουσικη που την ακουσα, και την μοιραστηκα μαζι τους, πριν και μετα.

...we didn t come to Anarres for safety, but for freedom.
Δημοσιεύτηκε
παιδες ενα ειναι το τραγουδι της εκλειψης :

" Οσοι γινουν πρωθυπουργοι ολοι τους θα πεθανουν "

οποιοι καταλαβαν καταλαβαν,

το επιασες γλυκουλι inest ?

επισης τελειο ειναι το

" καφτον ρε σταυρο καφτονε ...."

δ.

Οχι δεν το επιασα!!!!

Οπως ειπα δεν λειτουργω ακομα 100% μετα την εκλειψη οποτε καντο πιο λιανα.....

αν δεν θες δημοσια πες το σε Π.Μ

Παντως περιμενα κατι πιο ποιητικο απο σενα, αλλα απο την αλλη δεν ειδες ακομα ολικη οποτε δεν μπορεις να ξερεις γιατι πραμα μιλαμε.....

Στο Απειρο και Ακομα Παραπερα ...... dance004.gif dance017.gif

J.N

Δημοσιεύτηκε

Ρε συ inest, για πόσο καιρό ακόμα θα μας πουλάς παπατζιλίκια? Τί πάει να πει, δεν συνήλθα από την έκλειψη? Ο Vegan γιατί τα πιάνει?

Τί ήθελες από το messier? Κάτι ποιο ποιητικό??? Μήπως ήθελες κι ελέφαντες, ζογκλέρ, τίγρεις να πηδούν μέσα από πύρινα στεφάνια κλπ?

Όσο για την ποίηση, προλαβαίνω τον messier και σε παραπέμπω στο "Κλε" του μεγάλου δάσκαλου Άκη Πάνου...

Vegan, πολύ αέρα πήρες και βαδίζεις στο στραβό δρόμο. Κάτσε gala...

s.

Δημοσιεύτηκε

Πές μου παππού, πές μου παππού αυτός ο κόσμος πάει πού

και του δικού σου του σκοπού μάθε μου την αξία.....

κάτι από Άκη Πάνου αφιερωμένο σε σένα και τον Wilpool

p.s και σύ κάφρος είσαι

Δημοσιεύτηκε
Ρε συ inest, για πόσο καιρό ακόμα θα μας πουλάς παπατζιλίκια? Τί πάει να πει, δεν συνήλθα από την έκλειψη? Ο Vegan γιατί τα πιάνει?

Για να σου πω σοβαρα πλεον, δεν ειναι το σοκ της εκλειψης που δεν τα πιανω, αλλα μαλλον το οτι δεν γνωριζω τα τραγουδια που μου τσαμπουνατε!!!

Οποτε ακομα δεν πηρα πρεφα τι μου λετε και σιγουρα ειμαι ακομα επηρεασμενος απο την εκλειψη!!!! (αλλα μπορω να σκεφτομαι!!)

J.N

Δημοσιεύτηκε

Απο χτες ακουω το castelorizo του Gilmour και μπορωνα πω με σιγουρια οτι με εντυπωσιασε.

Η μουσικη του εχει πιασει με εναν περιεργο τροπο την γαληνη και τους αργους ρυθμους του νησιου.

Οσοι ησασταν στο νησι απο πολυ νωρις (πριν τις 27) νομιζω οτι θα νιωσατε αυτη την γαληνη!!!

8)

J.N

Δημοσιεύτηκε

Παιδια, δεν ξερω αν το προσεξατε εκεινη την ημερα, ομως έιχαμε soundtrack στην εκλειψη (τουλαχιστον λιγο πριν) απο τα ουζερι στα μεγαφωνα.

"Θε μου την δευτερη φορα που θ'αρθω για να ζησω.."

ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ

:-({|= :-({|= :-({|= \:D/ \:D/ \:D/ :-({|= :-({|= :-({|= :-({|=

Όλη της τη ζωή μελετούσε το σύμπαν, αλλά είχε παραβλέψει το πιο ξεκάθαρο μήνυμά του.

Για τα μικρά πλάσματα σαν εμάς η απεραντοσύνη του γίνεται υποφερτή μονάχα μέσω της αγάπης.

C. Sagan. Επαφή.

Δημοσιεύτηκε

Pink Floyd - Shine on you crazy diamond, το instrumental τμήμα με το σαξόφωνο

Camel - White Rider

"When he rides, my fears subside,

For darkness turns once more to light.

Through the skies, his white horse flies,

To find a land beyond the night.

Once he wore grey, he fell and slipped away

From everybody's sight.

The wizard of them all, came back from his fall

This time wearing white.

He has a certain air, as if he's never there,

But somehow far away.

And though he seems afar, like a distant star.

His warm he can convey".

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

Δεν νομίζω να υπάρχει οποιοδήποτε τραγούδι/μουσική που να μπορεί να ντύσει την ολικότητα και αυτά που βιώσαμε όσοι ήμαστε εκεί.

Αν, όμως, έπρεπε να διαλέξω ένα θα ήταν το Bohemian Rhapsody.

ΥΓ: Takver, αν μου επιτρέπεις, ο στίχος 'σ αυτη τη Γη οσοι αγαπανε, τρωνε βρομικο ψωμι, τρωνε βρωμικο ψωμι...' δεν είναι ακριβώς έτσι. Είναι: 'σ' αυτόν τον κόσμο όσοι αγαπούνε...'

Dans chaque village un homme tend un flambeau, l΄instituteur, et un autre souffle dessus, le cure.

V. Hugo

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης