vasiamits Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Σήμερα στις 22:30 στην εκπομπή "Ανιχνεύσεις" στην ΕΤ3, θέμα θα είναι το Καστελλόριζο και η έκλειψη (τουλάχιστον έτσι μου είπε ο παρουσιαστής της εκπομπής κ.Σαββίδης(?) την ώρα που έστηνα τη σκηνή μου στο νησί ) Το ξέρω ότι άργησα πολύ να το πω, αλλά καλλιό αργά παρά ποτέ. http://www.cool-stuff.gr/
inest Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Θα ειναι και Σειραδακης και Αυγολουπης και θα πουν για ολο το φαινομενο και το τι εγινε στο Καστελοριζο..... Στο Απειρο και Ακομα Παραπερα ...... J.N
aristarchus Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Τελεια .... τα λεμε μετα την εκπομπη! Σ'ευχαριστω Δημητρη για την πληροφορια. Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
jimmy106 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Ναι τη βλέπω την εκπομπή και μάλιστα την γράφω στο pc να την κάψω σε DVD για το αυριανό μάθημα της Αστρονομίας AstroMath
inest Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 πριν απολιγο εδειξε και την φωτο που λεγαμε στο αλλο ποστ...... Στο Απειρο και Ακομα Παραπερα ...... J.N
aristarchus Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 πριν απολιγο εδειξε και την φωτο που λεγαμε στο αλλο ποστ......Την ειδα .... Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
johndouk Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Παρά την τηλεοπτική αδυναμία να αποδώσει το μέγιστο, η φωτογραφία του Jonathan Κern είναι πράγματι καταπληκτική (σχεδόν ομιλούσα...) ! Astrophoto Album
Vegan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Αμάν αυτή η συζήτηση σε πολλά μέτωπα Μόλις έγραψα το ίδιο στο άλλο........
johndouk Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Μια από δω , μια από κει !Κάτσε σε μια μεριά να μιλήσουμε ! ή καλύτερα, άντε να ακούσεις τον καθηγητή σου τώρα και τα λέμε μετά ! Astrophoto Album
KC Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Υπάρχει και video για την έκλειψη D http//www.astro.auth.gr/TSE-2006/ Κώστας “The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are underlings.” ― William Shakespeare, Julius Caesar ALBIREO OBSERVATORY Αlbireoobservatory
virial Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Πολύ όμορφη εκπομπή... Έδωσε μια καλή ιδέα σε όλους εμάς που δεν πήγαμε... Και εννοώ κυρίως για το φοβερά όμορφο Καστελόριζο (τί φανταστικό μπλε ήταν αυτό του νερού μέσα στην σπηλιά!!!) γιατί όπως σίγουρα θα μου πείτε όλοι, η ολικότητα δεν περιγράφεται... Παρόλα αυτά το σκοτείνιασμα ήταν "τρομακτικό" από το video, πόσο μάλλον από κοντά!!! Κάπου πήρε και το μάτι μου τα κουκλάκια του forum (Vegan και inest)... Στέλιος ΥΓ KC με πρόλαβες... πάντως για πληροφόρηση του κόσμου, το video είναι streaming οπότε χρειάζεται καλή σύνδεση (εκτός αν έχετε πολύ υπομονή) ...
inest Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Ο Δασκαλος (Αυγολουπης) παλι εγραψε..... " Η ομορφια βρισκεται στην γνωση!!" Αυτη ειναι η μεγαλη αληθεια Στο Απειρο και Ακομα Παραπερα ...... J.N
Vegan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Virial την Κάνουμε μια βδομαδούλα μετά την εξεταστική για Καστελόριζο?Η θα πίνεις ουίσκια στη Σκωτία???? Startrails στη σπηλιά , παρατήρηση μέχρι πρωϊας και απίστευτες ανατολές
inest Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Startrails στη σπηλιά , παρατήρηση μέχρι πρωϊας και απίστευτες ανατολές Τωρα με εφταιξες μεγαλε Στο Απειρο και Ακομα Παραπερα ...... J.N
virial Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Vegan, κάτσε να ορκιστώ και μετά πάω και κολυμπώντας στο Καστελόριζο!!!!! Ειδικά αυτά που λέχθηκαν για ζωδιακό φώς μου λένε πολλά για την ποιότητα του ουρανού (φυσικά αν πάμε θα μετρήσουμε και seeing ) Το μεγάλο ερώτημα είναι ένα: θα πάρουμε μαζί μας τον inest??? s.
Vegan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Α....όλα κι όλα......Χωρίς inest που θα πάμε?????? Εκτός κι αν είναι κι αυτός προς Μόναχο μεριά αμάν μόνος μου θα μείνω
johndouk Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Εσύ μόνος; Δέέέέέ νομίζω..... Astrophoto Album
inest Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Α....όλα κι όλα......Χωρίς inest που θα πάμε?????? Εκτός κι αν είναι κι αυτός προς Μόναχο μεριά αμάν μόνος μου θα μείνω Dont't worry be happy Μαζι σου θα'μαι......στην εκλειψη (-εις) Στο Απειρο και Ακομα Παραπερα ...... J.N
inest Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Το μεγάλο ερώτημα είναι ένα: θα πάρουμε μαζί μας τον inest??? s. Θα σου'ρθω θες δε θες , μονο και μονο για να αποτρεψω να βαζεις μουσικες οτι να'ναι Στο Απειρο και Ακομα Παραπερα ...... J.N
Vegan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Εννοείται θα έρθει όλο το team.... και θα πάρουμε και το ΤΑΚΑVIXEN με τον κατασκευαστή μαζί εννοείται.....
inest Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Μεγαλε εχεις ιδεες !!!! Αλλα ομως πρεπει να το εξελιξουμε το συστημα. Πρεπει να βρουμε και κατι απο Astro-Physics ωστε να γινει το μεγαλο AstroTakaVixen!!! Στο Απειρο και Ακομα Παραπερα ...... J.N
Vegan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 όλο και θα βρούμε κανέναν...... ΑP ερευνητή Αν αυτό γίνει .....εννοείται βέβαια ότι εγώ θα κοιτάω από το πρώτο συνθετικό
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Α ρε tv-stars vasiamits kai Ariel... Πάλι στην TV βγήκαμε!!! Δε το είδα ακόμα, το έχω γράψει... Πως τα είπαμε; Καλά, καλά;;;
inest Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Εγω μου φαινεται θα παρω κανενα binoviewer θα τα βλεπω ολα διπλα χεχεχε Στο Απειρο και Ακομα Παραπερα ...... J.N
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα