Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Ρε συ Ιφικράτη, πραγματικά, σε ένα παλιό θέμα με τις εξτρα διαστάσεις έλεγες να μη μιλάμε χωρίς επιστημονική βάση, ότι δεν ασχολείσαι επειδή δεν υπάρχουν πειραματικά δεδομένα, ότι όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα κλπ

Και τώρα εμείς γινόμαστε επιστημολάγνοι??? Αλήθεια, πού το διέγνωσες αυτό? Σε ποιό σημείο?

ΥΓ Ναι ρε, Vegan... Cool 8)

• Απαντήσεις 60
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά συγνώμη αλλά τα μπερδέψατε.

Δεν είναι κάθε συζήτηση η ίδια. Όταν μιλάμε για έξτρα διαστάσεις, κάτι καθαρά επιστημονικού χαρακτρήρα, πρέπει να μιλάμε με μαθηματικές αποδείξεις.

Εδώ το θέμα της ανθρωπικής αρχής, όπως είπα από την αρχή δεν είναι επιστημονικό, αλλά φιλοσοφικό. Συνεπώς το να πας να εξετάσεις ένα φιλοσοφικό ερώτημα με την επιστημονική λογική είναι άτοπο. Γι΄αυτό σας λέω ότι μιλώντας για εξέλιξη, πιθανότητες, απροσδιοριστίες και δε ξέρω γω τι, είστε εκτός πεδίου ορισμού. Και γι' αυτό επισημαίνω ότι στο παρών θέμα ακόμα και η λογική του ανθρώπου είναι πιθανότατα μη επαρκής.

IK Observing System
Δημοσιεύτηκε

Θα διαφωνήσω... Μπορεί να είναι φιλοσοφικό αλλά σίγουρα άπτεται και της επιστήμης και σίγουρα μπορείς να το δεις και με βάση επιστημονικά δεδομένα.

Στέλιος

ΥΓ Ας μην ξεχνάμε ότι η Φυσική είναι, ιστορικά, Φυσική Φιλοσοφία και πως γινόμαστε Διδάκτορες Φιλοσοφίας, PhD...

Δημοσιεύτηκε

:-s :-s :-s

Παιδιά συγνώμη αλλά τα μπερδέψατε.

καλά ,αφού το λές....

Δεν είναι κάθε συζήτηση η ίδια. Όταν μιλάμε για έξτρα διαστάσεις, κάτι καθαρά επιστημονικού χαρακτρήρα, πρέπει να μιλάμε με μαθηματικές αποδείξεις.

εσύ δεν έλεγες ότι κάτι τέτοιο είναι φιλοσοφικού χαρακτήρα?

Εδώ το θέμα της ανθρωπικής αρχής, όπως είπα από την αρχή δεν είναι επιστημονικό, αλλά φιλοσοφικό. Συνεπώς το να πας να εξετάσεις ένα φιλοσοφικό ερώτημα με την επιστημονική λογική είναι άτοπο. Γι΄αυτό σας λέω ότι μιλώντας για εξέλιξη, πιθανότητες, απροσδιοριστίες και δε ξέρω γω τι, είστε εκτός πεδίου ορισμού

Κανένας δεν είπε ότι η ανθρωπική αρχή είναι μαθηματικό ζήτημα.

Εσύ είπες ότι τα πάντα εξηγούνται αιτιοκρατικά και εγώ σου είπα όχι.Δεν έχει σχέση αυτό με την ανθρωπική αρχή.

Από πού λοιπόν έβγαλες το συμπέρασμα ότι είμαστε επιστημονολάγνεις?

Και γι' αυτό επισημαίνω ότι στο παρών θέμα ακόμα και η λογική του ανθρώπου είναι πιθανότατα μη επαρκής.

Άλλο αποδειξιμότητα και άλλο αλήθεια....συμφωνώ...έχει αποδειχθεί μαθηματικά :mrgreen:

Δημοσιεύτηκε
Παράθεση:

εσύ δεν έλεγες ότι κάτι τέτοιο είναι φιλοσοφικού χαρακτήρα?

Είπα ποτέ ότι το θέμα της εύρεσης αλλων διαστάσεων είναι φιλοσοφικού χαρακτήρα;;

Κανένας δεν είπε ότι η ανθρωπική αρχή είναι μαθηματικό ζήτημα.

Εσύ είπες ότι τα πάντα εξηγούνται αιτιοκρατικά και εγώ σου είπα όχι.Δεν έχει σχέση αυτό με την ανθρωπική αρχή.

Από πού λοιπόν έβγαλες το συμπέρασμα ότι είμαστε επιστημονολάγνεις?

Πολύ απλά γιατί ενώ συμφώνησες ότι η ανθρωπική αρχή ειναι φιλοσοφικό ζήτημα, προσπαθείτε να το δείξετε μαθηματικά. Πώς έβγαλα το συμπέρασμα; Μιλάτε για πιθανότητα, τυχαιότητα, αρχή απροσδιοριστίας, εξέλιξη ειδών...

Δεν έχει σχέση η αιτιοκρατία με την ανθρωπική αρχή;;;

Η ανθρωπική αρχή μόνο αιτιοκρατικά μπορεί να γίνει δεκτή. Η ανθρωπική αρχή λέει ότι ο άνθρωπος δεν έγινε τυχαία, αλλά ήταν η ΑΙΤΙΑ για να γίνει το σύμπαν. Και μου λες ότι δεν έχει σχέση η αιτιοκρατία με την ανθρωπική αρχή;;

IK Observing System
Δημοσιεύτηκε

Θα ήθελα να μάθω από τα άτομα που παίρνουν μέρος πόσοι έχουν παρατηρήσει τον σκοτεινό ουρανό και για πόσο καιρό. Επίσης θα ήθελα να μάθω εαν ποτέ κοιτώντας τον νυχτερινό ουρανό, τους πέρασε έστω και λίγο από το μυαλό η απεραντοσύνη του σύμπαντος. Δεν μιλάω με μαθηματικά, αλλά μόνο σαν συναίσθημα.

Κάποτε ο Καρλ Σάγκαν μας έδειξε την φωτογραφία της Γης από τη Σελήνη. Νιώσατε ότι σας άλλαξε καθόλου την προοπτική με την οποία κοιτάξατε αυτήν την φωτογραφία;

Έχετε συνειδητοποιήσει που βρίσκεστε; Σε σχέση με το ηλιακό σύστημα; Τον γαλαξία; Το τοπικό σμήνος των γαλαξιών στον οποίο ανήκετε; Το υπερσμήνος ''μικρότερων'' σμηνών'' στο οποίο βρίσκεται ο γαλαξίας μας;

Ξεχνάτε την πολύ μεγάλη φράση του Αρίσταρχου για την εμφάνιση ζωής στο σύμπαν; Δεν είναι λίγο παράδοξο το γεγονός ότι οι αρχαίοι φιλόσοφοι δεν είχαν εισαγάγει την ανθρωπική αρχή; Και μιλάμε για έναν πολιτισμό που είχε ανυψώσει τον άνθρωπο σαν την μέγιστη ιδιότητα της φύσης (ακόμη και οι θεοί τους είχαν ανθρώπινα ελλατώματα!)

Αν τα φώτα είναι κλειστά, αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει τίποτα στο δωμάτιο...

Φιλικά

Κώστας

Δημοσιεύτηκε

Φίλε Κώστα,

ομολογώ δεν κατάλαβα την τοποθέτησή σου.....

. Προσωπικά συμφωνώ μαζί σου, άλλωστε το πόσο μικροσκοπικοί είμαστε, είναι ένας ακόμα λόγος για να συμφωνίσουμε για τη μή-ορθότητα της ανθρωπικής αρχής

Κάποτε ο Καρλ Σάγκαν μας έδειξε την φωτογραφία της Γης από τη Σελήνη. Νιώσατε ότι σας άλλαξε καθόλου την προοπτική με την οποία κοιτάξατε αυτήν την φωτογραφία;

Αυτό που προσωπικά με έκανε ίσως για πρώτη φορά πραγματικά να αναλογιστώ το πόσο μικρός είμαι ,ήταν η έκλειψη στο Καστελλόριζο...

Ιφικράτη,

Στο ξαναλέω:

Η απάντησή μου δεν ήταν επιχείρημα για την επιστημονικότητα η μη της ανθρωπικής αρχής, ήταν επιχείρημα στη βεβαιότητά σου περί αιτιοκρατίας.Το να μου λές ότι κάθε αποτέλεσμα είναι προϊόν μιας ενέργειας και άμα ανατρέξουμε πίσω μπλα μπλα μπλα, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ

ανθρωπική αρχή μόνο αιτιοκρατικά μπορεί να γίνει δεκτή. Η ανθρωπική αρχή λέει ότι ο άνθρωπος δεν έγινε τυχαία, αλλά ήταν η ΑΙΤΙΑ για να γίνει το σύμπαν. Και μου λες ότι δεν έχει σχέση η αιτιοκρατία με την ανθρωπική αρχή;;

Πώς μπορεί κάτι που ακολουθεί κάτι άλλο , να είναι η ΑΙΤΙΑ? το αποτέλεσμα είναι και όχι η αιτία....

Αυτό δεν είναι αιτιοκρατία φίλε μου, αποφάσισε.....

Δημοσιεύτηκε
Πώς μπορεί κάτι που ακολουθεί κάτι άλλο , να είναι η ΑΙΤΙΑ? το αποτέλεσμα είναι και όχι η αιτία....

Αυτό δεν είναι αιτιοκρατία φίλε μου, αποφάσισε.....

Vegan, η αιτιοκρατία σε ένα φιλοσοφικό ζήτημα δεν είναι όπως στη φυσική.Η ανθρωπική αρχή λέει ότι υπήρχε μια αιτία που έγινε το σύμπαν, ωραία; Όταν λέω αιτία δεν εννοώ την αιτία που δημιουργήθηκε για τη ΦΥΣΙΚΗ, αλλά για το σκοπό του σύμπαντος. Εσύ όταν θες να φτιάξεις ένα σπίτι, ποιά είναι η αιτία που το κάνεις;- Να ζήσεις σε αυτό. Η αιτία δηλαδή υλοποιείται μετά την κατασκευή του σπιτιού.Αυτό λέει και η ανθρωπική αρχή. Προυπήρχε ως αιτία της κατασκευής του σύμπαντος η δημιουργία του ανθρώπου, και υλοποιήθηκε μετά την κατασκευή του.

IK Observing System
Δημοσιεύτηκε

φίλε vegan,

παρότι δεν είμαι οπαδός της ισχυρής ανθρωπικής θεωρίας δεν νομίζω

ότι η συνειδητοποίηση του πόσο "μικροί" είμαστε πρέπει σώνει και καλά

να καταρρίπτει την παραπάνω θεωρία

θέλω να πω αν φτιάξω ένα ... κοτέτσι 10 στρεμμάτων και βάλω μέσα μόνο

μία κότα, που είναι το πρόβλημα (δικό μου είναι το χωράφι!!!) ή αλλιώς

(άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου)

σε κάθε περίπτωση, επαναλαμβάνω, αυτή είναι η ισχυρή

δεν είδα να σχολιάζετε καθόλου την ασθενή, γιατί;

στο κάτω κάτω ταιριάζει γάντι με κάποιες από τις τελευταίες "in" θεωρίες

(βλ θεωρία χορδών, Μ θεωρία)

επίσης ήθελα να πω ότι κανένας δεν αμφιβάλλει πιστεύω στο ότι η επιστήμη

είναι απλώς ένα "εργαλείο" στην προσπάθεια του ανθρώπου να ερμηνεύσει

τη φύση, ένα ατελές εργαλείο (σε κάποιους τομείς όπως ο δικός μας πιο

αποτελεσματική είναι η φιλοσοφία)

ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ (αναφέρομαι στην ατέλεια του εργαλείου)

Δημοσιεύτηκε

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μετά από μια πολύ κοπιαστική μέρα ... ήταν ότι έπρεπε

πριν φύγω από το γραφείο :lol: :lol:

Για φέρε και άλλα τέτοια απτά παραδείγματα ...

Να σι καλά φίλε ender

--

Celestron C6N

Δημοσιεύτηκε

Νομίζω,

οτι σχεδόν όλα τα φιλοσοφικα ρευματα διχάζουν τους επιστήμονες!

(βασικα δε καταφέρνω να βρω αντιπαραδειγμα, να βρω συγχρονο φιλοσοφικο ρευμα απεναντι στο οποιο η επιστημονικη κοινοτητα εχει ενιαια θεση).

Πιστεύω οτι η επιστημη (η ενασχοληση του ανθρωπου με το να κατανοησει τον κοσμο στον οποιο ζει) και η φιλοσοφια (η αναζητηση απο τον ανθρωπο της θεσης και του ρολου του μεσα σε αυτον το κοσμο) παρόλο που είναι αλληλενδετες, παρολο που ξεκινησαν μαζι, παρολο που και οι δυο οφειλουν να ειναι συνεπη συστηματα, παρόλο που σε όλη την πορεία της ανθρωπηνης σκέψης επιρρεάσαν βαθυά η μία την άλλη κλπ, κλπ έχουν ένα βαθύ διαχωρισμό: Η επιστημονική σκέψη οφειλει να συμβαδίζει πάντα με αυτα που μπορουμε να δουμε και να μετρήσουμε στον κοσμο με την αντιλειψη μας, να "σωζειν τα φαινωμενα", και αν τα φαινομενα δεν ικανοποιούνται πια απο τις εικασιες μας να αλλαξει δρόμο. Τα υπόλοιπα, αυτα για τα οποια δεν μπορουν με βαση τα φαινομενα να επιβεβαιωθουν ή να καταριφθουν οι εικασίες μας, και για οσο ισχυει αυτο, ανοικουν στην φιλοσοφια.

Μπορουμε να επιλεξουμε την "φιλοσοφια" μας, τον τροπο που βλεπουμε την θεση μας στον κοσμο. Δε μπορουμε επιστημονικα να αποδειξουμε ή να καταριψουμε μια φιλοσοφικη θεση. Και αρα οι επιστημονες, σαν ολους τους ανθρωπους, μπορουν να βρισκονται σε οποιοδηποτε φιλοσοφικο ρευμα.

Μετα απ ολο αυτο το προλογο, το μονο που χω να ριξω στη φωτια ειναι το μικρο καρτεσιανο κλαδακι με το οποιο κοιταω τον κοσμο, την φιλοσοφια μου:

Με το "σκεφτομαι αρα υπαρχω" εχω περιπου απαντησει στο ερωτημα της υπαρξης μου. Υπαρχω μεσα σ ενα κοσμο ο οποιος καθε μερα αποδεικνυει οτι ειναι πολυ μεγαλος για να χωρεσει στην σκεψη μου και αρα στην υπαρξη μου. Ειναι ανεξαρτητος απο εμενα, υπηρχε, υπαρχει και θα υπαρχει ουτως ή αλλως. Θα υπηρχε και αν δεν σκεφτομουν και αρα (εγωιστικο φιλοσοφικο συμπερασμα) θα υπηρχε και ακομα και αν δεν υπηρχε κανενα ον σαν και μενα ( σκεφτομενο). Θα υπηρχε και χωρις τον ανθρωπο (φιλοσοφικο τερτιπι: θεωρω αξιωματικα ολους τους ανθρωπους σκεπτομενα οντα και αρα υπαρκτα)!

Και αρα η "ανθρωπικη αρχη", οπως την κατανοω, ειναι πολυ απομακρυσμενη απο "εμενα", καθοτι το εγω μου ειναι η σκεψη μου και η σκεψη μου το εγω μου.

Σας εμπλεξα;

...we didn t come to Anarres for safety, but for freedom.
Δημοσιεύτηκε
φίλε vegan,

....

.......αυτό που λές οκ.

Το θέμα είναι:

Μήπως το κοτέτσι τελικά φτιάχτηκε μόνο του?(Δεν συμφωνώ αλλά το παραθέτω)

Δεν είναι κάπως απίθανο να φτιάξεις ένα κοτέτσι για 10^25 κότες και να βάλεις μέσα μόνο μία?

Ιφικράτη,

Αιτιοκρατία είναι το ίδιο πράγμα στη φιλοσοφία και τη φυσική (Βλέπε Descartes ,Laplace κλπ....)

Παίζουμε με τις λέξεις νομίζω........ :-k

Δημοσιεύτηκε

=D> =D> =D> =D> =D>

αλλα και

#-o #-o #-o

Ολα τελεια Takver και συμφωνω, επιτελους καποιος τα εθεσε τα πραγματα στη σωστη τους βαση!!!

Μονο στο τελος με μπερδεψες με το "εγω" , πρεπει να μου το κανεις πιο λιανα αυτο μιας και η μονη σχεση που εχω με την επιστημη της ψυχολογιας ειναι μια φιλη που εχω που σπουδασε το αντικειμενο!!! :cheesy:

Στο Απειρο και Ακομα Παραπερα ...... dance004.gif dance017.gif

J.N

Δημοσιεύτηκε

Με το "σκεφτομαι αρα υπαρχω" εχω περιπου απαντησει στο ερωτημα της υπαρξης μου. Υπαρχω μεσα σ ενα κοσμο ο οποιος καθε μερα αποδεικνυει οτι ειναι πολυ μεγαλος για να χωρεσει στην σκεψη μου και αρα στην υπαρξη μου. Ειναι ανεξαρτητος απο εμενα, υπηρχε, υπαρχει και θα υπαρχει ουτως ή αλλως. Θα υπηρχε και αν δεν σκεφτομουν και αρα (εγωιστικο φιλοσοφικο συμπερασμα) θα υπηρχε και ακομα και αν δεν υπηρχε κανενα ον σαν και μενα ( σκεφτομενο). Θα υπηρχε και χωρις τον ανθρωπο (φιλοσοφικο τερτιπι: θεωρω αξιωματικα ολους τους ανθρωπους σκεπτομενα οντα και αρα υπαρκτα)!

Και αρα η "ανθρωπικη αρχη", οπως την κατανοω, ειναι πολυ απομακρυσμενη απο "εμενα", καθοτι το εγω μου ειναι η σκεψη μου και η σκεψη μου το εγω μου.

Σας εμπλεξα;

Takver,

προσυπογράφω

=D> =D> =D>

Δημοσιεύτηκε

takver γεια,

σωστά όσα λες αλλά απ το σημείο που γράφεις "εγωιστικό φιλοσοφικό συμπέρασμα" και ύστερα, έχεις μπει σε αυθαίρετα μονοπάτια

Vegan

ένα σημείο που μπερδεύουμε είναι ότι η ανθρωπική θεωρία δεν μιλάει μόνο για

ανθρώπους αλλά για σκεπτόμενα όντα (συνεπώς στο κοτέτσι χωράνε κι άλλες

κότες)

το 10^25 τι είναι το ... όριο Vegan :mrgreen:

λες

"Μήπως το κοτέτσι τελικά φτιάχτηκε μόνο του?(Δεν συμφωνώ αλλά το παραθέτω)"

χμμμ ... μια χαρά μου ακούγεται εμένα

Δημοσιεύτηκε

ender....αχ ender.....

Όταν μιλάς για "μια" κότα, τότε προφανώς δε μιλάς για εμάς?

το....10^25 ,καλά το κατάλαβες, είναι το όριο vegan :mrgreen:

Δημοσιεύτηκε

αχ vegan αχ

μην κολλάς στις κότες

τίποτα (κανένας γνωστός νόμος μέχρι τώρα τουλάχιστον) δεν απαγορεύει την

ύπαρξη μίας μόνο κότας

ή 5 κοτών ή 14672354912872116426513416541298 κοτών (ναι σωστά μάντεψες, όριο ender)

θέλω να πω ότι όλα αυτά περί μεγέθους κοτετσιού και αριθμού κοτών δεν

καταρρίπτουν καθόλου την αγαπητή μας θεωρία

Δημοσιεύτηκε

Μονο στο τελος με μπερδεψες με το "εγω" , πρεπει να μου το κανεις πιο λιανα αυτο μιας και η μονη σχεση που εχω με την επιστημη της ψυχολογιας ειναι μια φιλη που εχω που σπουδασε το αντικειμενο!!! :cheesy:

Αγνοησε το παντελως, οπου "εγω" βαλε η "υπαρξη μου" (καλα να παθω που ψαχνα καινουριες λεξεις για να μην επαναλαμβανομαι!) γιατι και η δικια μου σχεση με τους διαφορους ορισμους του "εγω" με βαση την ψυχολογια ειναι καταστροφικη!

σωστά όσα λες αλλά απ το σημείο που γράφεις "εγωιστικό φιλοσοφικό συμπέρασμα" και ύστερα, έχεις μπει σε αυθαίρετα μονοπάτια

Προφανως και εχω μπει σε αυθαιρετα μονοπατια: Ειναι τα μονοπατια των φιλοσοφικων μου επιλογων (δε θεωρω κανενα ανθρωπο ξεχωριστο, ουτε και τον εαυτο μου, θεωρω τον κοσμο ανεξαρτητο εμου και αρα και των ανθρωπων) τα οποια ειναι προσωπικα και ελπιζω συνεπη.

Οι κοτες και τα κοτετσια σας μου θυμησαν μια φραση του Μητροδορου του Χιου που ηταν ενας μαθητης του επικουρου:

Οσο ατοπο ειναι σε μεγαλο χωραφι να φυτρωσει ενα μοναχα σταχυ αλλο τοσο και στο απειρο ενας μοναχα κοσμος

Δημοσιεύτηκε

Αχ ender αχ.....

τίποτα δεν μπορεί να την καταρρίψει γιατί απλά δεν αποτελεί λογικό σύστημα......

Η αγαπητή μας αρχή όμως είναι κάπως "εγωϊστρια" δε νομίζεις?????

Δημοσιεύτηκε

Σωστός ο Μητρόδορος για όσον αφορά το κοινό στάχυ

αν όμως μιλάμε για edelweiss???

εννοώ δηλαδή, κάτι τόσο σπάνιο είναι επόμενο να μην το βρίσκουμε πίσω από κάθε γωνία

Δημοσιεύτηκε

Απορια Takver:

Σε μια σπηλια βρεθηκαν 2 κοτες (με γριπη). αυτο καθιστα την σπυλια κοτετσι και φτιαγμενη για να τις φιλοξενει;

ΥΓ) θα μπορω αιωνια να ισχυριζομαι οτι η σπηλια δε φτιαχτηκε απο κανεναν και για κανενα λογο. Οι κοτες που βολευτηκαν εκει, ή οποιοσδηποτε αλλος το θελει, μπορουν να θεωρουν, και δε μπορω να το αντικρουσω, οτι η σπηλια φτιαχτηκε για αυτες...

Δημοσιεύτηκε
Σωστός ο Μητρόδορος για όσον αφορά το κοινό στάχυ

αν όμως μιλάμε για edelweiss???

εννοώ δηλαδή, κάτι τόσο σπάνιο είναι επόμενο να μην το βρίσκουμε πίσω από κάθε γωνία

Προσωπικα δε νιωθω καθολου edelweiss! :D

Αυτο λεω και πριν!

Δημοσιεύτηκε

takver συμφωνώ μαζί σου

είπα και πριν ότι δεν είμαι οπαδός αυτής της θεωρίας

λέω απλώς ότι δεν μπορούμε να την καταρρίψουμε με επιχειρήματα μεγέθους κοτετσιού

vegan (αχ βαχ)

να το θέσω έτσι

εσύ γεννήθηκες διότι μία συγκεκριμένη μέρα του χρόνου τάδε, μία συγκεκριμένη

ώρα, λεπτό, δευτερόλεπτο κλπ, ένα συγκεκριμένο σπερματοζωάριο .....

(σταματώ το πιασες το νόημα)

τώρα είσαι εδώ και κουβεντιάζεις μαζί μου

τι πιθανότητες είχε αυτό να συμβεί και να είσαι εσύ εδώ και όχι κάποιος

που θα σου έμοιαζε πάρα πάρα πολύ

1/10^25 (αυτό το όριό σου είναι μαγικό !)

είναι εγωιστικό που τελικά είσαι εσύ και όχι κάποιος άλλος;

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ κάποιος έπρεπε να μιλάει μαζί μου (τι μόνος μου θα μιλάω)

δηλαδή αφού συμβεί κάτι δεν έχει νόημα να μιλάμε για το πόσο απίθανο ήταν γιατί αν δεν είχε συμβεί δεν θα το συζητούσαμε

καταλαβαίνεις τι θέλω να πω;

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης