Roben Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2006 Γεια και χαρά σε όλους. Θα ήθελα τη γνώμη σας (όσων τουλάχιστον το έχουν δουλέψει) για το Messier Ν-203. ΕυχαριστώRoben Απλός παρατηρητής...
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2006 Δε το εχω δουλεψει αλλα μου φαινεται πολυ φθηνο αν οχι για τη διαμετρο του ακομη περισσοτερο για τη στηριξη του Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Foehammer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2006 Ομως αν δεν λανθανομαι στην τιμη συμπεριλαμβανονται δελεαστικα εξτρας... Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2006 Πολλα οπως κοκκινος φακος( ο οποιος ειναι παμθηνος) 2 ή 3 προσοφθαλμια ακομη και Barlow ο οποιος σιγουρα θα ειναι κακης ποιοτητας .Αν θυμαμαι καλα στα επιπλεον εχει και τον ερευνητη .Ουτως ή αλλως ειναι απαραιτητος και οι red dot ειναι κι αυτοι φθηνοι Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Foehammer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2006 Βολιωτη εχεις δικαιο..δεν το σκεφτηκα ετσι...ισως ο φιλος μας να ψαξει για ανωτερης ποιοτητας...π.χ celestron η skywatcher..παιρνεις παραπλησιο συστημα με τα ιδια σχεδον χρηματα... www.aktistar.grwww.astronomy.gr Ψαξε εδω φιλε μας.. Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2006 Ολα κινεζικα ειναι καποια ισως και απο το ιδιο εργοστασιο αλλα οπωσδηποτε θα προτιμουσα αυτες τις μαρκες απο ενα οποιδηποτε Messier .Η μεγαλη διαμετρος και η μικρη τιμη ειναι παντοτε δελεαστικα αλλα ο σοφος μας λαος εχει προνοησει και μελετησει εις βαθος την αγορα τηλεσκοπιου.Για αυτο ας μη ξεχναμε :Ο,τι δινεις παιρνειςΟπου ακους πολλα κερασια δεν εχει τηλεσκοπια Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2006 Roben εχεις ελθει σε επαφη με την ντοπια Εταιρεια σας? http://www.geocities.com/astrosky2000/EAX.html Σιγουρα θα σε βοηθησουν Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Roben Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2006 Γεια σας και πάλι. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Όλες αυτές οι σκέψεις είναι απόλυτα λογικές. Γι' αυτό έθεσα και το ερώτημα, ώστε αν κάποιος από τα μέλη του Forum το διαθέτει ή το διέθετε παλαιότερα έχοντας αποκτήσει επαφή με το συγκεκριμένο μοντέλο να μας έδινε τα σχόλιά και τις παρατηρήσεις του.Απ' ότι φαίνεται θα χρειαστεί να επανέλθω με κάποιο νέο μοντέλο (πιθανή μελλοντική μου αγορά), γιατί δεν έχω σκοπό να προχωρήσω σε αγορά αν προηγουμένως δεν ακούσω γνώμες από κατόχους κάποιου τηλεσκοπίου. ΕυχαριστώRoben Απλός παρατηρητής...
george12 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2006 http://www.astronomy.gr/index2.cfm?page=main.cfm&CFID=935157&CFTOKEN=10369834 There is no dark side of the moon, its all dark.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα