mad Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 16 hours ago, kkokkolis said: Παρατήρησε κανείς μετά την ενημέρωση πως δεν μπορεί να εστιάσει αυτομάτως; Autofocus failed και χθες και σήμερα. Οι Πλειάδες autofocused χθες (το ξέχασα καμμιά ώρα βλέποντας τον Φρανκενστάιν). Χειροκίνητα εστιάζει. Το Μ1 απόψε χειροκίνητα. Τσεκαρε την θέση εκκίνησης στην εστίαση μήπως άλλαξε με το update. Αν είναι αρκετά εκτός δεν εστιάζει αυτόματα. Σημείωσε το νούμερο όταν εστιάσεις χειροκίνητα και πέρασε το στις ρυθμίσεις κάπου λέει focus POS. 1
geo1970 Δημοσιεύτηκε 3 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε 3 ώρες πριν Αγόρασα και δεύτερο seestar s50 (σε πολύ καλή τιμή) και χτες τα χρησιμοποίησα και τα 2 με το ίδιο tablet . Ο χειρισμός τους είναι πολύ εύκολος , απλά μετονόμασα και τα δυο για να μην τα μπερδεύω . Έτσι στις 5 ώρες μαζεύω και από τα δυο περίπου 8 ώρες λήψεων τόσες όσες θέλω για επεξεργασία . Εξόρμηση , μάζεμα λήψεων και την επόμενη Pix . Θα μου πείτε γιατί δεν περιμένω να πάρω το s30 pro . Δε θέλω να πέσω στα 30mm . Αντιθέτως θα αγόραζα s50 pro αλλά αυτό το βλέπω μετά από 2-3 χρόνια . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα