Astrolykos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2024 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2024 Καλησπέρα έχω την συγκεκριμένη στήριξη και για οσω την έχω χρισημοποιησει πάντα για τα δεδομένα τα δικά μου είμαι ευχαριστημένος, το ερώτημα μου είναι το εξής. Μπορεί η συγκεκριμένη στήριξη να συνδεθεί και να πάρει κίνηση από το Skysafari 7 pro? Ώστε να φτάσει κοντά σε κάποιο νεφέλωμα γαλάξια πχ κτλ. Η δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Θέλω να πω να πάρει κίνηση κάπως σαν Goto κτλ ώστε να μην παιδεύομαι χειροκίνητα κτλ. Κι εάν ναι ας μου εξηγήσει κάποιος τον τρόπο. Ευχαριστώ.
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2024 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2024 (επεξεργάστηκε) Αφού έχει Wi-Fi, γιατί όχι; Δοκίμασε αυτές τις ρυθμίσεις (για ισημερινή μάλλον θέλει SynScan Pro). Το επεξεργάστηκε Νοέμβριος 29, 2024 ο kkokkolis Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
dkate Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2024 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2024 Πρέπει να αλλάξεις τελείως τη βάση αν θέλεις να είναι GoTo. To WiFi πρακτικά λειτουργεί μόνο το ιντερβαλόμετρο της 2i. Δεν ξέρω αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάπως το SkySafari ώστε να σου δείχνει πού στοχεύεις όσο κινείς με το χέρι τη βάση.
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2024 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2024 2i και GTI είναι διαφορετικές βάσεις να υποπτευθώ; Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
dkate Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2024 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2024 9 minutes ago, kkokkolis said: 2i και GTI είναι διαφορετικές βάσεις να υποπτευθώ; Ναι 1
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2024 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2024 OK, αυτό που λέω παραπάνω και το βρήκα στο CN αφορά τη GTI, mea cvlpa. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα