filim Δημοσιεύτηκε Τετάρτη στις 11:14 AM Δημοσιεύτηκε Τετάρτη στις 11:14 AM (επεξεργάστηκε) Καλημέρα σας. Έχω ενα dob 12 goto και αγόρασα τον προσαρμογέα synscan wifi https://www.astroshop.eu/wifi-bluetooth/skywatcher-synscan-wi-fi/p,56105 Προσπάθησα να συνδέσω το τηλεσκόπιο με το sky safari χωρίς επιτυχία. Μήπως κανένας έχει συνδέσει synscan wifi με sky safari ή έχει τις γνώσεις να με βοηθήσει; Ευχαριστώ πολύ Το επεξεργάστηκε Τετάρτη στις 11:15 AM ο filim
filim Δημοσιεύτηκε Τετάρτη στις 03:14 PM Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Τετάρτη στις 03:14 PM Το έλυσα. Το έλυσα. Οταν άνοιγα το sky safari έμπαινε το synscan WiFi σε αδράνεια και δεν γινόταν. Αν έχεις και τις δυο εφαρμογές ταυτόχρονα ανοιχτές με διαμερισμό οθόνης τότε όλα παίζουν μια χαρά.
vagkaf Δημοσιεύτηκε Τετάρτη στις 03:27 PM Δημοσιεύτηκε Τετάρτη στις 03:27 PM Καλησπέρα! Ποιας χρονολογίας είναι το Dob ? Πήρα το Dob 12 GoTo 2020 και το WiFi είναι ενσωματωμένο. Μήπως είχε ήδη και εσάς build-in WiFi?
filim Δημοσιεύτηκε Τετάρτη στις 06:54 PM Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Τετάρτη στις 06:54 PM Καλησπέρα και εγώ το dob 12 goto έχω. Εγώ το πήρα μεταχειρισμένο και διαπίστωσα οτι δεν έχει wifi. Κατάφερα να το συνδέσω στο sky safari μόνο με αυτόν τον τρόπο που φαίνεται στην φωτογραφία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα