Miltos321 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 γεια στη παρεα εντοπισα ενα τηλεσκοπιο colorado αν γνωριζει κανεις αυτο ειναι το πρωτο η το solar max 2 γιατι δε βλεπω κατι και στη αναζητηση στο ιντερνετ με βγαζει το 2 ..ο σωληνας σε μαυρο χρωμα δε τον εχω εντοπισει στο διαδυκτιο αν ειναι της colorado ...εμπερικα αν γνωριζει καπιος την αξια του οπως το βλεπετε και αν ειναι πληρης για παρατηρηση τι να προσεξω πριν την αγορα ..ο πωλητης γραφει οτι ειναι 40mm περισοτερα δε ξερει ηταν του πατερα που απεβιωσε κ μετα απο δυο χρονια το πουλαει δε το εχει τεσταρει με ειπε αν θελω να ερθω να το τεσταρω αλλα λογω αποστασης δε γινεται τον ειπα ..εχει πολλα θετικα αξιολογησης στις πωλησεις του και θα διαπραγματευτω τιμη ποια πιστευετε οπως το βλεπετε κ αν ειναι πληρης θα χρειαστω κατι ακομη,ποτε δε ειχα πληρη τηλεσκοπιο ηλιου ,δε ειχα μεινει ευχαριστημενος απο αγορες εμπροσθιον φιλτρου ..ευχαριστω
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 Δεν ξέρω να σου πω για το φίλτρο, αλλά το τηλεσκόπιο είναι μονταρισμένο. Δηλαδή έχει γίνει "μεταμόσχευση" των φίλτρων σε κάποιο άλλο σωλήνα. Αυτό δεν είναι κακό, αλλά καλό θα ήταν να ήξερες, αν και μάλλον δύσκολο στη συγκεκριμένη περίπτωση, τι μετατροπή έγινε. Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Miltos321 Δημοσιεύτηκε Κυριακή στις 09:32 PM Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Κυριακή στις 09:32 PM το αγορασα περιμενω εντος βδομαδος να το παραλαβω και να προβω σε παρατηρηση ,οντος εχω ψαξει στο διαδικτυο δε εχω δει αναλογο σωληνα -τηλέσκοπιο ,φυσικα αν δε βγω ικανοπιιημενος εχω το δικαωμα επιστροφης στη σουηδια πληρωνεις και ενα ποσο που αν δε ειαι οπως το περογραψε ο πωλητης το συστημα σε επιστρεφει τα χρηματα κ το στελνεις πισω ,αλλα μονο το φιλτρο απο οτι εψαξα κοστιζει πανω απο χιλιαρικο εγω το βρηκα ολο σε καλη τιμη
vagkaf Δημοσιεύτηκε Κυριακή στις 10:23 PM Δημοσιεύτηκε Κυριακή στις 10:23 PM Ό,τι και να κάνεις, ΠΡΕΠΕΙ πρώτα να ελέγξεις την κατάσταση των φίλτρων αφού είναι μεταχειρισμένο. Αν υπάρχει φθορά ή αμφιβολία για τη λειτουργικότητα των φίλτρων, το τηλεσκόπιο δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέχρι να το δει ειδικός. Ένα μικρό πρόβλημα μπορεί να σημαίνει σοβαρό κίνδυνο για την όραση.
Miltos321 Δημοσιεύτηκε Δευτέρα στις 05:25 AM Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δευτέρα στις 05:25 AM και πως να την ελεξω υπαρχει καπιο αντιστοιχο βιντεο στο yutube ,δηλαδη ενοεισ να ειναι ραγισμενα η να ειναι λαθος φιλτρα..
vagkaf Δημοσιεύτηκε Δευτέρα στις 09:33 AM Δημοσιεύτηκε Δευτέρα στις 09:33 AM Δεν γνωρίζω για τέτοιου είδους φίλτρα, αλλά πιστεύω κάποιος μπορεί να σε βοηθήσει εδώ μέσα για το πώς να κάνεις τον έλεγχο σωστά και φυσικά όχι απευθείας στον Ήλιο.
Miltos321 Δημοσιεύτηκε Δευτέρα στις 09:37 AM Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δευτέρα στις 09:37 AM ηρθε 20250908_110707.heic 20250908_110631.heic 20250908_110506.heic 20250908_110503.heic 20250908_110503.heic 20250908_110458.heic 20250908_110343.heic 20250908_110304.heic 20250908_110204.heic 20250908_110215.heic
Miltos321 Δημοσιεύτηκε Δευτέρα στις 09:37 AM Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δευτέρα στις 09:37 AM οντως ειναι αποσπομενο αλλα φενεται οκ
Miltos321 Δημοσιεύτηκε Δευτέρα στις 05:54 PM Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δευτέρα στις 05:54 PM γνωριζει κανεις απο αυτα τα φιλτρα κολοραντο εχω και ενα wiliams optic 4" πρωτα θα κανω παρατηρηση με το υπαρχον δε βαλω ματι θα κοιταξω με τη καμερα του κινητου για να δω εικονα και υστερα φυσικη παρατηρηση γιατι σκεφτομαι τα παραπανω που διαβασα..μετα σκεφτομαι να το τοποθετησω φιλτρο μπροστα και πισω τη διαγωνιο κ αυτη περιεχρι φιλτρο στο αλλο τηλεσκοπιο που εχω για μεγαλυυερη μεγεθυνση τι λετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα