Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Ο καιρός πράγματι προβλέπεται άστατος με βροχές και καταιγίδες, παρ' όλ΄αυτά η εξόρμηση της ΕΑΕ στον Πάρνωνα θα γίνει το τριήμερο 28-29-30, περισσότερο σαν ευκαιρία συνάντησης των μελών της ΕΑΕ.

Το καταφύγιο είναι υπερπλήρες και δεν υπάρχει καμία πιθανότητα διανυκτέρευσης εκεί, παρά μόνο σε ξενοδοχεία στα γύρω χωριά (Βαμβακού, Άγ. Πέτρος, Καστάνιτσα).

Αν κάποια μέλη του Astrovox ενδιαφέρονται να μας επισκεφτούν είναι ευπρόσδεκτα, παρακαλείσθε όμως να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 6973047420.

Φιλικά,

Βαγγέλης Τσάμης.

https://ui.adsabs.harvard.edu/search/q=%20author%3A%22tsamis%2C%20v.%22&sort=date%20desc%2C%20bibcode%20desc

"Αστέρας εισαθρείς, αστήρ εμός. Είθε γενοίμην ουρανός, ως πολλοίς όμμασιν εις σε βλέπω."

Πλάτων

Δημοσιεύτηκε

Οποιος πεισει τον Giorgosgr να συμμετεχει σε εξορμηση παρατηρησης πριν τον Ιουνιο

(καθ οτι θελει δε θελει θα τον ακολουθησω)

τού/της χαρίζεται :

Για τους αλτρουιστες και φιλοτιμους

1. Το πιο θερμο μου χαμογελο

2. Αιωνια ευγνωμοσυνη

Για τους υλιστες

1. Κυαλια

2. Προσοφθαλμιοι

3. webcam

Επιπλεον Για ανδρες

1. Εισητηριο διαρκειας της αγαπημενης τους ομαδας

2. Συνδρομη στη NOVA για ενα χρονο

Επιπλεον για γυναικες

1. Καλλυντικα maxfactor

2. ετησια συνδρομη στο περιοδικο Cosmopolitan

Μονο για τον CarlSagan

1. Δωεοεπιταγη μεγαλης αξιας απ το jumbo bebe

2. Διετη συνδρομη στο περιοδικο "Το παιδι μου κι εγω"

Ευχαριστω.

Δημοσιεύτηκε
ΦΙλε μου Γιωργο καλε μου φιλε.Εγω που σε αγαπαω πολυ.Σε παρακαλω δεν πας μια βολτουλα πριν τον Ιουνιο?Οχι μακρια.Μεχρι τον Παρνωνα.
Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Δημοσιεύτηκε
Αληθως!

Ζητω γενικοτερα την "κατανοηση" σας... :)

Δεν την αρνούμαστε, ( :-({|= ) ωστόσο νόμιζα πως κατάλαβες ότι ο φίλος SATI και κατ'επέκταση κι εγώ, αναφερόμασταν στις ημερομηνίες στον τίτλο του thread !

Δημοσιεύτηκε

john !Ωχ! Τωρα το προσεξα! :(

Υ.Γ Ξεχασα στην προσφορα να προσθεσω πως για το φιλτατο filiatra χαριζεται φιλτρο ηλιου...

Χμμμ μαλλον 2 φιλτρα ... το ενα για καβαντζα...μιας κι εχει πικρη εμπειρια απ οτι ενθυμουμαι :mrgreen:

Δημοσιεύτηκε

Σιγά μην πείσετε τον Γιώργο να πάει στον Πάρνωνα τον Απρίλη και με τις συγκεκριμένες προβέψεις!! :lol: :lol: :lol:

Κρίμα που δεν μπορούμε να παραβρεθούμε-ρίσκο με αυτόν τον καιρό-αλλά μην στεναχωριέστε φίλοι της ΕΑΕ! Επειδή ξέρουμε ότι θα σας λείψουμε (:-note) θα επανορθώσουμε και το "λόμπι" των Πατρινών (ποιος το είχε πει αυτό πέρσι? ](*,)) θα βρεθεί και φέτος το καλοκαίρι στο Άγιον Όρος της Πελοποννήσου!!!!!! \:D/ :wink:

Καλά να περάσετε!!!!!!!!!!!!! (Αν και αυτό είναι σίγουρο ότι καιρό και αν κάνει!-θυμάστε τα περσινά? :wink:)

Φιλικά,

Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Δημοσιεύτηκε

opa!!

Ναι, σόρυ, το ρολόι μου σταμάτησε στο Καστελλόριζο!

Εννείται 28-29-30 Απριλίου, όχι Μαρτίου.

Θα μας λείψετε Ωριονείδες, αλλά υποσχεθήκατε να βρεθούμε μαζί σε άλλη ευκαιρία, έτσι παιδιά?

Βαγγέλης

ΥΣ Αν κάποιος moderator παρακολουθεί, παρακαλώ ας αλλάξει την ημερομηνία με τη σωστή!

https://ui.adsabs.harvard.edu/search/q=%20author%3A%22tsamis%2C%20v.%22&sort=date%20desc%2C%20bibcode%20desc

"Αστέρας εισαθρείς, αστήρ εμός. Είθε γενοίμην ουρανός, ως πολλοίς όμμασιν εις σε βλέπω."

Πλάτων

Δημοσιεύτηκε
Θα μας λείψετε Ωριονείδες, αλλά υποσχεθήκατε να βρεθούμε μαζί σε άλλη ευκαιρία, έτσι παιδιά?

Και βεβαια!!!!!!! :wink: \:D/ :cheesy:

Φιλικά,

Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Δημοσιεύτηκε

Φίλοι Πατρινοί σας βλέπω να μένετε από απουσίες!

Δεν παραδειγματίζεστε από άλλους που θα κάνουν 550+550 km; Σας πεθυμίσαμε... Εγώ πάντως θα φτάσω με φουλ εξοπλισμό (all weather) και αξεσουάρ όπως 1-2 μπουκάλια τσίπουρο Τυρνάβου! Εγγυημένα ...αστεράκια για όλους ασχέτως νεφών! (Ίσα-ίσα που η συννεφιά ενισχύει το αποτέλεσμα.) Συνιστάται ιδιαίτερα στην παρατήρηση διπλών αστέρων! :cheesy: :cheesy:

(Απίθανο στο double-double-double της Λύρας!)

Φιλικά, Στέφανος

"Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης

"Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης

www.a-polaris.org

Δημοσιεύτηκε
Ευχαριστώ Στέφανε για την αποκατάσταση της τάξης! Όσο για το τσιπουράκι Τυρνάβου, τι θα έλεγες να το συνδιάσουμε με ένα καλό μεζέ; μια σκωταριά στο τηγάνι ίσως; Άστο πάνω μου! Α, ρε Πατρινοί, τι θα χάσετε!

Πλάτων

Δημοσιεύτηκε

Υ.Γ Ξεχασα στην προσφορα να προσθεσω πως για το φιλτατο filiatra χαριζεται φιλτρο ηλιου...

Χμμμ μαλλον 2 φιλτρα ... το ενα για καβαντζα...μιας κι εχει πικρη εμπειρια απ οτι ενθυμουμαι :mrgreen:

Aχ τι μου θυμησες.Τη μια μ_ _ _ _α μετα την αλη εκανα εκεινη τη μερα ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Δημοσιεύτηκε

Αγαπητέ Παναγιώτη,

στη θέση σου δεν θα έπαιρνα επ ουδενί φίλτρα από την φίλτατη Αικατερίνη

(το πολύ κανένα ξόρκι και αυτό με προσοχή)

Δημοσιεύτηκε

Πωπωπωπω!!!!!

Καλε τι εκβιαστες ειστε εσεις???

Επικληση στο συναισθημα,και δεν μας λυπαστε καθολου :cry: :cry: !!!!!!

κοιταξτε τι εγραψε ο Βαγγελης και μετα ο Στεφανος!!!

Όσο για το τσιπουράκι Τυρνάβου, τι θα έλεγες να το συνδιάσουμε με ένα καλό μεζέ; μια σκωταριά στο τηγάνι ίσως; Άστο πάνω μου! Α, ρε Πατρινοί, τι θα χάσετε

Άστο πάνω μου! ΑΦίλοι Πατρινοί σας βλέπω να μένετε από απουσίες!

Δεν παραδειγματίζεστε από άλλους που θα κάνουν 550+550 km; Σας πεθυμίσαμε... Εγώ πάντως θα φτάσω με φουλ εξοπλισμό (all weather) και αξεσουάρ όπως 1-2 μπουκάλια τσίπουρο Τυρνάβου! Εγγυημένα ...αστεράκια για όλους ασχέτως νεφών! (Ίσα-ίσα που η συννεφιά ενισχύει το αποτέλεσμα.) Συνιστάται ιδιαίτερα στην παρατήρηση διπλών αστέρων!

(Απίθανο στο double-double-double της Λύρας!)

Αχ!!!!

Μαμα δε φταιω εγω που δεν διαβαζω στις διακοπες του Πασχα,

μπαμπα μη λες οτι το εχω παρακανει με τα παραωρα ξενυχτια,καποιοι αλλοι ειναι οι παρακινητες!!!

Οταν εχεις ενα προβλημα,κοιτα τ'αστρα,

εκει θα βρεις τη λυση...

www.orionas.gr

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης