DoBBy Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2006 Καλησπέρα σε όλου σας!Βλεπω πολύ ανταγωνιστικές τιμές σε ιστοσελίδες κυρίως γερμανικές. Υπάρχει καποιος που θα μπορουσε να μου πεί αν εχει αγοράσει κατι (ενδιαφέρομαι για κιτ προσοφθαλμιων) και αν υπηρξε μεγαλη χρέωση στα έξοδα αποστολής?
pthomaidis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2006 Εγώ προσωπικά έχω αγοράσει από Αμερική όπου με φέσωσε κανονικότατα το Ελληνικό τελωνείο.Από Γερμανία δεν έχω πάρει γιατί οι τιμές δεν είναι πολύ διαφορετικές από τα ελληνικά μαγαζιά τουλάχιστον για το κιτ προσοφθάλμιων που έχουν.Εγώ έχω πάρει το κιτ της VIXEN που δίνει η ΑΚΤΙSTAR και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παύλος ΘωμαΐδηςΦυσικός Καθηγητής Μ.Ε.
GREG Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2006 εγώ έχω κάνει 2 αγορές από Γερμανία... Υπήρξε μία μικρή καθυστέρηση στην παράδοση της μίας παραγγελίας αλλά από εκεί και πέρα όλα καλά...
aiolos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2006 Έχω ψάξει αρκετά μπορώ να πω στο internet και δεν έχω βρει και πολλά ευρωπαϊκά site με διαφορές στις τιμές με την Ελλάδα. Πάντως αν έχει κάτι υπόψη του κάποιος θα με ενδιέφερε κυρίως για προσοφθάλμια κ.τ.λ. Θεόδωρος Σπανός
DoBBy Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2006 Ένα κιτ της Σελεστρον κανει στην γερμανια 149 ευρω.Πιστεύετε οτι δεν είναι ανταγωνιστική τιμή? Ρώτησα για Barlow και είναι στα 55 ευρώ.
Stratos Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2006 Αγορα απο Αμερικη ενεχει καποιο ρισκο λογω τελωνειου. Απο Γερμανια που ειχα αγορασει κατι πραγματακια στο παρελθον (κιθαρα) κανενα προβλημα και λογικα εξοδα αποστολης (23 ευρω). Ψαξιμο θελει...
Κατσάρης Τάσος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2006 Σχετικά με τις Αγορές από χώρες εκτός Ε.Ε. και ειδικότερα από ΗΠΑ, σίγουρα έχει τελωνείο και ανάλογα με την αξία του εισαγώμενου ποσού προκύπτει και ο φόρος (από μια αξία προϊόντος και πάνω αν δεν κάνω λάθος). Σε αρκετές περιπτώσεις το κόστος εκτελωνισμού είναι αρκετά μεγάλο + την κούραση και το τρέξιμο στο Ελ. Βεν. αν το κάνεις μόνος. Σε αντίθετη περίπτωση θα αναλάβει την διαδικασία κάποιο γραφείο με το ανάλογο κόστος βέβαια. Από εμπειρία μου, αν μπορείς να αποφύγεις εισαγωγή από ΗΠΑ μην το σκέφτεσαι. Σχετικά με τις τιμές Ελλάδας & Ευρωπαϊκών χωρών...Λογικό δεν είναι ο εγχώριος έμπορος να βγάζει και ένα κέρδος? Για παράδειγμα, δείτε τις τιμές των ξένων βιβλίων που κυκλοφορούν στην Ελλάδα σε σύγκριση με αυτές στο amazon.com ή barnesandnoble.uk κλπ. Είναι απόλυτα λογικό να θέλεις την καλύτερη τιμή αλλά μην ξεχνάς ότι αναφερόμαστε σε πολύ εξειδικευμένο υλικό με μικρή σχετικά αγορά (για την Ελλάδα και τα ελληνικά δεδομένα τουλάχιστον) και επομένως ο εγχώριος ανταγωνισμός δεν είναι επαρκής για να περιορίσει το περιθώριο κέρδους των εμπόρων. Τέλος πάντων, ελπίζω να βοήθησα. Φιλικά "...το μη δυνόν ποτε πως αν τις λάθοι;"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα