Σάββας Χανλαρίδης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2006 Γεια σας ειμαι καινουργιος. Ασχολουμαι με την αστρονομια και γνωρισα το site σας απο τον ξαδερφο μου τον Τηλεμαχο Αθανασιαδη. Χαιρομαι που εγινα μελος και σκοπευω να παρω ενα Dobson 8'' Τα λεμε!!
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2006 Καλώς ορίζω τον ξάδερφο μου...
maxplanck Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2006 Και μεις καλωσοριζουμε τον φιλο Σαββα !!!Περιμενουμε εντυπωσεις!!!
Foehammer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2006 Καλωσηρθες φιλε! Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
johndouk Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2006 Καλωσήλθες κι από μένα, φίλε και εξάδελφε του λαμπρού φίλου μας !Σου εύχομαι καλές περιπλανήσεις στους ουρανούς ! Astrophoto Album
Vegan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2006 Nα υποθέσω ότι είσαι ο ξάδελφος του Τηλέμαχου που ήταν και στην εκδήλωση για την έκλειψη στο ΑΠΘ? Πάρε και ένα καλως ήλθες απο μένα
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2006 Nα υποθέσω ότι είσαι ο ξάδελφος του Τηλέμαχου που ήταν και στην εκδήλωση για την έκλειψη στο ΑΠΘ? Πάρε και ένα καλως ήλθες απο μένα Ναι!! καλά μάντεψες...
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2006 Καλοσώρισες φίλε Σάββα Οτι απορία έχεις μην διστάσεις να ρωτήσεις
hunter155 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2006 Φίλε Σάββα χτύπα το dobsonian skywatcher 8''.Tο έχουν προσφορά στα 299 ευρώ!!!Ίσα που προλαβαίνεις.. Μόνο που θα περιμαίνεις 2 μήνες για να το πάρεις. Άλεξ Λομπάνοβ
ender Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2006 Φίλε Σάββα χτύπα το dobsonian skywatcher 8''.Tο έχουν προσφορά στα 299 ευρώ!!!Ίσα που προλαβαίνεις.. Μόνο που θα περιμαίνεις 2 μήνες για να το πάρεις. γιατί δύο μήνες; εμένα μου ήρθε σε δύο μέρες (με courrier)
ender Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2006 Σάββα καλώς όρισεςμη γίνεις κ εσύ φυσικός, γίνε μηχανικός που 'χει και καλύτερα φράγκα!! (αστειεύομαι βέβαια, γίνε ότι σε προστάζει η καρδιά σου και έτσι θα γίνεις και καλός)
Σάββας Χανλαρίδης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2006 Ναι ακριβως αυτο ειχα στο μυαλο μου να παρω (dobsonian Sky-Watcher 8'') αλλα εχω μερικους ενδοιασμους γιατι μενω στη Θεσ/νικη και δεν ξερω κατα ποσο θα μου χρησιμευσει με ολη αυτη τη φωτορυπανση! Βεβαια στις διακοπες (Χριστουγεννα, Πασχα και καλοκαιρι) ειμαι συνεχεια με τον Τηλεμαχο στη Χαλκιδικη μακρια απο τα φωτα των πολεων. Τι με συμβουλευετε να κανω?
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2006 Προσωπική μου άποψη είναι να γίνεις καπνός και να το πάρεις
johndouk Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2006 Ακόμα δεν το παρήγγειλες; Astrophoto Album
Foehammer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2006 Τρεχαααααα....παρε και κανενα εξτρα προσοφθαλμιο και barlow.. Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2006 Αυτά του είπα και εγώ...τώρα "ψήνει" τον πατέρα του... ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ!!!!!!!!!!ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ!!!!!!!!!!!
emmanouela Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2006 Καλώς όρισες Ήρθες στο κατάλληλο μέρος...site ήθελα να πω!Θα το λατρέψεις όπως οι περισσότεροι εδώ πέρα..
xXx Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2006 Φίλε Σάββα, καλώς όρισες!!Βάλε τον ξάδερφό σου να σου μάθει όσα ξέρει...Θα γίνεις έτσι κι εσύ αστέρι!! !Μ΄ένα τηλεσκόπιο κι εγώ ψάχνω το δρόμο να βρω το μακρινό!
Σάββας Χανλαρίδης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2006 Το εχω λατρεψει ηδη το site! Ο Τηλεμαχος μου μαθαινει θελω δεν θελω πολλα πραγματα και με παρασυρει μαζι του και αυτο τις περισσοτερες φορες μου βγαινει σε καλο.Τελευταια μου ''κολλησε'' τον ιο της παρατηρησιακης αστρονομιας και τωρα ασχολουμαι συνεχεια με αυτη μετριαζοντας καπως την τρελλα μου για την πυρηνικη φυσικη.Το κακο ειναι οτι δεν μπορουμε να μιλαμε πολυ γιατι εγω μενω στη Θεσ/νικη και ετσι πρεπει να κραταω τις αποριες μου μεχρι τις επομενες διακοπες που θα συναντηθουμε για να του τις ρωτησω.Νομιζω ομως οτι αυτο θα αλλαξει τωρα που εγινα μελος του astrovox γιατι θα μπορω να λεω τις αποριες μου σχετικα με την αστρονομια και σε εσας.Τα λεμε!
Σάββας Χανλαρίδης Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2006 Η αληθεια να λεγεται Τηλεμαχε!!
xXx Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2006 Τηλέμαχε τι λες να ανοίξεις φραντιστήριο ερασιτεχνικής αστρονομίας... !Μ΄ένα τηλεσκόπιο κι εγώ ψάχνω το δρόμο να βρω το μακρινό!
hunter155 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2006 Έχουν τελειώσει αυτά που είχανε λόγο της προσφοράς και περιμένουν καινούρια παραλαβή τον ιούλιο. Άλεξ Λομπάνοβ
Σάββας Χανλαρίδης Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2006 Το πηρα (το dobson 8'')! Δηλαδη δεν το πηρα ακομα αλλα το παρηγγειλα χθες και περιμενω να μου ερθει αρχες Ιουλιου περιπου!Εσεις τι μου προτεινετε να παρω απο προσοφθαλμια?
johndouk Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2006 Εύγε νέε ! Τώρα άρχισε να μετράς αντίστροφα ! Astrophoto Album
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα