Vegan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2006 Nαί!Αυτόν λέω..!!!!!Βρε μπάς και είναι IC?
johndouk Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2006 Έλα Αντώνη, βόηθα τώρα με τους χάρτες σου... Astrophoto Album
FotisR Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2006 ΙC4278 με φαινόμενο μέγεθος 16.00
Vegan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2006 Μπρααααάβο ρε Φωτάρα, να σαι καλά
virial Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2006 χμ....νά καλός στόχος για το Περτούλι (ε inest,virial?) Τώρα εμένα γιατί με έβαλες μέσα? Αφού η παράδοση το επιτάσσει: τελευταίο Περτούλι, ΔΕΝ ακουμπάμε τηλεσκόπιο. Αυτά είναι για τη νέα γενιά! Σ. ΥΓ αν και ίσως, κρυφά, εκεί που κανείς δε βλέπει...
Vegan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2006 ΔΕΝ ακουμπάμε τηλεσκόπιο Παπαπα.....του Σατανά! Ντροπή σου (Φτου)
inest Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2006 χμ....νά καλός στόχος για το Περτούλι (ε inest,virial?) Τώρα εμένα γιατί με έβαλες μέσα? Αφού η παράδοση το επιτάσσει: τελευταίο Περτούλι, ΔΕΝ ακουμπάμε τηλεσκόπιο. Αυτά είναι για τη νέα γενιά! Σ. Ποια παραδοση??? Εγω πρωτη φορα ακουω για αυτη!!!Αντε ολοι οσοι βαριουνται μου φαινεται...... ΥΓ αν και ίσως, κρυφά, εκεί που κανείς δε βλέπει... δηλαδη θα βοηθησεις στο στησιμο φετος???? Στο Απειρο και Ακομα Παραπερα ...... J.N
virial Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2006 Η μεγάλη παράδοση των ΔΜ, ΒΠ και ΒΝ... Εννοείται ότι δεν θα βοηθήσω! Αλλά ξεφεύγουμε... s.
johndouk Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2006 Αλλά ξεφεύγουμε... Γιατί το λές αυτό;Εγώ νόμιζα ότι μιλάτε για συντεταγμένες, τοποθεσίες, ανύσματα:ΔΜ : ΔυτικομεσημβρινάΒΠ : Βόρειος ΠόλοςΒΝ : από Βορρά προς Νότο Astrophoto Album
Vegan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2006 inest άστους αυτούς να κοπροσκυλιάζουν με τους ναργιλέδες, εμείς έχουμε έναν ΙC4278 να δούμε (και πολλά άλλα καλουδια εννοείται) Μόνο να μας βοηθήσει ο καιρός, γιατί αλλιώς μας βλέπω να κυνηγάμε αρκούδες (η να μας κυνηγάνε αυτές τελοσπάντων).........
Vakoo-Lee Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2006 Αν μας κυνηγήσουν αυτές vegan τοτε μόνο μια λυση υπάχειαυτή του Δασκάλου: g=0 http://www.nhsteiagroup.co.nr
SATI Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2006 Νίκο, ήταν (και είναι) ντεμί, ημι-goto... Κοινώς πρέπει να πατήσεις το κουμπάκι για να πάει... Αντώνη σωστότατος!!!! Είναι το 1.2m στο Κρυονέρι... Ουπσσσσ!!! Thinking is not a crime....! φιλικά Νίκος Λουρίδης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα