xXx Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2006 Υπερβολικά καλές για πρώτη φορά!!Συγχαρητήρια!!Καλή συνέχεια!! !Μ΄ένα τηλεσκόπιο κι εγώ ψάχνω το δρόμο να βρω το μακρινό!
astroilias Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2006 Ενα μεγαλο μπραβο! http://www.cig.canon-europe.com/a?i=nuncBHDpp7
hunters Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2006 Ευχαριστω πολυ παιδια.Να παλι ο Διας και κρονος σε καλυτερη πιστευω εικονα
astroilias Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2006 τι ειναι SPC 900 MC ; http://www.cig.canon-europe.com/a?i=nuncBHDpp7
johndouk Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2006 Φίλε Γιώργο έμεινα έκπληκτος !Και πού να τη δουλέψεις και να την μάθεις και λίγο παραπάνω ! τι ειναι SPC 900 MC ;Ηλία εσύ πάρε το linkάκι σου (στα Γερμανικά κιόλας) http://www.teleskop-service.de/VideoCCD/philips/philips.htmΊσως ο διάδοχος της ΤοUcam II pro. Astrophoto Album
hunters Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2006 Γιαννη οταν το ανεβασω στην ισημερινη θα ειναι πολυ καλυτερες οι φωτο Αυτες ειναι τραβηγμενες με dobsonian και επειδη δεν μπορουσα να κρατησω στο πεδιο μου πολυ ωρα τον πλανητη εκανα εγγραφη μονο 5 δευτερολεπτα, στα 60 καρε ανα δευτερολεπτο ,και για να μπορω να εχω με αυτον το τροπο περισσοτερα καρε
Γεώργιος Ταρσούδης Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2006 Πολύ καλή και όπως λες αν κάνεις τα shot σου σε ισημερινή στήριξη θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα. Μπράβο σου και μου άρεσε πολύ ο Δίας!!! Καθαρούς ουρανούς Ταρσούδης ΓιώργοςΑλεξ/πολη Υπό κατασκευή / προσωρινόhttp://lunarcaptures.wordpress.com/
Foehammer Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2006 Και εγω θα συμφωνησω με τον Γιωργο, πολυ ωραιος ο Διας! Αντε να μπει και σε ισημερινη... Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
xXx Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2006 Αν μπεί σε ισημερινή και καλύτερα ρομπτική θα πετάει μετά!! !Μ΄ένα τηλεσκόπιο κι εγώ ψάχνω το δρόμο να βρω το μακρινό!
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2006 Μπράβο!!!!!!!συγχαρητήρια...
Achilleas Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2006 Πραγματικά θα ήθελα να δώσεις κάπως περισσότερες λεπτομέρειες για ότι εξοπλισμό χρησιμοποίησες, γιατι και εγώ μόλις παράγγειλα ενα Dob 8" και η πίκρα μου ήταν το οτι δεν μπορώ να βγάλω φωτο με αυτο Επειδή φράγκα για ισημερινή....δέν παίζουν μου λές πως κατάφερες αυτές? Εννοώ ποια μηχανή χρησιμοποίησες, άν χρησιμοποίησες κάποιο ειδικό αντάπτορα στο προσοφθάλμιο κλπ Λέσχη Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ
hunters Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2006 1) laptop2) barlow 2x η 3x αν θες μεγαλυτερη μεγενθυση ,webcamera toucam 2 η 3 η και το neximage που εχει το πλανηταριο3) δεν κεντραρεις το αντικειμενο που θες να τραβηξεις βιντεο. και ετσι περναει απο το πλαι του πεδιου ληψης4) την ωρα που δεις το αντικειμενο να μπαινει στο πεδιο σου κανεις εγγραφηΠροσοχη οχι πανω απο 5 δευτερα γιατι θα φυγει απο το πεδιο ο πλανητης5) Τελος κανεις επεξεργασια των καρε του βιντεο με το registax+λιγο photoshop
Kefalas George Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2006 Ωραιες φωτο hunters! Εχεις κανει sharpening στις φωτογραφιες της σεληνης? Περιμενω να σχολασει ο ουρανος να συναντησω τα αστρα...
hunters Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2006 Ναι Γιωργο εχω κανει. unsharp mask Φαινονται ψευτικες ε? Τωρα που τις ξαναεβλεπα το εχω παρακανει λιγο, ενω ο δευτερος Διας μου βγηκε καπως καλυτερος που δεν εφαρμοσα unsharp mask.Θελει με προσοχη τελικα
Kefalas George Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2006 Ενταξει , οχι ψευτικες δεν θα το ελεγα , ειναι παρα πολυ καλες απλα ισως ηθελε λιγοτερο sharpening γιατι εχουν αυξημενο κοντραστ τα περιγραμματα ( πανω απο την μεση τιμη της καμπυλης χρωματων).Παντως μπραβο σου , εγω εντυπωσιαστηκα ειλικρινα!!! Περιμενω να σχολασει ο ουρανος να συναντησω τα αστρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα