kostakef Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2006 Μετά από ενασχόληση σχεδόν 15 μερών με την αστρονομία ανακάλυψα ότι οι απαιτήσεις μου αυξηθήκανε απότομα έτσι δυστυχώς η EQ2 μου πλέον δεν με καλύπτει και μια και κάποιος(ποιος άραγε ) με έβαλε στο τριπακι σήμερα παράγγειλα την EQ6 SKYSCAN που είναι ρομποτική για να βάλω το skywatcher 130 μου . όσο για την EQ2 την πουλάω μαζί με τον αστροστατη όποιος ενδιαφέρετε ας στείλει πμ .
astroilias Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2006 Κωστικα,εισαι γρηγορο πιστολι παντως! http://www.cig.canon-europe.com/a?i=nuncBHDpp7
Flashy Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2006 Ωραιος! Μελλοντικα μπορεις να πας και για καλυτερους σωληνες κλπ που απαιτουν μεγαλη αντοψη! Celestron CPC C8 XLTCelestron NexStar GT - Mak-Cas 4"Μύκονος: 37ο 26'' Ν, 25ο 21'' Ε ================================================Άκης Γκίκας 48η Σειρά Απόφοιτος (Α.Σ.Τ.Ε.Ρ)
kostakef Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2006 Ωραιος! Μελλοντικα μπορεις να πας και για καλυτερους σωληνες κλπ που απαιτουν μεγαλη αντοψη! ναι στα επόμενα σχέδια σε κανένα χρόνο είναι το skywatcher το 250 .
astroilias Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2006 Αν ειναι να παρεις 250παρε κατευθειαν 300 η διαφορα τιμης δεν ειναι μεγαληαλλα η EQ6 δεν το σηκωνει http://www.cig.canon-europe.com/a?i=nuncBHDpp7
hunters Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2006 Την παρηγγειλα κι εγω Μεχρι 10'' σηκωνει.Απο εκει και πανω, μονο για παρατηρηση
dark nebula Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2006 Με 10" ιντσες στην ΕQ6 ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΩΝΤΑΣ ΚΟΠΕΛΗ [DARK DARK SKY BY DARK NEBULAhttp://www.spartastronomy.gr/
kostakef Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2006 Παιδιά σήμερα την παρέλαβα την EQ6 SKYSCAN PRO είναι η έκδοση με τα νέα καλύτερα μοτέρ πω πω τη τέρας είναι αυτό είναι τεράστια και τρομερά βαριά πάντα σε σχέση με την EQ2 είχα δεν βλέπω την ώρα να τη δοκιμάσω αλλά δυστυχώς ο καιρός είναι χάλια στη Κρήτη όλο σύννεφα έχω να δω αστέρι μια εβδομάδα τώρα .
Foehammer Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2006 Καλοριζικη φιλε! Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2006 Καλορίζικη Κώστα Δυστυχώς όντως ο καιρός εδω κάτω είναι πολύ σκ**α αλλά πουυυυυυυυ θα πάει θα στρώσει
arasteo Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2006 Φίλε συμπάσχω με τη χαρά σου Θοδωρής Αραμπατζόγλου www.arasteo.blogspot.com
dark nebula Δημοσιεύτηκε Μάιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5, 2006 Καλοριζικη κοπελη ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ!!!!! (για πες τιμη????) οσο για των καιρο ειναι μια πονεμενη ιστορια που την περναμε εδω στην Σπαρτη ενα μηνα τωρα μας εχει σπασει τα νευρα ..υπομονη θα ερθουν ασπρες μερες και για μας. [DARK DARK SKY BY DARK NEBULAhttp://www.spartastronomy.gr/
Γεώργιος Ταρσούδης Δημοσιεύτηκε Μάιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5, 2006 Καλορίζικη και καλές φωτογραφήσεις!!! Ταρσούδης ΓιώργοςΑλεξ/πολη Υπό κατασκευή / προσωρινόhttp://lunarcaptures.wordpress.com/
Foehammer Δημοσιεύτηκε Μάιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5, 2006 Ρε φιλε τα αντιβαρα που τα κρυψες??????? Προσεχε μη σου φυγει!!!Καλα μιλαμε, σαν οδοντογλυφιδα ειναι το 130 πανω της.. Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
kostakef Δημοσιεύτηκε Μάιος 5, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 5, 2006 Τα αντίβαρα δεν τα έχω βάλει ακόμη ,όσο για τη δοκό που μπαίνουν τα αντίβαρα αυτή κρύβετε μέσα στη βάση .
Foehammer Δημοσιεύτηκε Μάιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5, 2006 όσο για τη δοκό που μπαίνουν τα αντίβαρα αυτή κρύβετε μέσα στη βάση Για εξηγησε.. εννοεις οτι μπορει να αποσυρθει μεσα στην βαση αντι να ξεβιδωθει? Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
kostakef Δημοσιεύτηκε Μάιος 5, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 5, 2006 Μια Φώτο (καλά καλά 4 Φώτος) χίλιες λέξεις .
Foehammer Δημοσιεύτηκε Μάιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5, 2006 Πολυ εξυπνο! Με γεια η βαση φιλε! Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
hunters Δημοσιεύτηκε Μάιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5, 2006 Μολις με πηραν απο τη ACS Ηρθε και μενα το εργαλειο Απο δευτερα βραδυ εχει διαβασμα και δοκιμες
Stefanis Nikos Δημοσιεύτηκε Μάιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5, 2006 Και η τιμη αυτης? Παρακαλαμε να μην βρεξει για να μην πνιγουμε...παρακαλαμε να βρεξει να εχουμε νερο να πιουμε...
kostakef Δημοσιεύτηκε Μάιος 5, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 5, 2006 Και η τιμη αυτης? περι τα 1500 ευρω .
arasteo Δημοσιεύτηκε Μάιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5, 2006 Αναμένουμε με αγωνία κριτικές και αποτελέσματα...... Θοδωρής Αραμπατζόγλου www.arasteo.blogspot.com
xristoforos Δημοσιεύτηκε Μάιος 6, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 6, 2006 ΕΛΑ ΡΕ.ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΙΣΑΙ??ΕΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ...ΕΙΜΑΙ ΦΥΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟΥ.ΕΧΟ ΤΟ ΟΡΙΟΝ 250 SPX ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΑΣΗ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ.ΣΕ ΙΚΕΤΕΥΩ..ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΥΡΙΟ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ ΣΤΟ PH2669@MYCOSMOS.GR .ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΑΥΡΙΟ ΒΡΑΔΥ!!!!!!!!!!ΦΙΛΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ
CarlSagan Δημοσιεύτηκε Μάιος 6, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 6, 2006 Φιλε Κωστα, πάρε ενα 250" για την βαση γιατί κρίμα είναι, ...και κάνε το 130" dobsonακι για ...espresso παρατηρήσεις! Όλη της τη ζωή μελετούσε το σύμπαν, αλλά είχε παραβλέψει το πιο ξεκάθαρο μήνυμά του. Για τα μικρά πλάσματα σαν εμάς η απεραντοσύνη του γίνεται υποφερτή μονάχα μέσω της αγάπης.C. Sagan. Επαφή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα