tomhel Δημοσιεύτηκε Μάιος 18, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18, 2006 Δεν ξερω εαν συνηθίζετε να ακουτε μουσικη οταν ξεχνιέστε με τις ωρες πανω στο προσοφθάλμιο , αλλα εαν ναι , εχω ορισμένες προτασεις που πιστεύω οτι δένουν πολύ με το κλίμα εκείνων των στιγμων...... Οι σειρες aria απο cafe'del mar......
tomhel Δημοσιεύτηκε Μάιος 18, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 18, 2006 Καθως και το ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ νεο cd του schiller .......TAG UND NACHT.....
virial Δημοσιεύτηκε Μάιος 18, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18, 2006 Απλά προς πληροφόρηση, υπάρχει κάπου μια παρόμοια κουβέντα με πολλές απαντήσεις και προτάσεις. Ο τίτλος του θέματος είναι αρκετά παρόμοιος, Μουσική και Αστρονομία ή κάπως έτσι... ....Μετά από λίγο ψάξιμο, μάλλον σου είπα ψιλό ό,τι να 'ναι. Το θέμα λέγεται total eclipce the soundtrack και είναι αυτό http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=2872
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Μάιος 19, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 19, 2006 εγώ ακούω....Καζαντζίδη,Διονυσίου.......δεν συνεχίζω.. Νο coments please..
hunter155 Δημοσιεύτηκε Μάιος 19, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 19, 2006 Kai o Βοb Marley λέει αρκετά. Άλεξ Λομπάνοβ
csot Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2006 Songs of Distant earth - Mike OldfieldCosmos - Vaggelis PapathanasiouThe Planets - Gutsav Holst Χρίστος "WorkaholiC" ΣωτηρόπουλοςΕθνικός Συντονιστής για τους Αστρονόμους Χωρίς Σύνορα & για τους Αστρονόμους των ΠεζοδρομίωνΈφορος Εκπαιδευτικών Θεμάτων του Σ.Φ.Α.Κ.http://www.sfak.org Facebook: www.facebook.com/groups/sfakorg
Vegan Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2006 Θανάσης Παπακωνσταντίνου και Mike Oldfield
inest Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2006 Θανάσης Παπακωνσταντίνου και Mike Oldfield Σωστος!!!! Ιδιως οταν ξημερωνει....εκεινη την ωρα (της παρακμης) ο θανασακης ειναι οτι πρεπει!!!! Στο Απειρο και Ακομα Παραπερα ...... J.N
Crux Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2006 Οπωσδηποτε μουσικη!!!Σας προτεινω το εξης: Pink Floyd - The wallΕιδικα το δευτερο cd... ΩΩΩ, τι ουρανός μπαμπά!!!
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2006 Εγω παιδια ειμαι υπερ της παρατηρησης χωρις μουσικη υποκρουση η οποια απλως σου αποσπα την προσοχη. Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
Ifikratis Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2006 Εγώ πιστεύω ότι η καλύτερη μουσική για παρατήρηση είναι η κλασσική. Να βλέπεις το Δία και να ακούς Beetowen ή πχ το έργο The planets του Holst. Ένα έργο για κάθε πλανήτη. Φυσικά κάθε κλασσική μελωδία ταιριάζει στην αστροπαρατήρηση. Και γι' αυτό πιστεύω ότι η κλασσική μουσική ταιριάζει καλύτερα γιατί όπως η κλασσική μουσική μένει αθάνατη, έτσι και το σύμπαν είναι αιώνιο. Μη το πάμε κοσμολογικά, μιλώ για τις ανθρώπινο χρόνο ζωής. IK Observing System
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2006 Και εγώ για να πω την αλήθεια θα προτιμούσα να ήμουν σε ενα περιβάλλον με απόλυτη ησυχία όπου θα απολαύμβανα τα κελαουδίσματα των πουλιών και γενικότερα μόνο τους ήχους της φύσης σε συνδυασμό με την παρατήρηση και τον θαυμασμό του έναστρου ουρανού. Βέβαια αυτό γίνεται μόνο στα βουνά και οπουδήποτε αλλού μακριά απο τις μεγαλουπόλεις και όλα τα κακά της καθώς εδω κάτω που είμαι ως backgound ήχους έχω τα αμάξια και τις νταλίκες που περνάνε απο τον κεντρικό
hunters Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2006 buddha-bar ολη η σειρα. εθνικ μουσικη απο ολο τον κοσμο
Electra Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2006 Το soundtrack του Star Wars (ξανά και ξανά)! Με ταξιδεύει... εκεί ακριβώς που κοιτάω! Στην εξοχή, προτιμώ τους φυσικούς νυχτερινούς ήχους. Piston... we have a problem
CarlSagan Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2006 Γεια σε ολους!Πιστευω οτι παρατηρωντας την νυχτα (ειδικα αν εισαι σε βουνο) ειναι ο,τι καλυτερο για να απολαμβανεις ΟΛΗ την νυχτα, οχι μονο τον ουρανο της, αλλα και καθε ηχο της. Η καλυτερη μουσικη ειναι να αφουγκραζεσαι τα παντα εκεινη την στιγμη, και να ανακαλυπτεις ουρανο... Όλη της τη ζωή μελετούσε το σύμπαν, αλλά είχε παραβλέψει το πιο ξεκάθαρο μήνυμά του. Για τα μικρά πλάσματα σαν εμάς η απεραντοσύνη του γίνεται υποφερτή μονάχα μέσω της αγάπης.C. Sagan. Επαφή.
Fred Ley Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2006 For many years I have been listening to Jonn Serrie. He composes a lot a of nice instrumental music for planetariums and other events. There is a web site at www.vipinfo.com/jonn/default.html -Fred www.instrumentsoflight.com - www.ras.org.ukwww.avastronomyclub.org - www.aavso.org (LEF)www.imca.cc (#9181)www.alpo-astronomy.orgAstrovox Member #4.Doing astronomy since 1970Sky & Tel subscriber since 1971www.highdeserttelescopes.com
tomhel Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2006 For many years I have been listening to Jonn Serrie. He composes a lot a of nice instrumental music for planetariums and other events. There is a web site at www.vipinfo.com/jonn/default.html -Fred The page cannot be found......
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2006 Γεια σε ολους!Πιστευω οτι παρατηρωντας την νυχτα (ειδικα αν εισαι σε βουνο) ειναι ο,τι καλυτερο για να απολαμβανεις ΟΛΗ την νυχτα, οχι μονο τον ουρανο της, αλλα και καθε ηχο της. Η καλυτερη μουσικη ειναι να αφουγκραζεσαι τα παντα εκεινη την στιγμη, και να ανακαλυπτεις ουρανο... όντως αν είσαι σε βουνό ΝΑΙ... αλλά αν είσαι στην ταράτσα...ε κάτι θες να ακούς βρε αδερφέ...
xXx Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2006 Εγώ συνήθως παίρνω το mp3 player και είμαι τέλεια!!!! !Μ΄ένα τηλεσκόπιο κι εγώ ψάχνω το δρόμο να βρω το μακρινό!
Fred Ley Δημοσιεύτηκε Μάιος 21, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 21, 2006 That's very odd. The link in my bookmarks displays exactly as thus...http://www.vipinfo.com/jonn/default.htmWhen I click on the bookmark, it tackes me straight to the site. Since computer can be temperamental at times, the olny other recourse would be to get on Google and type in "Jonn Serrie" and go from there. Let me know if you get there. -Fred www.instrumentsoflight.com - www.ras.org.ukwww.avastronomyclub.org - www.aavso.org (LEF)www.imca.cc (#9181)www.alpo-astronomy.orgAstrovox Member #4.Doing astronomy since 1970Sky & Tel subscriber since 1971www.highdeserttelescopes.com
gbirsianis Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2006 The Planets - Gutsav Holst Αγαπητέ Χρήστο καλησπέρα.Με ενδιαφέρει το παραπάνω έργο, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να το βρω σε κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα εδώ στη Λάρισα.Γνωρίζεις μήπως από που θα μπορούσα να το προηθευτώ?Φιλικά Γιώργος 1600 χρόνια από τη θανάτωση της Υπατίας της Αλεξενδρινής
csot Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2006 http://www.e-shop.gr/show_mus.phtml?id=MUS.091434 Χρίστος "WorkaholiC" ΣωτηρόπουλοςΕθνικός Συντονιστής για τους Αστρονόμους Χωρίς Σύνορα & για τους Αστρονόμους των ΠεζοδρομίωνΈφορος Εκπαιδευτικών Θεμάτων του Σ.Φ.Α.Κ.http://www.sfak.org Facebook: www.facebook.com/groups/sfakorg
gbirsianis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2006 Χρήστο σ΄ ευχαριστώ. Γιώργος 1600 χρόνια από τη θανάτωση της Υπατίας της Αλεξενδρινής
Achilleas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2006 Εγώ βάζοντας μουσική να ακούω κατα την παρατήρηση, παρατήρησα οτι είναι πιο ωραίο να ακούω τους γκιώνηδες...Κατα την παρατήρηση αναπτύσεται μια σχέση με την φύση η οποία αλλοιώνεται ακούγωντας "ανθρώπινη" μουσικη! Έτσι πιστεύω εγώ τουλάχιστον! Λέσχη Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα