Stefanis Nikos Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2006 Σερφαρωντας στο site του ebay και κοιτωντας στα τηλεσκοπια, ειδα οτι εχει παρα πολλα που τα πουλανε λιγοτερο απο 1USD! Βεβαια εχει ενα κοστος μεταφορας 30-50$ αλλα και παλι ειναι λιγα. Ειμαι σχεδον βεβαιος οτι υπαρχει λακος, αλλα τι ειδους λακος υπαρχει, ξερει κανεις να μου πει? Παρακαλαμε να μην βρεξει για να μην πνιγουμε...παρακαλαμε να βρεξει να εχουμε νερο να πιουμε...
aristarchus Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2006 Στεφανε, ΜΑΚΡΙΑ απο προσφορες που ειναι μονο για 24 ωρες, που ο πωλητης ειναι εγραμενος προσφατα (πχ. πριν μια εβδομαδα), που ειναι απο την Ασια κα. Επειδη μιλαμε για αντικειμενα που ειναι καπως ακριβουτσικα (πχ. 1000$), υπαρχει πολυ ενδιαφερον για κομπινες απο μερικα ατομα. Για πλακα, δημοσιευσε και κανενα λινκ ωστε να τα πουμε καλυτερα με στοιχεια. Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
thanasisgr Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2006 φιλε Νικο το ebay προσφερεται για φθηνες και καλες αγορες αλλα κρυβονται πολλοι κινδυνοι .καταρχην θα πρεπει να κοιτας η τιμη να ειναι "BUY IT NOW" ωστε να μπορεις να το αγορασεις αμεσως και οχι bid it now(place bid) οπου γινεται ενα ειδος δημοπρασιας πρωτα!!!οποτε αυτα που βλεπεις με 1$ ειναι μαλλον τιμη εκκινησης της δημοπρασιας .μπορει ομως να ειναι και η τιμη αγορας αλλα τα μεταφορικα θα ειναι σε αυτη την περιπτωση πανακριβα .γενικως κρυβονται πολλες ακομα παγιδες αλλα να εισαι σιγουρος με λιγο ψαξιμο και υπομονη θα βρεις κατι καλο!!! ΔΕΝ εχω ασχοληθει πολυ με το ebay αλλα πιστευω να βρεθει καποιος να μας τα εξηγησει εις βαθος!!! ##########
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα