Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Καλά τι να πούμε τώρα; Αμορφοσιά, ηλιθιότητα, απατεωνιά ή και όλα μαζί;;;; #-o #-o Όπως και να το κάνουμε υπάρχουν τύποι που δεν ξέρουν πως να τραβήξουν την προσοχή μας. Το κακό είναι ότι πολλοί άλλοι τσιμπάνε και η ηλιθιότητα συνεχίζεται.... Όχι να ξεστραβωθούν να ψάξουν και να βρούνε την αλήθεια, μόνο κάθονται και διαδίδουν "βαλακείες" για να μην πω τίποτα άλλο και με κόψουν οι φίλοι μου του Astrovox!!!!

](*,) ](*,) 8-[

Και εγένετω φως....
Δημοσιεύτηκε

Μου το έστειλε ενας φίλος, και αμέσως έπιασα και έγραψα μισή σελίδα στοιχεία για το Helix nebula, (έτσι δεν λέγεται κανονικά?)

του πρότεινα να το στειλει στα επόμενα 10 λεπτά σε 50 διαφορετικά άτομα, αλλιώς η φήμη του θα άλλαζε προς το χειρότερο.. (θα το φρόντιζα εγω.. χε χε χε) O:) O:)

Δημοσιεύτηκε

Ωραίος dracula! Ξύπνια απάντηση και το κυριότερο δίνεις ευκαιρία στον άλλο να προβληματιστεί για το σύμπαν μέσα από αυτή την αφορμή!

=D> =D>

Κώστας

Δημοσιεύτηκε

xaxxaxxa!!!!! :D οταν η ... βαλακια (για να μην χρησιμοποιησω αλλη λεξη και δεν ειναι πρεπον) χτυπαει στο κεφαλι , ο εφιαλτης ζωντανευει. κοιτα να δεις φιλε , ο ανθρωπος εχει απο πολυ καιρο τωρα συνειδητοποιησει τη μικροτητα του μεσα στο συμπαν και προσπαθει να καλυψει την τεραστια αυτη αληθεια με μυθοπλασιες της συμβατικης του "πραγματικοτητας" ειτε αυτη λεγεται θρησκοληψια και τυφλος δογματισμος ειτε οτιδηποτε αλλο. αλλα στην προκειμενη περιπτωση μιλεμε απλως για ανευ οριων ηλιθιοτητα . οση βλακεια χωραει ενα ανθρωπινο κεφαλι δεν την χωραει η αποσταση απο εδω μεχρι το κβαζαρ 3c273 !!!

το ματι του θεου!!!! δηλαδη συγγνωμη , ο γαλαξιας μας τι ειναι ? ρουφηχτρα στην μπανιερα του αγιου Πετρου?

Δημοσιεύτηκε
Ειδικα με το Konus!!! Ο καραγκιοζης αστροφυσικος με το καραγκιοζικο τηλεσκοπιο... συγνωμη για τους κατοχους konus αλλα ρε παιδια, δεν ειναι τηλεσκοπια αυτα...μαιμουδες ειναι..

Ad Astra Per Aspera

www.agapioselia.com

Δημοσιεύτηκε
ΘΕΕ ΜΟΥ!!Τι βλάκας!Βλάκας αυτός αλλά πιο βλάκες αυτοί που θα το πιστέψουν!!Ας προσευχηθούμε σ΄αυτό το μάτι λοιπόν να εξαφανισθεί όλη αυτή η ημιμάθεια!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
!Μ΄ένα τηλεσκόπιο κι εγώ ψάχνω το δρόμο να βρω το μακρινό!

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης