Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Σας ευχαριστουμε ολους για την υποστηρηξη και να ειστε σιγουροι οτι θα μοιραστουμε μαζι σας τις εμπειριες μας οταν γυρισουμε. :D
Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr :D
  • Απαντήσεις 387
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Τέρμα τα ψέμματα το ταξίδι αρχίζει .

Έχω μία σιγουριά ότι όλα θα πάνε καλά .

Σήμερα παρέλαβα αναπάντεχα ένα φίλτρο της φωτογραφική που είχα παραγγείλει για την έκλειψη εδώ και ενάμιση μήνα και το είχα ξεγραμμένο λόγω ότι δεν το έβρισκαν στα ΕΛΤΑ , καλώς οιωνός !!!

Νίκο και Δημήτρη θα είστε μαζί μας έστω και από μακριά ...

Τα ξαναλέμε μετά την έκλειψη. \:D/

Δημοσιεύτηκε

Λεωνίδα,

για το πρόγραμμα της Μόσχας θέλεις βοηθό;

Κράτησε ένα δίωρο κενό. Έχω καλή πρόταση.

\"Βρισκόμαστε όλοι στον υπόνομο, αλλά μερικοί από εμάς κοιτάζουν τα αστέρια.\"

Oscar Wilde

Δημοσιεύτηκε
Εύχομαι να χαρείτε το ταξίδι κα την εμπειρία με την ψυχή σας! Καθαρό ουρανό και πολύ, μα πολύ σκοτεινό, απογευματιάτικα!!!

Δημήτρης Καπετανάκης

CGCG108-138:

Mag 15.5v, να τ'αφήσω;

Πολλά τα mag Άρη!

Το flickr μου

Δημοσιεύτηκε
Να βάλω λίγο σασπένς στην ιστορία? Οι μετεωρολογικές προβλέψεις για τις 1/8/2008 στο Νοβο δίνουν βροχή.

http://weather.msn.com/tenday.aspx?wealocations=wc:RSXX0077&q=Novosibirsk%2c+RUS+forecast:tenday

:evil:

](*,)

#-o

:?

:cry:

:-s

:-({|=

Weather.com

http://www.weather.com/outlook/travel/businesstraveler/tenday/RSXX0077?from=36hr_topnav_business

Και εδω τα ιδια....

Ας Ελπισουμε να αλλαξει..... [-o< [-o< [-o<

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120

2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21

www.metallinos.net

Δημοσιεύτηκε

Λίγες ώρα μείναν για το μεγάλο ταξίδι... Στις 5 παρά πετάμε με την ομάδα του ΑΠΘ.

Ελπίζω να τα πούμε στο Ακαντέμγκοροντόκ με όλο τον εξοπλισμό και μια πολύ ηλιόλουστη μέρα...

Αντε και καθαρούς ουρανούς!!!!! :wink:

Δημοσιεύτηκε
Οι προβλέψεις πάντως για πάνω από 7 ημέρες είναι συνήθως ανακριβείς.

Όντως! Η διαφορά μεταξύ "ελαφράς συννεφιάς" και "Σποραδικών βροχών" είναι πολύ λεπτή. Μη μου αγχώνεστε! Καλό ταξίδι να έχετε, να το καταευχαριστηθείτε και θέλουμε φωτογραφίες.

ΦΙλικά

Δημήτρης

Δημήτρης
Δημοσιεύτηκε

Το σασπένς το αφήνω για το πρωινό ξύπνημα της 1ης Αυγούστου στο Νοβοσιμπίρσκ! :mrgreen:

Αρνούμαι να κοιτάξω τα προγνωστικά του καιρού αφού ξέραμε για τα ποσοστά νέφωσης

από την ημέρα που αποφασίσαμε αυτό το ταξίδι!

Καλό ταξίδι σε όλες τις ομάδες και καλή επιτυχία στους

Έλληνες αστροφωτογράφους!

Επόμενη ενημέρωση 4/8/2008...

:-({|= :-({|= :-({|=

Δημοσιεύτηκε
Το σασπένς το αφήνω για το πρωινό ξύπνημα της 1ης Αυγούστου στο Νοβοσιμπίρσκ!

Πρωινό ξύπνημα; ποιο πρωινό ξύπνημα;

Είναι η πρώτη σου έκλειψη και νομίζεις ότι θα καταφέρεις να κοιμηθείς το προηγούμενο βράδυ;

Τι αναισθησία, my God! :-note

.

https://ui.adsabs.harvard.edu/search/q=%20author%3A%22tsamis%2C%20v.%22&sort=date%20desc%2C%20bibcode%20desc

"Αστέρας εισαθρείς, αστήρ εμός. Είθε γενοίμην ουρανός, ως πολλοίς όμμασιν εις σε βλέπω."

Πλάτων

Δημοσιεύτηκε

Με λύπη μου πληροφορήθηκα καθυστερημένα ότι έχουν ήδη καπαρωθεί οι θέσεις των αρχηγών από επίδοξους ηγέτες, για Μόσχα (Αντώνης, 3 νύχτες) και Νοβοσιμπίρσκ (Γιάννης, 3 νύχτες επίσης).

Τι άλλο έχει μείνει;

Μπορώ να δηλώσω υποψηφιότητα για αρχηγός σε κάποια άλλη φάση;

πχ μέσα στο αεροπλάνο (αρχηγός εν πτήσει), ώστε να διαλέξω καλή θέση και δίπλα σε παράθυρο;

https://ui.adsabs.harvard.edu/search/q=%20author%3A%22tsamis%2C%20v.%22&sort=date%20desc%2C%20bibcode%20desc

"Αστέρας εισαθρείς, αστήρ εμός. Είθε γενοίμην ουρανός, ως πολλοίς όμμασιν εις σε βλέπω."

Πλάτων

Δημοσιεύτηκε

Εύχομαι ολόψυχα καλό ταξίδι, πεντακάθαρους ουρανούς (αφήστε τις Κασσανδρες να λένε) και πολλές περιγραφές μαζί με φωτό για να ζηλέψουμε οι υπόλοιποι.

Καλό ταξίδι!!!

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.

Arthur C. Clarke

http://vip-digital-imaging.blogspot.com

Δημοσιεύτηκε
Και εγώ με τη σειρά μου σας εύχομαι τα καλύτερα!!!!!Και να έχετε ένα υπέροχο ταξίδι!!! :cheesy:

Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Δημοσιεύτηκε

Βαγγελη,σορυ,οι θεσεις στα παραθυρα εχουν ηδη κλεισει,μπορεις να μαντεψεις ποιοι τις εχουν.Γιωργο,εχουμε ενα κενο στο προγραμμα μετα τις 10 το βραδυ.Για τον καιρο τωρα,αυτο το ταξιδι ειναι απο μονο του εμπειρια ζωης,αν μας κατσει και εκλειψη θα ειναι τελειο.

Θα τα ξαναπουμε μετα την 1 Αυγουστου.Περασαμε ολη την σαιζον,απο φθινοπορο του 2007 εως καλοκαιρι του 2008 με την αναμονη της εκλειψης.Ενας στοχος που μας εκανε την καθημερινοτητα πιο ευκολη και μας ενωσε σαν παρεα.:D

Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr :D
Δημοσιεύτηκε
Με λύπη μου πληροφορήθηκα καθυστερημένα ότι έχουν ήδη καπαρωθεί οι θέσεις των αρχηγών από επίδοξους ηγέτες, για Μόσχα (Αντώνης, 3 νύχτες) και Νοβοσιμπίρσκ (Γιάννης, 3 νύχτες επίσης).

Τι άλλο έχει μείνει;

Μπορώ να δηλώσω υποψηφιότητα για αρχηγός σε κάποια άλλη φάση;

πχ μέσα στο αεροπλάνο (αρχηγός εν πτήσει), ώστε να διαλέξω καλή θέση και δίπλα σε παράθυρο;

Βαγγέλη εσύ όπως ξέρεις είσαι ο φυσικός αρχηγός της ομάδας σε όλες τις εξορμήσεις. Ακόμα και σε αυτή θα είσαι ο αρχηγός αποστολής για τις ημέρες

(που δεν είναι καπαρωμένες ) και όχι για τις νύχτες γιατί αυτή την φορά δεν μας ενδιαφέρει η νύχτα αλλά η ημέρα !!!(':cheesy:')

Δημοσιεύτηκε

Καλο Ταξιδι!!!!

Bon Voyage!!

have a nice trip!

ボン・ヴォヤージュ

Счастливый рейс

Καλα να περασετε! Περιμενουμε Φωτογραφιες, Video και Εμπειριες !!!

:cheesy:

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120

2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21

www.metallinos.net

Δημοσιεύτηκε
Καλό ταξίδι, γαλάζιους ουρανούς, και να το ευχαριστηθείτε!

"Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης

"Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης

www.a-polaris.org

Δημοσιεύτηκε

Να ευχηθώ κι εγώ καλό ταξίδι και καλή απόλαυση αυτής της μοναδικής εμπειρίας.

Ζηλεύω και μου έρχονται οι αναμνήσεις από το Καστελόριζο διότι είναι στις 2-3 καλύτερες στιγμές της ζωής μου.

Ραντεβού του χρόνου είτε Ινδία (στα βόρεια μετά το Punei και τη Βομβάη κατά τις 7 πρωί) είτε στην Κίνα.

Να είστε καλά,

Βαγγέλης Σιώζος

Ευάγγελος Σιώζος
Δημοσιεύτηκε
Το Καστελόριζο θα είναι ανεπανάληπτο γιά όλους μας! Είμαστε πολύ τυχεροί που το ζήσαμε!

"Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης

"Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης

www.a-polaris.org

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα σας απο Akadem Gorodok, το ταξίδι ήταν κουραστικό, ο ουρανός πεντακάθαρος και σκοτεινός και το κλίμα πολύ ωραίο. Σήμερα γνώρισα και τον Dr J. Pashahof, σιγά σιγά αποφασίζουμε μέρος για παρατηρηση και αρχίζουμε τις ετοιμασίες...

Δεν σας λέω άλλα.. όποιος είναι εδω ή θα έρθει ελπίζω να βρεθούμε, για τους υπολοίπους θα τα πούμε ...στην πατρίδα!! :wink:

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα και από εμένα!

Ευχομαι τα καλύτερα εκεί στη ξένα και να αποκτήσετε εμπειρίες ζωής από την έκλειψη που θα δείτε σιγουρα!!!!

(όπου δεν υπάρχει ο quendi όλα καλά πανε!!!)

Μην αγχώνεστε για το καιρό,θα είναι με το μέρος σας!!!

Νίκος

Οταν εχεις ενα προβλημα,κοιτα τ'αστρα,

εκει θα βρεις τη λυση...

www.orionas.gr

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης