Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Τι ώρα Ελλάδος ξεκινά η έκλειψη;

Δεν γνωριζω ποτε αρχιζει αλλα η ΚΟΡΥΦΩΣΗ ειναι στη 1.44(ωρα Ελλαδος) O:)

...ΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΝΗΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΤΑΡΑΧΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΣΥΜΠΑΝΤA...

Walt Whitman

• Απαντήσεις 387
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Ευχαριστώ για το link http://www.live-eclipse.org/ .

Δουλεύει τέλεια. Το ότι το βλέπουμε live κάτι είναι, αλλά

δεν συγκρίνεται με τίποτα να είσαι μπροστά. Έχω γυρίσει κι εγώ στο Καστελόριζο.

Παιδιά, εμπρός για Ινδοκίνα του χρόνου.

Χαιρετώ,

Βαγγέλης Σιώζος

Ευάγγελος Σιώζος
Δημοσιεύτηκε
Παιδιά πιστεύω να το βλέπετε live ε???φανταστικό...πόσο την απολαμβάνουν όσοι βρίσκονται εκει... [-o< [-o< :mrgreen: .........εγώ από Κατερίνη είχα δει στο stellarium πότε θα υπάρχει αμελητέο κομμάτι κρυμμένο του ήλιου...κ τον παρατήρησα....ούτε 3% δεν ήταν ](*,)' ](*,) ](*,) :x :x :x :x :twisted: :evil: :twisted: ...Καλά να περάσουν όλοι...κ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Δημοσιεύτηκε
Το site που προτεινει ο Βαγγελης ειναι ΤΕΛΕΙΟ =D> =D> =D> =D> =D>

...ΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΝΗΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΤΑΡΑΧΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΣΥΜΠΑΝΤA...

Walt Whitman

Δημοσιεύτηκε
Το link που έδωσε ο Βαγγέλης...τέλειο..αλλά αυτός που τραβάει από που παίρνει video..από που παίρνει?????..γιατί στο site κάτι κινέζικα βλέπω...αν είναι από Κίνα θα είναι ολική???
Δημοσιεύτηκε
Το link που έδωσε ο Βαγγέλης...τέλειο..αλλά αυτός που τραβάει από που παίρνει video..από που παίρνει?????..γιατί στο site κάτι κινέζικα βλέπω...αν είναι από Κίνα θα είναι ολική???

ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΒΛΕΠΩ :-({|= :-({|=

Walt Whitman

Δημοσιεύτηκε

Ούτε 5 λεπτά... :shock:

Μίλησα με Τηλέμαχο (academ godorock) και ο καιρός είναι τέλειος, όλα πάνε καλά και ο Αγιομαμίτης έχει πάρει φωτιά.. :wink:

Άντε να δούμε APOD όπως στο Καστελλόριζο!!! =D> =D> [-o< [-o<

ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
Δημοσιεύτηκε
Τελειο,τελειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> .Εβγαλε το φιλτρο πανω στην ολικοτητα και ειδα διαμαντενιο δαχτυλιδι!!!

Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!!

:cheesy: :cheesy:

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε
ακουσατε κραυγες απο μέσα΄΄΄΄;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Καί παλαμάκια χε,χε,χε,=D> =D> =D> =D>

Δημήτρης Γκιώνης.

Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα. :shock:

Δημοσιεύτηκε

ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ.

ΑΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΡΑΥΓΕΣ ΛΕΕΙ :!: :!: :!:

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Walt Whitman

Δημοσιεύτηκε

Καλά παιδία χαμός ετσι πολύ κινηση έχει εκει κορναρισματα ακουω!!! :P :P

Φοβερή παιδιά :mrgreen:

Στο ένα σιτε παιδιά έχει συνεφειά!!! χαθηκα όλα :cry:

Gazing at the universe through the ΄Eyes΄ of an astrophotographer...!!!

http://www.astrothemis.gr

Greek Astrophotography Discord Chat!

https://discord.gg/2DUPacrNfM

Δημοσιεύτηκε
Η ΝΑΣΑ έχει καί χρώμα καί ελαφρια συνεφάκια περνάνε :twisted: συνέχεια εκεί να δούμε΄. \:D/

Δημήτρης Γκιώνης.

Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα. :shock:

Δημοσιεύτηκε
Τελειο,τελειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> .Εβγαλε το φιλτρο πανω στην ολικοτητα και ειδα διαμαντενιο δαχτυλιδι!!!

Μια εικονα ισον 1.000 ΛΕΞΕΙΣ

Walt Whitman

Δημοσιεύτηκε
΄Τέλειο...ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ...ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΕΚΛΕΙΨH LIVE....αλλά πάνω στην ολικότητα...χτυπάει το τηλέφωνο,,κ έχουμε πρόβλημα με το ίντερνετ..με το φίλτρο δηλαδή..κ όταν παίρνει κάποιος τηλέφωνο καμιά φορα διακόπτεται το ίντερνετ...κ εκείνη την ώρα παίρνει τηλέφωνο η ξαδέρφη μου για να πει στην αδερφή μου να κατέβουν στην αυλή να παίξουν...ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ Η ΔΕΝ ΤΗ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΤΩΡΑ??? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Δημοσιεύτηκε
Και εδώ (Σκιάθος) την είδαμε live αλλά όχι από τον υπολογιστή, από το τηλεσκόπιο! Πολύ μικρή φάση (<1%, http://www.astrovox.gr/forum/album_comment.php?pic_id=6794) αλλά άξιζε τον κόπο. Περιμένουμε τις φωτό από το Novosibirsk!

"Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης

"Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης

www.a-polaris.org

Δημοσιεύτηκε
Της NASA ειναι τελειο!!!! =D> =D>

Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!!

:cheesy: :cheesy:

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης