kostas88 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2006 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟΥ .ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 2400Ε ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΟΝΟ 1600Ε ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ(ANACORTES).ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΑΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ?(ΤΕΛΩΝΕΙΟ,ΤΥΧΟΝ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟ ΚΤΛ)ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2006 Φίλε Κώστα καλώς ήλθες. Κατ' αρχάς, ψάξτο καλύτερα: αφενός μπορείς να βρείς καλύτερη τιμή στην Ελλάδα, αφετέρου δεν θα μπορέσεις να το εισάγεις από την Αμερική, καθώς - από όσο ξέρω - και η Celestron και η Meade απαγορεύουν τις πωλήσεις προιόντων τους εκτός ΗΠΑ από εταιρείες που έχουν την έδρα τους στις ΗΠΑ.Όσον αφορά το τελωνείο, πέραν του έξτρα "χαρατσιού" υπολόγιζε τουλάχιστον 2 μήνες για εκτελωνισμό από την ημερονηνία άφιξης - εκτός και αν στο στείλουν μέσω κάποιας εταιρείας courier και αναλάβεις εσύ τον εκτελωνισμό. Αλλά για την τιμή που αναφέρεις μάλλον τα μεταφορικά είναι με USPS => 2 μήνες Φιλικά,Ηλίας.
KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2006 Γεια και απο εμενα.Εκτος απο κοστος και μεταφορικα,εχεις υπολογισει και κοστος εκτελωνισμου? Καλες οι αγορες απο το εξωτερικο,αλλα μαλλον για μεταχειρισμενα (πολυ φθηνοτερο κοστος- τελωνειο αν κανονισεις να στο στειλουν σαν "δωρο")
kostas88 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2006 ΠΑΙΔΙΑ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟΥ ΕΙΝΑΙ 1300$ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΟ BYETELESCOPES.COM OTI TA METAFORIKA EINAI 400$ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ ?ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ?ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΣΤΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΒΑΘΥ ΟΥΡΑΝΟ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα