Jump to content

Ροδάκια σε TS GSO 10''

george2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγαπητοί φίλοι,

την παρακάτω πατέντα την εφάρμοσα στο τηλεσκόπιο μου και τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά.Το τηλεσκόπιο μεταφέρεται πολύ εύκολα!!! :D

1)Αγόρασα ροδάκια με stop(κόστος 7 ευρώ)

και

2)τα τοποθέτησα στις θέσεις που πριν ήταν τα τρία πλαστικά ποδαράκια του τηλεσκοπίου.

Η όλη διαδικασία είναι πολύ εύκολη και κάνει την μεταφορά του τηλεσκοπίου από το σπίτι στην αυλή παιχνιδάκι.

Φιλικά,

Γιώργος[/img]

191463429_.jpg.e8035e00d033cc176ef3a5e17fe6a7c5.jpg

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Το ίδιο με τον PapGeο ήθελα να ρωτήσω, αν είναι όπως πριν, πάω να ληστέψω μαγαζί με ροδάκια τώρα (1:00 την νύχτα!) :mrgreen:
Λέσχη Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ
Σύνδεσμος για σχόλιο

Πρακτικό. Από απόδοση πώς πάει (κραδασμοί, μετακινήσεις κλπ σε σχέση με πριν)?

Αν πιάσεις τη βάση και αρχίσεις να την κουνάς τότε κουνιέται περισσότερο σε σχέση με πριν.Σε συνθήκες παρατήρησεις όμως(αν ασφαλίσεις τα ροδάκια) δεν έχει καμία διαφορά.Βέβαια μπορεί με άλλα ροδάκια τα πράγματα να είναι διαφορετικά.Το μόνο που φοβάμαι είναι τι γίνεται αν φυσάει δυνατός αέρας.

Σύνδεσμος για σχόλιο

Φιλε george2 εχω σκεφτει κ εγω για ροδακια αλλα δεν ξερω που να τα βρω.Εσυ απο που τ αγορασες?
Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Σύνδεσμος για σχόλιο

Φίλε filiatra,

εγώ τα αγόρασα από ένα μαγαζί με σιδερικά,χρώματα και διάφορα εργαλεία(κατσαβίδια κτλ)Επίσης καταστήματα σαν το praktiker λογικά θα έχουν.

Σύνδεσμος για σχόλιο

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Την παρακάτω πατέντα το σκέφτομαι και γω να την κάνω πολύ καιρό.Τρεία ροδάκια που ασφαλίζονται και τέλειωσε η υπόθεση! :D
Σύνδεσμος για σχόλιο

Πραγματικα θα ειναι παρα πολυ χρησιμο στη μεταφορα του τηλεσκοπιου.Αυριο κιολας θα παω να βρω ροδακια! :D \:D/
Σύνδεσμος για σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης