Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Αγαπητοί φίλοι

Σας ενημερώνουμε για την απόφαση του Φοιτητικού Συλλόγου του Tμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου για την ίδρυση του Συλλόγου Παρατηρησιακής Αστρονομίας(Σ.Π.Α.) της Σχολής Θετικών Επιστημών, η οποία ίδρυση εγκρίθηκε ύστερα από την απόλυτη συγκατάθεση του Φοιτητικού Συλλόγου.

Μέλος μπορεί να εγγραφεί οποιοσδήποτε φοιτητής ,και όχι μόνο, της Σ.Θ.Ε. εφόσον αποδέχεται το καταστατικό του Συλλόγου.

Θα χαιρόμασταν ιδιαίτερα να <<έλθουμε>> σε επικοινωνία μαζί σας με οποιοδήποτε τρόπο( τηλεφωνικώς ,π.μ. e-mail καθώς και ταχυδρομικώς)

Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Δημοσιεύτηκε

Mπράβο σας παιδιά!! =D> =D> =D> =D>

Αυτός είναι ο δεύτερος φοιτητικός σύλλογος αστρονομίας στην Ελλάδα (εάν δεν κάνω λάθος). Εύχομαι καλή τύχη στις δραστηριότητες σας! Μακάρι να προσελκύσετε πολλούς από τους συναδέλφους σας και να τους μυήσετε στα μυστικά του έναστρου ουρανού!

Φιλικά,

Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Δημοσιεύτηκε

Φίλε Βολιώτη,

να έρθετε οπωσδήποτε σε επαφή με τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Γιάννη Μυριτζή, ο οποίος έχει εκτεταμένες γνώσεις Κοσμολογίας και είχε κάνει μάλιστα μία πολύ ενδιαφέρουσα εισήγηση στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ερασιτεχνικής Αστρονομίας το 2005 στην Αθήνα.

Καλή επιτυχία στις προσπάθειές σας.

Αγγελος

Δημοσιεύτηκε

Ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφοριες και τις ευχες :D

Τελικα το προφιλ δεν εχει επιλογη για τηλεφωνο.

Το τηλεφωνο μου ειναι 6945876245 .

Επισης θα ηθελα να ευχαριστησω τον κ.Μαυτομματη για τη βοηθεια του και τον Σ.Ε.Α. για την προθυμια του.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

Φίλοι

κάτι εντελώς τυπικό.

Για να ειμαστε ακριβεις στη μεταφραση του ονοματος μας, στην Αγγλικη γλώσσα , σύμφωνα με το καταστατικο το Σύλλογος γίνεται Όμιλος.

Απο Σ.Π.Α. γίναμε Ο.Π.Α. .

• 4 μήνες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε
Σάς εύχομαι κάθε επιτυχία. Υπηρέτησα σαν δόκιμος στο νησί σας για 13 μήνες και το έχω στη καρδιά μου. Κάτι μου λέει πως η Σάμος πρέπει να είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για παρατήρηση λόγο των μεγάλων βουνών της.
Σπύρος
Δημοσιεύτηκε

Ολοι ευπροσδεκτοι :D

Η Σαμος καλη ειναι για παρατηρησεις αλλα εχει μεγαλα ποσοστα υγρασιας :( .Εχουμε υποψην καποια μερη που δεν εχουμε παει ακομη .

Καλες γιορτες !

• 1 μήνα αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

Φιλοι μολις αποκτησαμε και Χωρο στο MYaegean .

http://my.aegean.gr/web/forums.html

Τους ευχαριστουμε δημοσια κι απο εδω .

Επισης εγινε και Ομαδα Αστρονομιας μεσα στο MYaegean

http://my.aegean.gr/web/forums-group385.html&sid=76c138c68dd4c9738f78f5fcee9e2e89

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης