βολιωτης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2006 Αγαπητοί φίλοι Σας ενημερώνουμε για την απόφαση του Φοιτητικού Συλλόγου του Tμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου για την ίδρυση του Συλλόγου Παρατηρησιακής Αστρονομίας(Σ.Π.Α.) της Σχολής Θετικών Επιστημών, η οποία ίδρυση εγκρίθηκε ύστερα από την απόλυτη συγκατάθεση του Φοιτητικού Συλλόγου. Μέλος μπορεί να εγγραφεί οποιοσδήποτε φοιτητής ,και όχι μόνο, της Σ.Θ.Ε. εφόσον αποδέχεται το καταστατικό του Συλλόγου. Θα χαιρόμασταν ιδιαίτερα να <<έλθουμε>> σε επικοινωνία μαζί σας με οποιοδήποτε τρόπο( τηλεφωνικώς ,π.μ. e-mail καθώς και ταχυδρομικώς) Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
KOTS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2006 Θα ηθελα να μαθω περισσοτερα!! Να στειλουμε e-mail σε πμ? STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52 HYPERION 13mm 68
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2006 Ο,τι θέλετε . Στο προφιλ μου εχω και το τηλεφωνο μου Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
quendi Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2006 Mπράβο σας παιδιά!! Αυτός είναι ο δεύτερος φοιτητικός σύλλογος αστρονομίας στην Ελλάδα (εάν δεν κάνω λάθος). Εύχομαι καλή τύχη στις δραστηριότητες σας! Μακάρι να προσελκύσετε πολλούς από τους συναδέλφους σας και να τους μυήσετε στα μυστικά του έναστρου ουρανού! Φιλικά,Παναγιώτης Αντωνόπουλος
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2006 Ευχαριστουμε . ¨Ηδη αυξανομαστε. Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
rama Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2006 Φίλε Βολιώτη,να έρθετε οπωσδήποτε σε επαφή με τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Γιάννη Μυριτζή, ο οποίος έχει εκτεταμένες γνώσεις Κοσμολογίας και είχε κάνει μάλιστα μία πολύ ενδιαφέρουσα εισήγηση στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ερασιτεχνικής Αστρονομίας το 2005 στην Αθήνα.Καλή επιτυχία στις προσπάθειές σας.Αγγελος
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2006 Ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφοριες και τις ευχες Τελικα το προφιλ δεν εχει επιλογη για τηλεφωνο.Το τηλεφωνο μου ειναι 6945876245 . Επισης θα ηθελα να ευχαριστησω τον κ.Μαυτομματη για τη βοηθεια του και τον Σ.Ε.Α. για την προθυμια του. Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2006 Φίλοι κάτι εντελώς τυπικό. Για να ειμαστε ακριβεις στη μεταφραση του ονοματος μας, στην Αγγλικη γλώσσα , σύμφωνα με το καταστατικο το Σύλλογος γίνεται Όμιλος. Απο Σ.Π.Α. γίναμε Ο.Π.Α. . Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2006 Φιλοι μολις δημοσιευτηκε η ιστοσελιδα μας . http://www.samos.aegean.gr/astronomia/ Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Σάββας Χανλαρίδης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2006 Μπραβο!Τα θερμα μου συγχρητηρια!
dimidour Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2006 Καλή αρχή και καλές παρατηρήσεις από την όμορφη Σάμο!!!! Και εγένετω φως....
zantespear Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2006 Σάς εύχομαι κάθε επιτυχία. Υπηρέτησα σαν δόκιμος στο νησί σας για 13 μήνες και το έχω στη καρδιά μου. Κάτι μου λέει πως η Σάμος πρέπει να είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για παρατήρηση λόγο των μεγάλων βουνών της. Σπύρος
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2006 Συγχαρητήρια ....Μπράβο....τι να πω.... Το καλοκαίρι θα ρθω Σάμο...
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2006 Ολοι ευπροσδεκτοι Η Σαμος καλη ειναι για παρατηρησεις αλλα εχει μεγαλα ποσοστα υγρασιας .Εχουμε υποψην καποια μερη που δεν εχουμε παει ακομη . Καλες γιορτες ! Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2007 Φιλοι μολις αποκτησαμε και Χωρο στο MYaegean . http://my.aegean.gr/web/forums.html Τους ευχαριστουμε δημοσια κι απο εδω . Επισης εγινε και Ομαδα Αστρονομιας μεσα στο MYaegean http://my.aegean.gr/web/forums-group385.html&sid=76c138c68dd4c9738f78f5fcee9e2e89 Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα