alepohori Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2006 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2006 Συμφωνώ και γω με αυτά που είπαν τα παιδιά... Όμως υπάρχει λύση στο πρόβλημα σου αν βέβαια το αντέχει η τσέπη σου... Πάρε ένα οbsession 20" ή 25" και το πρόβλημα σου θα λυθεί Βέβαια θα χρειαστείς και κατάμαυρους ουρανούς... αλλά νομίζω ότι μετά αυτό θα ξεχάσεις περιθεριακή όραση και τέτοια κόλπαΑυτά... michalis τα είπες όλα με τόσες λίγες λέξεις.. Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
ΣΕΡΡΕΣ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2006 Ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια. απο χθες αρχισε να βγαινει και η σεληνη πιο ψηλα και ενοχλει πολυ. οποτε δεν θα ασχοληθω για λιγο με γαλαξιες.μαζι μου οπως ειπα περνω και το laptop και εχω το cartes du ciel. το προγραμμα ειναι πολυ ακριβες και με αυτο εχω βρει ολα τα αντικειμα που εχω δει. εχεις ομως ενα προβλημα με τους τεχνητους δορυφορους. αν και το ανανεωσα τωρα τελευταια δεν βλεπω τιποτα απο αυτα που λεει οτι περναν. χθες στις 23:35 ακριβως ειδα εναν δορυφορο ακριβως αναμεσα απο 4 αστρα της μεγαλης αρκτου. εψαξα στο προγραμμα να δω και δεν ελεγε. για περιπου μισο λεπτο ειχε μεγεθος γυρω στο -3 απο τι ειδα. και δεν κινουνταν πολυ γρηγορα αφου ανεβηκα σπιτι πηρα τα κυαλια και ειχε μετακινηθει πολυ λιγο. βεβαια στα επομενα λεπτα εχασε λαμπροτητα και μετα χαθηκε. με τα κυαλια φαινοταν μακροστενο αλλα οχι πολυ. η δεν ηταν τουλαχιστον σαν αστρο αλλα σιγουρα ουτε αεροπλανο. αλλα δεν εχει και τοσο σημασια το τι εβλεπα αλλα τι ηταν. εχει κανενας απο εσασ κανενα καλο προγραμμα να δει και να μου πει ποιος sat ηταν???? Κυριάκος Καβακλιώτης 41 . 05΄. 55΄΄ Ν23 . 33΄. 25΄΄ Ε
dimpap Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2006 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2006 Ψάξε λίγο το forum, έχει πολλά link με τις πληροφορίες που ζητάς.Ενδεικτικά http://www.astrovox.gr/satellites.html. Φιλικά Δημήτρης. Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα