Νίκος Παπαδόπουλος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2006 Αν το εμβαδό του ορίζοντα γεγονότων εκφράζει την εντροπία μιας μαύρης τρύπας, τότε όπως η εντροπία μπορεί να πάρει μια μέγιστη τιμήέτσι και το εμβαδό του ορίζοντα μπορεί να αυξηθεί ως ένα σημείο. Κάνω πουθενά λάθος Αυτό που είναι ακατάληπτο σχετικά με το σύμπαν είναι ότι θα έπρεπε να είναι πέρα για πέρα καταληπτό Albert Einstein
draculas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2006 Αν και δεν είμαι κατάλληλος.. σωστό μου φαίνεται..αλλα τι σχέση έχει μια μαύρη τρύπα, με τον ορίζοντα?
Νίκος Παπαδόπουλος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2006 Αν και δεν είμαι κατάλληλος.. σωστό μου φαίνεται..αλλα τι σχέση έχει μια μαύρη τρύπα, με τον ορίζοντα? Τί εννοείς ; Ο ορίζοντας γεγονότων ανήκει στη μαύρη τρύπα. Από τη στιγμή που ένας αστροναύτης ας πούμε, περάσει τον ορίζοντα γεγονότων τότε καταλήγει στην ανωμαλία της μαύρης τρύπας. Αυτό που είναι ακατάληπτο σχετικά με το σύμπαν είναι ότι θα έπρεπε να είναι πέρα για πέρα καταληπτό Albert Einstein
draculas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2006 ΟΚ, το κατάλαβα(είπαμε, είμαι λίγο ακατάλληλος..)
Heal Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2006 τότε όπως η εντροπία μπορεί να πάρει μια μέγιστη τιμή Όχι, η εντροπία μπορεί να αυξάνει απεριόριστα, οποτε δε τίθεται θέμα περιορισμού στο μέγεθος μιας μελανης οπής.
Anyone_anywhere Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2006 Ακριβώς. Γιατί δηλαδή η εντροπία να λαμβανει πεπερασμένη τιμή.Υπάρχουν περιοχές που η εντροπία τείνει στο άπειρο www.myspace.com/astrovoxgr
Νίκος Παπαδόπουλος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2006 Κάπου όμως είχα διαβάσει ότι αν σε ένα θερμοδυναμικό σύστημαη εντροπία δεν μπορεί να αυξηθεί τότε δεν μπορεί να παραχθεί έργο.Σύμφωνα με το παραπάνω η εντροπία μπορεί να αυξηθεί ως ένα σημείο. Αυτό που είναι ακατάληπτο σχετικά με το σύμπαν είναι ότι θα έπρεπε να είναι πέρα για πέρα καταληπτό Albert Einstein
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα