παναγιωτης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2006 Η ιδέα είναι του starguider.Μου άρεσε κ ιδού προς αποφυγή ατυχημάτων... Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο...
Salvation Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2006 Πολύ χρήσιμο! Δίνει και ωραίο αισθητικό αποτέλεσμα It happened before. It will happen again. It''s just a question of ''when''. Lat: 39.367 Lon: 22.950
Ifikratis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2006 χαχα. Και γω το χα σκεφτεί πριν κανα δυο μήνες και πράγματι βοηθάει.Μάλιστα έχω βάλει flashing leds. IK Observing System
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2006 Σαν αεροπλάνο θα είναι με τα φωτάκια να αναβοσβήνουν!!
παναγιωτης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2006 Και τα δικά μου flashing είναι, απλά τα έβγαλα σε στιγμή ανάματος.Έχουν πλάκα, τα φαντάζομαι στην εξοχή... Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο...
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2006 Ερε και σας δει κανένας απο μακριά...
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2006 Κάπου έχει πάρει το μάτι μου κάτι τέτοια στο ebay
KOTS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2006 Τρελη ιδεα παναγιωτη αλλα δυστυχως εγω εχω πυλωνα!!! STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52 HYPERION 13mm 68
παναγιωτης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2006 κ σε πυλώνα γίνεται. Απλά βάλε το velcro γύρω του ή σε 3 σημεία όπως στα πόδια... Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο...
Foehammer Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2006 Θα ελεγα οτι ειναι ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΝΑΓΚΑΙΑ σε πυλωνα λογω του οτι τα ποδια του πυλωνα ειναι στο εδαφος και δυσκολο να τα δεις! Ενω με φωτακια θα ειναι Piece of cake! εκτος εαν μιλαμε για σταθερο πυλωνα! Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2006 Επίσης είναι χρήσιμα για οποιοδήποτε τρίποδο είναι στημένο στο χώρο παρατήρησης, πχ κιάλια ή φωτογραφική μηχανή. Θα ήθελα και γω κάτι τέτοιο, αλλά η αλήθεια είναι ότι τώρα δεν έχω ούτε το χρόνο ούτε την όρεξη να το φτιάξω... Ξέρει κανείς αν πουλάνε πουθενά κάτι παρόμοιο έτοιμο;;
KOTS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2006 Περιπου ποσο παει συνολικα το μαλλι?? Αρκετα φτηνο φανταζομαι STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52 HYPERION 13mm 68
terring Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2006 Καλή ιδέα . Ευτυχώς που δεν πέταξα τα leds και τις μπαταρίες . Τα έλεγα εγώ στη μαμά πως θα είναι χρήσιμα . "Μην κρατάτε τις πύλες του πνεύματος σας κλειδωμένες, αλλά ούτε και διάπλατα ανοιχτές" Τσαρλς Φορτ
παναγιωτης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2006 To κόστος αναίρχεται στο αστρονομικό ποσό του 1 € + τις μπαταρίες ανά συσκευή Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο...
draculas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2006 Εγω στο δικό μου (dobs) βάζω ενα κόκκινο στοπ ποδηλάτου με λεντάκια στην βάση, ωστε να ακουμπάω χάρτες, το mp3, και διάφορα άλλα..πάντως σε τρίποδο είναι όντως πολύ space..
Starguider Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2006 Αγαπητοί συνάδερφοι, χαίρομαι που μια τόσο απλή κατασκευή άρεσε σε πολλούς.Για όσους θέλουν να το φτιάξουν η ιστοσελίδα με τη πλήρη περιγραφή των φάρων βρίσκεται εδώ: http://uk.geocities.com/starguider1/tripod_leg_lights.htm Μια άλλη ιδέα για φωτισμό στη περιοχή της στήριξης του τηλεσκοπίου βρίσκεται εδώ:http://uk.geocities.com/starguider1/asgt_lights.htmΗ περιγραφή αφορά τη δική μου στήριξη τύπου Celestron AS-GT. Είναι βέβαια πιό σύνθετη κατασκευή και απαιτεί εργασίες ακριβείας και μεγάλη προσοχή ώστε η δουλειά να γίνει σωστά και να μη δημιουργηθεί πρόβλημα στη στήριξη. Φιλικά, Μαρίνος - Starguiderhttp://uk.geocities.com/starguider1/astro.htm Φιλικά, Μαρίνος - Starguiderhttp://uk.geocities.com/starguider1/astro.htm
draculas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2006 Πάντως πήρα ιδέες..λεω να βάλω και εγω στο dobs μου 4-5 leds γύρω-γύρω ωστε σε σκοτάδι να βλέπεις περίπου που πατάς..θα το επεξεργαστώ, (μην καταστρέψω και την βάση..) και θα ενημερώσω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα