Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου η εφημερίδα "Κόσμος" της Πάτρας είχε αφιέρωμα στον "Ωρίωνα"!

Ο τίτλος ήταν: "Ωρίωνας", όταν ο άνθρωπος..άνω θρώσκει! και περιείχε ιστορικά στοιχεία για την εταιρεία, πληροφορίες για τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις της και άλλα. Χαρακτηριστική η τοποθέτηση του άρθρου από τους συντάκτες στην ενότητα του "Πολιτισμού" αναγνωρίζοντας και την πολιτιστική χροιά και προσφορά που μπορεί να έχει ένας επιστημονικός φορέας μέσα στο κοινωνικό σύνολο. Ελπίζουμε μέσα από αυτό το αφιέρωμα να μας γνωρίσουν και άλλα άτομα που ενδιαφέρονται για τον έναστρο ουρανο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε σκαναρισμένο το αφιέρωμα.

Orion-Kosmos-Small.jpg.169e72c33c9fe672b0e12f727e283ccd.jpg

Orion-Kosmos-Small2.jpg.a93948e274022e996660142a94dacb92.jpg

Φιλικά,

Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Δημοσιεύτηκε

Μπραβο παιδια παντα τετοια =D> =D>

Αρχιζει να διαδιδεται παρα πολυ το χομπυ μας και πολυ χαιρομαι γι αυτο! Το παρατηρω καθε χρονο με διαφορα αφου απο το 1994 τα πραγματα εχουν αλλαξει δραματικα! :D

STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE

Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52

HYPERION 13mm 68 :mrgreen:

Δημοσιεύτηκε

Η Πάτρα έχει πολύ αξιόλογα παιδιά, με αξιοθαύμαστο έργο και είμαι σίγουρος ότι θα μας χαρίσουν κι ένα πολύ καλό συνέδριο. Συνεχίστε έτσι φίλοι μας!

Φιλικά, Στέφανος

"Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης

"Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης

www.a-polaris.org

Δημοσιεύτηκε
Η Πάτρα έχει πολύ αξιόλογα παιδιά, με αξιοθαύμαστο έργο και είμαι σίγουρος ότι θα μας χαρίσουν κι ένα πολύ καλό συνέδριο. Συνεχίστε έτσι φίλοι μας!

Φιλικά, Στέφανος

Ενα συνεδριο που περιμενουμε με ανυπομονησια. Και εγω Στεφανε ειμαι σιγουρος για την επιτυχια στο συνεδριο και για το μεγαλο ενδιαφερον σε ολα τα θεματα που θα παρουσιαστουν.

Συγχαρητηρια στα "Παιδια Της Πατρας"

Κωστας Τζιολας

Όλη της τη ζωή μελετούσε το σύμπαν, αλλά είχε παραβλέψει το πιο ξεκάθαρο μήνυμά του.

Για τα μικρά πλάσματα σαν εμάς η απεραντοσύνη του γίνεται υποφερτή μονάχα μέσω της αγάπης.

C. Sagan. Επαφή.

• 3 μήνες αργότερα...

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης