filiatra Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2006 Παιδια απο δευτερα τα lidl βαζουν τροχηλατη βάση για γλαστρες. http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.20060918.p.Troxilatibasigiaglastres Ισως καποιους ντομπσοναδες να τους βολεψει. Επισης απο πεμπτη βαζει επαναφορτιζομενες μπαταριες http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.20060914.p.Diaforesepanafortizomenesmpataries κ φορτιστη μπαταριων http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.20060914.p.Fortistismpatarionmexronodiakopti Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Σάββας Χανλαρίδης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2006 Τελεια!Και σκεφτομουν απο το καλοκαιρι να βαλω τη βαση πανω σε ροδακια!
filiatra Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2006 Mια συμβουλη.Για να ειναι σταθερη η βαση να προτιμησεις με 3 κ οχι με 4 ροδες Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
KOTS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2006 Mια συμβουλη.Για να ειναι σταθερη η βαση να προτιμησεις με 3 κ οχι με 4 ροδες Πως γινεται να ειναι πιο σταθερο με 3 παρα με 4 ροδες?? STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52 HYPERION 13mm 68
CarlSagan Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2006 Mια συμβουλη.Για να ειναι σταθερη η βαση να προτιμησεις με 3 κ οχι με 4 ροδες Πως γινεται να ειναι πιο σταθερο με 3 παρα με 4 ροδες?? Τρια σημεια στηριξης ειναι παντα σταθερα σε οποιοδηποτε εδαφος, αρκει να μοιραζεται το βαρος. Γιαυτο και ορισμενες φορες στα 4 σημεια στηριξης, το τεταρτο ειναι περιττο και "παιζει" και πρεπει να ειναι σε απολοιτα ισιο εδαφος. Όλη της τη ζωή μελετούσε το σύμπαν, αλλά είχε παραβλέψει το πιο ξεκάθαρο μήνυμά του. Για τα μικρά πλάσματα σαν εμάς η απεραντοσύνη του γίνεται υποφερτή μονάχα μέσω της αγάπης.C. Sagan. Επαφή.
Σάββας Χανλαρίδης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2006 Mια συμβουλη.Για να ειναι σταθερη η βαση να προτιμησεις με 3 κ οχι με 4 ροδες Ευχαριστω!Να δω ποτε θα περασω για να τη αγορασω!
filiatra Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2006 Εγω παντως δευτερα πρωι πρωι θα ειμαι εκει γιατι πρεπει να βρω μια μεγαλη για να βολεψω τον μπεμπη.Αλλες φορες που εχω καθυστερησει να παω για αλλα πραγματα εχουν εξαφανιστει Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
CarlSagan Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Εγω παντως δευτερα πρωι πρωι θα ειμαι εκει γιατι πρεπει να βρω μια μεγαλη για να βολεψω τον μπεμπη.Αλλες φορες που εχω καθυστερησει να παω για αλλα πραγματα εχουν εξαφανιστει Τακη, παρε και σε μενα ενα γιατι δεν βλεπω να προλαβαινω. Τις διαστασεις τις ξερεις. Θα τα πουμε και τηλεφωνικα. Όλη της τη ζωή μελετούσε το σύμπαν, αλλά είχε παραβλέψει το πιο ξεκάθαρο μήνυμά του. Για τα μικρά πλάσματα σαν εμάς η απεραντοσύνη του γίνεται υποφερτή μονάχα μέσω της αγάπης.C. Sagan. Επαφή.
draculas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Βασικά εγω ψήνομαι για μπαταρίες.. 3ευρώ για επαναφορτιζόμενες είναι πολύ καλή τιμή.. ο Γερμανός τις έχει καμμια 10άριά ευρώ..
GStath Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Βασικά εγω ψήνομαι για μπαταρίες.. 3ευρώ για επαναφορτιζόμενες είναι πολύ καλή τιμή.. ο Γερμανός τις έχει καμμια 10άριά ευρώ.. Πρόλαβε κανείς να πάρει μπαταρίες; Στα Μελίσσια εξανλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ... Στις ~9:15 που πήγα μόνο μερικοί φωρτιστές υπήρχαν. (Πάντως αν η ποιότητά των μπαταριών είναι αξιοπρεπής, η τιμή τους ήταν όντως υπερβολικά καλή... ) 38° 05' 01,77" , 23° 48' 56,79"
filiatra Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Πηρα εγω κ τωρα τισ φορτιζζω.3 ευρω το πακετο που εχει μεσα 4. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
filiatra Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2006 Ανθρακας ο θυσαυρος.Ειναι πολυ μικρες για το δικο μου αλλα κ για οποιοδηποτε dob της CELESTRON SKYWATCHER κ GSO μιας κ το πατωμα των βασεων τους ειναι υπερβολικα μεγαλο.Ισως να κανει μονο για 8'' ORION OPTICS επειδη εχουν στενες βασεις αλλα δεν ειμαι σιγουρος γιατι ποτε δεν εχω δει απο κοντα 8΄΄ Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα