messier51 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ και εγω ετσι νομιζα, αλλα και εγω εξω επεσα εγω τουλαχιστον μιλαω ετσι σαυτους που πρεπει να μιλαω ετσι Θα προσδιορίσετε τη Δημοκρατία ως δικαίωμα εξύβρισης εκ του ασφαλούς πίσω από την οθόνη και το πληκτρολόγιο? ΟΧΙ..... ΧΑΛΑΡΑ ΜΙΛΑΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ.εξαλου ολοι ξερουν ποιος ειμαι, δεν τα λεω ανωνυμα δ.
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Αγαπητοί Δημοκράτες, Πράγματι, η Δημοκρατία γεννήθηκε από άτομα που βρίζανε σε δημόσιους χώρους, βρίζανε αυτούς που τους φιλοξενούσαν, βρίζανε όταν ο άλλος διαφωνούσε μαζί τους, βρίζανε γενικότερα... Να είστε καλά που μας διδάσκετε Αρχές και Αξίες, πριν από εσάς είμασταν στις σπηλιές και βαράγαμε ο ένας τον άλλον με ρόπαλα. Μην ξεχνάτε πως στο όνομα της δήθεν δημοκρατίας γίνονται σήμερα όλοι οι πόλεμοι και οι δυστυχίες... Πάρτε λοιπόν τη "δημοκρατικότητά" σας και τον φιλελευθερισμό σας και πηγαίνεται να διαφωτίσετε αλλού όσους χρειάζονται διαφωτισμό, γιατί νομίζω πως εδώ δεν είναι απαραίτητος, τουλάχιστον αυτού του είδους ο διαφωτισμός. Έχουμε χορτάσει από "γνώστες" και "δημοκράτες". Μάθετε πρώτα να έχετε τρόπους και να μιλάτε δημόσια και μας κάνετε μετά μάθημα. Περαστικά...
zantespear Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Μπράβο στα παιδιά από τη συμπρωτεύουσα.Βλέπω επίπεδο και λεξιλόγιο πλούσιο και ανεβασμένο.Έτσι θα μιλάτε στους αυριανούς σας μαθητές?Αυτές τις αρχές θα τους δώσετε?Θα προσδιορίσετε τη Δημοκρατία ως δικαίωμα εξύβρισης εκ του ασφαλούς πίσω από την οθόνη και το πληκτρολόγιο?Μέχρι σήμερα πίστευα ότι ο χώρος της ερασιτεχνικής αστρονομίας διέθετε μόνο αξιόλογα άτομα. Φαίνεται ότι έκανα λάθος!!! Λυπάμαι πολύ. Φιλικά Γιώργος ΆΞΙΟΣ Σπύρος
messier51 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 βρίζανε όταν ο άλλος διαφωνούσε μαζί τους μα δεν εχουμε να κανουμε με αυτο. αυτοι που φιλοξενουν πρεπει πρωτα να δειξουν σεβασμο σε οσους φιλοξενουν δ. υ.γ. φυσικα θα φυγω, αλλα ας μου κανουν την χαρη να σβησουν οτι εχω γραψει. ελα, δεν ειναι και πολλα. αφου τα περισσοτερα τα εχουν σβησει
inest Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Συγνωμη αν σας πειραξε ο λογος μας, μου φαινεται οτι εχουμε διαφορετικο ορισμο της δημοκρατιας.Παντως μια ολοκληρωμενη απαντηση στο γιατι διαγραφτηκαν ολα αυτα τα ποστ δεν ειδα ακομα!!! Αλλα σας πειραζουν οι λεξεις και οχι η ουσια.ΚΡΙΜΑ!!!! Εχω μια ερωτηση.Γιατι φιλε gbirsianis αναφερεσε "στα παιδια απο την συμπρωτευουσα" και μονο σε αυτα?? Στο Απειρο και Ακομα Παραπερα ...... J.N
Ifikratis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Κάνετε μεγάλο λάθος. Δημοκρατία δεν είναι να μιλας με το σεις και με το σας, αυτο είναι ωχαδελφισμός. Χρειάζεται και η ύβρις. Μη ξεχνάτε ότι ο Καραισκάκης με ύβρεις έπεισε τους δικους του να πολεμήσουν. Τι ήταν αντιδημοκράτης; Δεν είναι αντιδεοντολογικό. Η ουσία μετράει. Αν χάσουμε την ουσία τη σημασία έχει το πως το λέμε; Ειδικά όταν σε φιμώνουν πρώτα. Δηλαδή εσεις "οι μεγάλοι" τι κάνετε όταν σας κλείνουν το στόμα;; και μάλιστα στα απρόσωπα. Τους λέτε και ευχαριστω;; IK Observing System
inest Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Επισης δεν ειδα μια απαντηση απο τον giorgogr που ειναι αμεσα εμπλεκομενος στην ολη ιστορια!!!Γιατι?? Στο Απειρο και Ακομα Παραπερα ...... J.N
Ifikratis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Καλά, ακόμα αναρωτιέσαι; Αφού ο giorgosgr το μόνο που ξέρει είναι να κρίνει επιστήμονες της IAU. Και γιατι να απαντήσει; Αφού τα δικά του εξυβριστικά προς IAU δε του τα σβησαν. Να σβήσουν τα ποστ του αρχηγού;; προς θεού... Θα πρέπει να προβληματίσει τους moderators πάντως το γεγονός ότι η "δημοκρατία" αυτού του φορουμ έχει διώξει αρκετό κόσμο (βλέπε aristarchus, maxplank) και απ' ότι φαίνεται η συνταγή συνεχίζεται. IK Observing System
zantespear Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Θα προσδιορίσετε τη Δημοκρατία ως δικαίωμα εξύβρισης εκ του ασφαλούς πίσω από την οθόνη και το πληκτρολόγιο? ΟΧΙ..... ΧΑΛΑΡΑ ΜΙΛΑΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ.εξαλου ολοι ξερουν ποιος ειμαι, δεν τα λεω ανωνυμα δ.Να το τρυπάκι της ιντερνετικής συνομιλίας φίλε messier51: Είσαι πίσω από ένα pc με το nickname σου και νομίζεις πως μιλάς επώνυμα... Συναντάται σε στα ιντερνετικά φορουμ ασχέτως θέματος. μια παρατήρηση: Σε άλλο φορουμ που είμαι γραμένος συναντιώμστε πολλές φορές για καφέ ή φαι. Είναι εντυπωσιακό πως λύνονται οι παρεξηγήσεις με την προσωπική επαφή γιατί κανείς δεν μπορεί να βρισεί τον αλλό για κάποιο θέμαΕπίσης η ενέργεια αποχωρώ αλλά σβήστε τα ποστ και τα τοπικ μπορει να ερμηνευθεί μονο ως ενέργεια που αποσκοπεί στο να πλήξει και να αποσυνδέσει τη δομή του αστροβοξ. Εγώ προσωπικά θα λυπηθώ αν φύγει κάποιος από εσάς γιατί με έχετε βοηθήσει, όπως βοηθάτε ή θα βοηθήσετε αρχάρια μέλη με τα ποστ σας. ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ Σπύρος
Ifikratis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Πράγματι, η Δημοκρατία γεννήθηκε από άτομα που βρίζανε σε δημόσιους χώρους, βρίζανε αυτούς που τους φιλοξενούσαν, βρίζανε όταν ο άλλος διαφωνούσε μαζί τους, βρίζανε γενικότερα... Μπορεί να μη βρίζανε σε αυτές τις περιπτώσεις αλλά σίγουρα βρίζανε (ή και χειρότερα σκοτώνανε) όταν τους έκλειναν το στόμα. Γενικά ο Έλληνας δεν αντέξε ποτέ την ανελευθερία.Και αυτο πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψιν απο τους moderators. IK Observing System
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Θα πρέπει να προβληματίσει τους moderators πάντως το γεγονός ότι η "δημοκρατία" αυτού του φορουμ έχει διώξει αρκετό κόσμο (βλέπε aristarchus, maxplank) και απ' ότι φαίνεται η συνταγή συνεχίζεται. Μισό λεπτό Μην το πηγαίνεις εκεί γιατί δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για αυτό που λές! Αυτοί που αναφέρεις αποχώρησαν για τους δικούς τους λόγους, οπότε καλύτερα να σταματήσεις εδω τουλάχιστον για αυτό...
Vegan Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Θα προσδιορίσετε τη Δημοκρατία ως δικαίωμα εξύβρισης εκ του ασφαλούς πίσω από την οθόνη και το πληκτρολόγιο? Το τηλεφωνό μου είναι 6936696938
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Γενικά ο Έλληνας δεν αντέξε ποτέ την ανελευθερία.Γεια σου ρε έλληνα αδούλωτε και υβριστή!! Έτσι, ακόμα στα "γιουργια" και στο "ντου" είστε ρε, γι'αυτο δε θα πάμε μπροστά....
Ηλίας Χασιώτης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, όσοι δεν τους εκφράζει αυτός ο χώρος ας αποχωρήσουν τώρα.Δεν έχει νόημα να επανερχόμαστε στα ίδια και στα ίδια.Είναι φθορά για όλες τις πλευρές.Ένα μόνο να καταλάβουν κάποιοι, όσο κι αν θέλουν να υποτιμήσουν και να καταστρέψουν το Άστροβοξ, δεν πρόκειται να τα καταφέρουν!Τουλάχιστο, εδώ δεν έχουμε ούτε διδασκάλους - γκουρού, ούτε παραμυθάδες, ούτε γλύφουμε ασύστολα τον οποιονδήποτε για να τον χρησιμοποιήσουμε.
Vegan Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Τουλάχιστο, εδώ δεν έχουμε ούτε διδασκάλους - γκουρού, ούτε παραμυθάδες, ούτε γλύφουμε ασύστολα τον οποιονδήποτε για να τον χρησιμοποιήσουμε. Hλία ,ειλικρινά, σε πόσα μέλη του Astrovox και του Astroforum έχεις πάρει τηλέφωνο ?Πέραν του ότι είναι ασχετο αυτό που λές......
virial Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Να το τρυπάκι της ιντερνετικής συνομιλίας φίλε messier51: Είσαι πίσω από ένα pc με το nickname σου και νομίζεις πως μιλάς επώνυμα... εδώ έχεις ένα λαθάκι... ο messier ποτέ δεν έχει κρύψει το όνομά του και είναι αρκετά γνωστό στο forum...
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2006 Νομίζω πως (όπως πάντα) δόθηκε ο απαραίτητος χώρος και χρόνος στους δυσαρεστημένους να εκφράσουν κομψά την αντίθεσή τους στο astrovox. Για εκείνους που τους ενδιαφέρει, αναφέρω ότι η επίμαχη συζήτηση σβήστηκε από ένα σημείο και μετά εξαιτίας απαράδεκτων εκφράσεων (για δημόσιο forum Αστρονομίας) κυρίως από τους giorgosgrmessier51Ifikratisinest ενώ δυστυχώς μαζί σβήστηκαν και ψύχραιμα μηνύματα χρηστών όπως οι CarlSagan και filiatra. Το astrovox αναγκάζεται να παρεμβαίνει όποτε μια συζήτηση εκτροχιάζεται και γίνεται προσβλητική, αλλά απεχθάνεται να λογοκρίνει ή να διαγράφει μηνύματα. Κάποιοι από τους παραπάνω δέχονται συστηματικά προσωπικές συστάσεις για ψυχραιμότερη παρουσία στο forum που τηρούνε μόνο για λίγο. Επίσης εδώ και πολλούς μήνες (ίσως πάνω από χρόνο) δεν έχει διαγραφεί κανένας χρήστης, με αποτέλεσμα το forum να δέχεται πυκνή κριτική για υπερβολική ελαστικότητα. Η κριτική για φασισμό έχει δυστυχώς πάντα πολύ συγκεκριμένη προέλευση, για λόγους που γίνονται όλο και πιό ακατανόητοι (ή εντελώς κατανοητοί), αλλά σίγουρα δεν αφορούν την επιβεβλημένη διαγραφή (επιεικώς) άστοχων posts. Η παραπάνω επίθεση στο astrovox ίσως αξίζει να παραμείνει όπως είναι, μνημείο καχυποψίας και κακοπιστίας για το forum αλλά και για το που οδηγούμαστε όταν έστω και λίγοι δεν σέβονται τους αόρατους αποδέκτες του γραπτού τους λόγου. Οι moderators είναι αυτονόητο ότι θα συνεχίσουν να παρεμβαίνουν όποτε θεωρούν ότι δημοσιεύονται απαράδεκτα μηνύματα. Αν κάποιοι καίγονται να αποδείξουν ότι αυτό είναι φασισμός, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα... Σύντομα, θα δημοσιευτούν συγκεκριμένοι κανόνες για τη συμετοχή στο forum, που θα προκύπτουν από τις αυτονόητες αρχές αλληλοσεβασμού και διαφύλαξης των στόχων μιας σελίδας ερασιτεχνικής Αστρονομίας. H απόφαση για τη συμετοχή θα βαραίνει λοιπόν αποκλειστικά τον κάθε χρήστη. Στέφανος "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
Προτεινόμενες αναρτήσεις