Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Αν εχει καταδιοπτρικο,καλος θα ηταν και ενας focal reducer.Αν δεν εχει προσοφθαλμια,(που προηγουνται φυσικα) τα Hyperion ειναι αριστη επιλογη.Επισης θα ενθουσιαστει με ενα καλο Barlow =D> =D> =D> .

Αν εχει ολα τα παραπανω,μια web cam,θα ηταν καλο δωρακι.Αν ειναι εξοπλισμενος με τα βασικα,ισως ενα-δυο καλα φιλτρακια.Δεν μας ειπες ομως το τηλεσκοπιο εχει.

(Δεν βοηθας καθολου:D :D :D :D)

Δημοσιεύτηκε

Αναλογως τι τηλεσκοπιο εχει και τι του αρεσει να παρατηρει κυριως.

Αν του αρεσει παραδειγμα ο βαθυς ουρανος δυο φιλτρα οπως Baader UHC-S και H-beta και θα πινει νερο στο ονομα σου, αν του αρεσουν οι πλανητες εναν Televue powermate η barlow, εναν καλο προσοφθαλμιο.... πολλα μπορεις να σκεφτεις για δωρο.

Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
Δημοσιεύτηκε
Αναλογως τι τηλεσκοπιο εχει και τι του αρεσει να παρατηρει κυριως.

Αν του αρεσει παραδειγμα ο βαθυς ουρανος δυο φιλτρα οπως Baader UHC-S και H-beta και θα πινει νερο στο ονομα σου, αν του αρεσουν οι πλανητες εναν Televue powermate η barlow, εναν καλο προσοφθαλμιο.... πολλα μπορεις να σκεφτεις για δωρο.

Γιώργο, ας μιλήσουμε λίγο για εμένα. Έψαξα τους powermate και πρώτο - πρώτο είδα τον 5x. Το μεγαλύτερο τηλεσκόπιο, που έχω είναι ένα νευτώνειο των 6''. Τα άλλα δύο είναι μικρότερα (66 και 90) στη λογική του "grab and go" και όπως καταλαβαίνεις πάσχουν από φωτοσυλλεκτικότητα. Έχω ένα barlow 2x celestron ultima και θα ήθελα να αγοράσω ένα powermate 5x, αλλά θα βλέπω τίποτα?

Οι baader είναι τόσο καλοί για την τιμή τους?

Ευχαριστώ, chder

Δημοσιεύτηκε

Ο 5x κατα την γνωμη μου ειναι υπερβολικος.... ενας Powermate 2.5x η ο απλος Televue barlow 3x κατα την γνωμη μου ειναι καλυτερες επιλογες.

Σε ποιους απο τους baader αναφερεσαι; Hyperion; Genuine Ortho; Eudiascopic;

Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης