aristarchus Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2006 Πολλα θερμα συγχαρητηρια στον Τζωνη Καζανα απο την Αυστραλια για το σημερινο του Lunar Photo of the Day: http://www.lpod.org/?m=20061006 ... μπραβο σου και περιμενουμε πολλες αλλες παρομοιες επιτυχιες! Φυσικα, ολοι μας ειχαμε την χαρα να την δουμε πρωτοι: http://www.astrovox.gr/forum/album_comment.php?pic_id=2658 Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Heal Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2006 Συγχαρητήρια και από μένα, αν και δε σε γνωρίζω από κοντά φίλε Τζώνη και σε ευχαριστούμε πολύ που τη μοιράστηκες μαζί μας! Κώστας Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
John K Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2006 Αντωνη και Κωστα ευχαριστο πολυ. Εμεινα και εγω χαφιασμενος οταν την ειδα την φωτογραφια στο LPOD. Ελπιζω να βγαλο και αλλες καλλες φωτογραφιες της Σεληνης αυτον το μηνα διοτι θα ειναι ψηλα στον ουρανο για το Νοτιο ημησφαιριο. Χαιρετισματα σε ολους σας απο την Μελβουρνη,Τζωνης Καζανας. John KazanasMelbourne, AustraliaJMI NGT 12.5 w/Torus Optics & Protostar secondarySPC900 webcam, 5 x Powermate, Baader UV/IR Filter[/color] Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Ηλίας Χασιώτης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2006 Ήμουν βέβαιος ότι οι τελευταίες φωτό του Γιάννη θα γίνουν LPOD, αφού είναι πολύ υψηλής ανάλυσης. Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2006 Και εγω,ηταν το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα!!!Μπραβο Γιαννη!! Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2006 Συγχαρητήρια Τζώνη! Στέφανος "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Vegan Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2006 Τώρα είδα τις εικόνες και εντυπωσιάστηκα.Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια! Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
sergios Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2006 Συγχαρητήρια και από εμένα Τζώνη! Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2006 Τα θερμά μου συγχαρητήρια και χαιρετίσματα στη Μελβούρνη!!!!!! Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
quendi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2006 Συγχαρητήρια φίλε Τζώνη!! Καταπληκτικές εικόνες, φοβερή ευκρίνεια και λεπτομέρεια, δεν πρέπει να ξαφνιάζεσαι που έγιναν LPOD! Φιλικά,Παναγιώτης Αντωνόπουλος Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Σάββας Χανλαρίδης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2006 Μπραβο φιλε Τζωνη! Συνεχισε την πολυ καλη δουλεια! Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
MPARLAS DHMHTRIOS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2006 και απο εμενα μπραβο Σ.Ε.Α.Α (συλλογος ερασιτεχνικης αστρονομιας αργολιδας) http://astropanorama-panorama.blogspot.com/ Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2006 Τα λόγια είναι περιτά! Περιμένουμε πολύ όμορφα πράγματα απο σένα στο μέλλον! Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα